|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Softverska izmjena strana kanala zvuka.
Zbog određenog rasporeda elemenata na stolu pozicije zvučnika su mi postavljenje obratno, znaći lijevi zvučnik na desnoj strani i desni zvučnik na lijevoj strani. Ova situacija stvara mi probleme kod igranja online fps-a gdje je korisno znati odakle su neki zvukovi došli. Zanima me je li moguće ikako softverski zamijeniti strane (da lijevi zvučnik daje zvuk sa desnoga i obrnuto). Stavljam ovu temu pod softverski problem iz razloga što se nadam da rješenje postoji u tom vidu, rezanje kablova ili rastavljanje zvučnika ne dolazi u obzir. Imam integriranu zvučnu (Realtek). Ispričavam se zbog kompliciranog naslova, ne pada mi na pamet ništa jednostavnije.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
A kako su spojeni zvučnici? pretpostavljam standardni 3.5mm stereo plug... Uglavnom, softverski neznam, ali imaš hardverski način ![]() Uštekaš zvučnike u 3.5mm stereo> rca mono l+r (činč) adapter, zatim taj adapter spojiš na drugi rca mono>stereo 3.5mm samo pritom zamijeniš (prekrižiš) lijevi sa desnim kanalom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Da, klasični 3.5 mm plug. Ovo sa adapterima je dobra fora, napravit ću tako ako se ispostavi da nema softverskog rješenja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|