|
![]() |
#1563 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Uspio sve riješiti, 5m kabla, adapter + 5m optike za zvuk oko 180kn me izaslo Slika je prejebena, 1920x1080 odma prepoznao ( jedino sam morao downscale sa 15% na 0% da bude full ekran ). A sto se tice zvuka, uf, drito sa ploce na kucno kino optikom ( koja razlika kad se spaja sa 3.5mm na činč ) Tako da odlično uloženih 180kn ... taman se mogu početi kupovati 1080p filmovi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.05.2010. u 21:34. Razlog: ccc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1564 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1565 | |
Disturbed
|
Citiraj:
Ma da bi i rijec rekao, nisam ni znao da ti adapteri dolaze u paketu s grafama ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Guest
|
Ma, sad mi je žao što nisam sačuvao glupu kutiju baš da vidim opis sadržaja, živo me zanima jel' u toj seriji uopće trebao biti HDMI...za ovaj DVI/VGA znam jer se sjećam da sam ga koristio u početku (poradi CRT-a, jel'te). |
![]() |
![]() |
#1567 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa može biti da ni nije bio u bundleu ![]() Vidi matorog kak se odmah uznemirio ![]()
![]() |
#1568 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Osim ak kućno kino nema HDMI? ![]() Ma bitno da šljaka.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1571 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#1572 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja sam sa svojom dobio dvi-hdmi konverter. Kupljena 03/2008, Powercolor HD3870 PCS.
![]() |
#1573 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Jedno brzinsko - nabavio ja jednu 3870 pa reko potrazit cu jos jednu identicnu pa frknem u crossfire... http://www.zalman.co.kr/Eng/product/...ad.asp?idx=195 -bude ovo dovoljno? (jedan disk, optika, x2 555, 6 case ventova) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1575 |
Guest
|
@Dolph: Da, biti će dovoljno. No, svejedno razmisli da li ti se to isplati (drugo je ako si grafu dobio na poklon, itd, no ako "keširaš" za obje...). ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisi mogao staviti neke veće ventove? ![]()
![]() |
#1582 |
Guest
|
@DomagojX: Jesi li radio voltmod? Btw, to je moja bivša kartica i znam da je orig. cooler predobar- držao je grafu pristojno ohlađenu čak i na max. OC koliko dopušta stock napon (a znam da je mogla potegnuti solidno). Ako ne misliš dizati voltažu, onda ne vidim smisla za ovako nešto... ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Disturbed
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam jednu u kompu vec nekih godinu i pol pa me sada zanima sto mogu ocekivati od nje u CrossFire-u i koliko bi to struje trebalo osigurati da sve skupa radi kako spada?
![]() |
#1590 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Uz napajanje navedi i ostatak konfiguracije koju imaš, možda uopće i nema smisla slagati CF ako imaš neki slabašni proc...
![]() |
Uređivanje | |
|
|