|
![]() |
#571 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#576 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() A SD kartica potegne do 4-5 MB/s ja mislim. ![]()
![]() |
#578 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Pitanje za Desire-ovce: Otkad sam stavio 2.2 ponekad mi se desi da se srusi Sense UI, sa prigodnom porukom naravno. To mi se nikad nije desavalo na 2.1 Osim toga, imam subjektivan osjecaj da se homescreenovi sporije refreshaju sad na 2.2, odnosno kao da se u tom segmentu uredjaj usporio u odnosu na 2.1. |
![]() |
![]() |
#579 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni se od updatea (1 dan nakon sto je izisao) nije ni jednom srusio. Mozda imas neki application koji ga rusi, bo. Backupiraj, hard resetaj pa vidi oce se na cisti mob rusit. Mos probat i u safe modu.
#580 | |
Premium
|
Citiraj:
Nadalje, shutdown je trajao vjecnost (izmedju 10 i 30min), sad je to svega par sec.. Nitko ne spominje wifi, sa Froyom je puno jaci (evo da se ovako izrazim: prije gdje mi je bio signal jedna crtica sad su dvije ili cak tri).. Lose iskustvo: 720p me je razocarao, ponekad sa svojom trzavoscu/nedostatkom fps-a,a i zvuk nije bajan ali moze proc.. Internet browser je isto nekad trzav i spor, pa sam stavio Dolphin HD, ima odlicnih addonova i fičura.. Baterija ne traje nista osjetno duze.. E sad isto koje pitanje: Nevjerovatno ali ne nalazim besplatnu (pa cak ni onu koja se placa) aplikaciju za 'Take a screenshot', preporuka?ako uopce postoji app? ...toliko,bit ce valjda jos pitanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#581 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Desire HD na Amazonu. Cijena? Sitnica, 415 funti. http://blog.gsmarena.com/htc-desire-...-15-september/
#582 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#583 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Promjene u v1.10 - formatiran vozni red - rezultati rute kao lista - brže ažuriranje - opcija za (ne) slanje koordinata - privremeno onemogućeni POI - aplikacija je povezana s web-sustavom - podrška za Android 2.2 - optimizacija i bugfixevi Više sam se orijentirao na samu aplikaciju, manje na linije, ali kako je sada sve povezano sa web-sučeljem, sve će ići jednostavnije i efikasnije ![]() Slijedeća verzija donosi "napokon" podršku za više gradova te biranje između njih te nove linije i stanice. Tu će biti i widget za brzu kupnju karte, popis omiljenih linija (nešto slično kao Bookmarks stanica), "Odvedi me doma" opcija te opcija proračuna rute online (brže, ali zahtijeva internet konekciju) ili offline (kako je sada). Vidjet ćemo kada ću to sve uspjeti realizirati, nadam se što prije. Uživajte, svebee. EDIT: dobio sam dojavu greške na Bookmarks stanice - kada se klikne na listu (da se stanica doda kao početna/odredišna) javi se force close, pokušao sam to reproducirati ali mi ne uspijeva. Može li mi netko pomoći (reći kako doći do toga)? Zadnje izmijenjeno od: svebee. 19.08.2010. u 00:40. |
![]() |
![]() |
#584 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Probaj bez zadnjeg poklopca nes snimiti u 720p, kod mene je razlika evidentna, boje su zivlje, frame rate se nesto sitno popravio i snimak osjetno manje trzaviji kada mob prebacis iz mraka na jako svjetlo (onaj ISO balance) malo su ukenjali iza sa onim plasticnim pokrovom izgleda.... Uglavnom snimak sa poklopcom mi se cini dosta mutniji i boje ispranije nego kada skinem poklopac...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
|
Necu to radit, nema to veze - da je bolji fps, niti je išta bolje kad se skine poklopac.. Ali evo savjeta tebi ako već tako mislis snimat HD, taj zadnji poklopac ima onaj mali plasticni prozorcic (kao štitnik kamere) e pa skini ga i dobio si isti "efekt" kao da si maknuo cijeli poklopac.. Uglavnom,720p kod Desire-a je ćorak i gotovo, ali uz jednu napomenu, nije mi uvijek HD trzav, ALI uvijek fps ne prelazi 24.. Mozda ce Desire HD biti bolji, jer nije bzvz to "HD" u imenu.. Ako budem pri parama ja cu ga svakako uzet.. |
![]() |
![]() |
#587 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#588 |
49%winner
|
Baš i ja danas tražim takvu aplikaciju. Zasad kemijam s ovim kandidatima: http://www.androidtapp.com/tag/remote-desktop-client/ RemoteDroid je samo remote control i nema RDP (http://www.youtube.com/watch?v=_RFa0rBltFc).
![]() |
#589 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
![]() Pa ako ti nevidis razliku nemogu ti pomoc (mozda okulista moze), boje su izrazenije i ostrija je slika (pogotovo ako pogledas snimak na mobu a ne na monitoru tj kompu), ajd ovo sa fps-ima je li-la ovisno u situaciji kojoj se nalazis i koliko je uopce primjetno...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#590 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Za remote desktop preporučam Wyse PocketCloud. Isprobao sam par drugih remote desktop aplikacija ali su bile spore. Kad sam našao WYSE dalje nisam ni tražio jer je aplikacija vrhunska, osvježavanje dosta brzo i ima dosta dobrih opcija s mišem i tipkovnicom. Možete se spojiti preko RDP ili VNC-a, osobno preferiram VNC jer mi ne razmrda ikone na desktopu. Aplikaciju sam isprobao samo preko Wifi mreže tak da neznam kak radi prek 3G mreže. |
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
@xlr&daki: tako nešto tražim da, pogledat ću ove predložene ![]() ![]() jedino, eto mi prvog problema na mobitelu do sad...od jučer se apsolutne ne mogu spojit na nikakav mobilni internet (ne wi fi nego baš mobilni), uopće mi nije jasno šta ni zašto, probao sam resetirati, ponovno upisati podatke za apn i ništa, čak se ne kuži ni dali pokušava naći mrežu, sve mi se čini da je problem u nekakvom kačenju među instaliranim aplikacijama Zadnje izmijenjeno od: raliSHA. 21.08.2010. u 15:57. |
![]() |
![]() |
#595 |
P.E.B.K.A.C.
|
|
![]() |
![]() |
#596 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Doći će do kraja godine i originalna Skype aplikacija za Android. Nimbuzz je stvarno dobar jest da bi mi se više svidjelo da se direktno spaja na servise, ne preko vlastite mreže.
#598 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
t-mobile pulse na androidu 2.1, kad instaliram navigaciju(koju jedino mogu instalirati na mob) popuni mi svu memoriju te je neupotrebljiv, dali postoji nekakva varijanta da instaliram navigaciju na memorijsku a ne na mobitel.... i dali je to zadnji softver za njega odnosno postoji li još kakva nadogradnja.... |
![]() |
![]() |
#599 |
49%winner
|
U Tele2 je stigao Desire sa SLCD ekranom (hboot 0.93). Tko zna, možda sada budu naručivali veće količine nego ranije ![]() @ralisha: nisam još ulovio vremena za podešavanje remotea, probat ću wyse za početak, samo da skužim što trebam u Win7 podesiti :coffee:
![]() |
Uređivanje | |
|
|