|
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A vjerojatno zato što žele kontrolirati što radiš, kad i kak ![]() Prošao Mafiu I (osim onih debilnih "Free ride extreme") i sad se čeka Mafia II. Spy Steam kaže Mafia 21 hours played ![]() I još ovo: http://kotaku.com/5616406/italians-u...ia-are-italian ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Danas pokrenem MafiaII demo kad ono neki update.. Ok, ja pricekam min da to zavrsi, udjem u igru kad ono opet limit od 10min - go figure... Pokusa sam staru foru s Hex editorom, ali nema vise onog retka tj. ima ali su drugacije vrijednosti.. Ima li ko rjesenje za ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
jesu to oni riješili onaj time patch i mission failed patch ili je to samo kod mene? dosad mi je radilo to sve :/
![]() |
![]() |
#396 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
|
Mislim da je ipak necu kupit, i to iz razloga jer igra jos nije ni izasla a oni vec DLCove imaju spremne, pa koji k onda to u igru ne stavi, ne, nego ce oni kasnije dio po dio naplacivat da si to mozemo otkljucat u igri iako je to vec u nju stavljeno samo fali mali update da to otkljuca...ima mozda nekih 20 dlcova (vise manje) i igra jos nije izasla a oni to vec prije najavili da ce biti dlcovi, kako mogu radit dlc za igru ako jos ne postoji (onda jos nije postojala zavrsna verzija igre)...kako retardirano |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
ma nisam baš, ja sam igrao dune i te stvari, onda baš i nisam mlad ![]() nego ovo što Beo kaže, točno to...nekako mi je glupo dat 300+kn za nešto što nema MP nego samo SP.. ali naravno, ako je igra baš dobra i zaslužuje to, zašto ne ![]()
![]() |
![]() |
#404 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Jbm ti steam ![]()
![]() |
![]() |
#406 | |
Premium
|
Citiraj:
ne kupuj igre u hr i dobijes ih na pola jeftinije. ili pricekas neke pouste na steamu kojih ne nedostaje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Evo za PC 21.5 USD iz Indije...4 dolara poštarina.Ja ću si vrlo vjerovatno naručiti...01.09 isporuka. http://cgi.ebay.com/Mafia-II-New-Box...eo_Games_Games
![]() |
#413 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
trebam malu pomoc oko fizike demo se rusi ako je fizika ukljucena, recimo dok vozim po gradu u trenutku sudara se uvijek srusi igra ![]() ako iskljucim fiziku onda se ne rusi za fiziku mi je zaduzena 8800 GT u Batman Arkham Asylum mi fizika radi bez greske na setupu GTX 460 kao GPU + 8800 GT kao PPU imam posljednju verziju Physx-a (9.10.0513) prethodnu sam deinstalirao i ocistio Driver Sweeperom nije radilo ni sa 258.96 WHQL, trenutno imam ove: 259.32, koji bi kao trebali biti bolji za Mafiu ima nekih prijedloga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
jesam ![]() |
|
![]() |
![]() |