|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Aplikacije nisu na vrhu i problemi s Firefoxom nakon nadogradnje PC-a
Napravio sam upgrade s AMD konfiguracije (slabija) na Intel (dosta jaču) te mi se sada dogodilo par čudnih stvari. Jučer sam primjetio: 1. Novo otvorena aplikacija nije automatski u fokusu već ju nakon otvaranja moram ponovno kliknuti u Task Baru. Nakon restarta sve je OK, ali se situacija ponovi nakon što je PC upaljen 15-tak minuta. 2. Ime web stranice u Firefox tab-u nakon promjene refresha samo pola taba, a na drugoj polovici ostane staro ime. 3. Firefox 3.6.8., 3.6.7., 3.6.6... ne mogu se više pokrenuti ni nakon deinstalacije i ponovne instalacije. Uspio sam pokrenuti tek Firefox 3.6.0. dok verzije nakon ne otvaraju Firefox iako je isti vidljiv u Procesima unutar Task Managera. Glupo pitanje: kako sam se prilikom montaže matične ploče uplašio da istu nisam oštetio prilikom stavljanja u kućište (na leđima pri vrhu), mogu li gornji problemi biti uzrok oštećene matične? Hint: HDD-ove nisam formatirao i nanovo instalirao Win7 već sam pobrisao stare AMD drivere i instalirao Intelove. Driveri su naknadno pobrisani Driver Cleanerom. Eto, želim samo biti miran da mi probleme ne uzrokuje eventualno oštećena matična iako sumnjam, ali sam paranoik ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Trenutno nemam živaca za format i instalaciju Windowsa od nule pa ponovno tweakanje i instaliravanje aplikacija. Jednostavno nemam snage... Samo sam se bojao da mi matična nije nešto shebala.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|