|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#483 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#484 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#485 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo sam pogledao ovu Schumacherovu izjavu nakon utrke, nevjerojatno kakvo je to đubre od čovjeka. Odmah me podsjetilo na ovu situaciju http://www.youtube.com/watch?v=eqr9U4u2j7w Evo ovdje i situacije od danas, kasnije je i replay sprijeda na kojem se to bolje vidi i izgleda puno gore. http://www.youtube.com/watch?v=SaWjZoFsnaI (hurry hurry, dok to netko ne prijavi ![]() EDIT: Koliko vidim iz izjava nakon utrke, Schumacher je na početku izgurao i Buemija. Ima li mu tko muda stati na kraj ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 01.08.2010. u 16:49. |
![]() |
![]() |
#486 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#488 |
Guest
|
Schumacher je bio naprijed i vozio svojom putanjom. Nitko nije Rubensa tjerao da ide s unutarnje strane. Ovo bi trebala bit utrka, a neće nitko usred utrke parkirat sa strane i pustit te da prođeš.. A, ako niste znali, postoji u Rubensovom bolidu jedna stvarčica koja se zove: kočnica. ![]() |
![]() |
#489 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#490 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Od milijun ljudi samo si ti u pravu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#491 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Naravno da treba da se brani zatvaranjem ali ne po cijenu nečijeg života a da mu to nije strano to je dokazao u svom životu više puta. Samo mi nije jasan tvoj komentar di prvo kažeš da nitko neće usred trke parkirat sa strane i pustit te da prođeš a onda spominješ da ima Rubens kočnicu u svom bolidu. Šta po tvome on treba da popusti njemu ??? |
|
![]() |
![]() |
#492 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
zatvaranje je dozvoljeno i uobicajno, samo sto je ovo pretjerano i nepotrebno, plus potencijalno pogebiljno. tako da koliko god volio MS-a, moram priznati da mu ovakav potez nije trebao. da je rubens dotaknuo ogradu, bio bi dijelova posvuda............ iako kada pogledam proslu utrku, vettel je slicno napravio alonsu na startu. ne ovoliko ekstremno, no jako slicno. tako da ono........... inace utrka dosadna, jedino onih par situacija u boxu plus ovo prestizanje na kraju. red bull klasa za sebe, ferrari i mclaren stepenica iza RB-a i stepenica ispred ostatka, dok najvise pohvale (s moje strane naravno) idu petrovu ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#493 |
Premium
|
Upravo je Eddie Jordan na BBC-u spominjao kako je ovo već treći put da se vozači međusobno ugrožavaju živote na ovaj način i da su počeli pretjerivat u tome i kaže da ako se sad popusti da će biti sve gore i gore. Mene je ugodno iznenadio Kobayashi jer je startao iz zadnjeg reda. |
![]() |
![]() |
#494 |
Guest
|
Gle, ako ne možeš proći onda stisneš kočnicu, vratiš se nazad i pokušaš ponovo u idućem krugu. Ili zažmiriš ko Rubens i igraš se kamikaze. Evo ti primjera na samom vrhu. Vettel je bio puno brži od Alonsa, ali se nije zaletio ko muva bez glave (Ruby) u pokušaju da ga pretekne. ![]() |
![]() |
#497 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Vozači imaju povjerenja jedni u druge i to je često bitno. Zato jer NE OČEKUJEŠ da se netko namjerno zabije u tebe. Jer se to ne radi ni u kartingu, a kamoli ovdje. Nema loada i checkpointova.
![]() |
#499 | |
Premium
|
Citiraj:
edit: evo jedan odličan video http://www.youtube.com/watch?v=aIJLRbU-lDI |
|
![]() |
![]() |
#500 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
Ma daj ne laprdaj ![]() Inace, slazem se sa kaznom. Ipak nije potrebno ovoliko pretjerivat. Samo je sa ovakvim kaznama trebalo poceti davno prije, da se ovakve stvari ne ponavljaju. Iako sam moram priznati pomislio da ce Rubens krenuti lijevo, a ne desno, jer je vec bilo dosta zatvoreno (iako je i Rubens vec bio dosta blizu, pa bi manevar u lijevu stranu valjda zavrsio sudarom) , no znamo da je to Schumacher i da je Rubens sa srcem isao tamo, a isto tako je mogao i ocekivati da ce ga pritisnuti u zid... ![]() Sto se tice same utrke, dosadna do ulaska SC-a. Krug-dva prije me uhvatio san i onda se Prasičko zaderao da ulazi SC zbog nekog dijela na stazi. ![]() Webber je stvarno majstorski odvezao, Alonso prosao dobro s obzirom na sporost Ferrarija naspram Red Bulla. A Vettel opet ispusio, hihihi ![]() Steta za Rosberga, jer bi vjerojatno dovezao Mercedes do 5. mjesta, s obzirom da je Hamilton bio out, a Renaulti i Button mu nebi zaprijetili. Belgija ce biti odlicna kakvo god vrijeme bilo. PS nadam se da znate onu pricu sa kravama i kisom ![]()
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Potez nije bio sportski to je sigurno, kaznu je zasluzio, mozda je cak i prebalaga, ali kao da je htio covjeka ubiti. Vozaci su dobro placeni za posao koji rade i neka to rade. Rubinjo je mogao kao gospon proci sa lijeve strane i sto je njabolje Scumi ga je tamo i ocekivao. Trebao je i Webber dobiti kaznu za tursku on je jos vece sranje napravio pa nikome nista....
![]() |
#502 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja možda laprdam ali schumi ima cijelu povijest nesportskih poteza. Ovaj je rubija skoro košto glave, i ovdje se ne radi o nekom nesportskom potezu, ovdje se radi o iznimno opasnom potezu što je najgore potpuno namjernom. Centimetri su dijelili do teške nesreće a bio je vidno sporiji. Potpuno neopravdano i za svaku osudu. A to što su mnogi i prije njega zaslužili kaznu ne umanjiva ovaj kamikaza potez. |
![]() |
![]() |
#504 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Znači ništa zanimljivoga nisam propustio ne odgledavši utrku, već pedalirajući na Vidovu Goru. Šteta što je šumi ispao ovakav papak, iako mi je uvijek bio drag, na sreću, sve je prošlo bez teških posljedica. |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Svi pričaju o Schumiju, ali kako je ovdje Rubinho sačuvao hladnu glavu, stvarno majstorski. Malo ste pretjerali i sa kaznama, onaj Vetellov napad na Alonsa je bio puno oštriji, istina pri manjoj brzini pa nikom ništa, a nitko nije ovoliko kokodakao ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 02.08.2010. u 00:15. |
![]() |
![]() |
#506 |
Super Moderators
|
Je, da je Shumi imao takva krila već bi neki forumaši potpisivali peticiju da ga se doživotno izbaci iz F1...ili da se radi samo o Ferrariju ![]()
#507 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#508 |
Super Moderators
|
#509 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ajde, bar nešto: Schumacher: I crossed the line with Barrichello move Napravit će on opet takvo nešto, ali će kazna morati biti veća nego ovaj put. |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
jedan veliki LOL
![]() ipak se kod Red Bullyja malo preveć frču ta krila, a u pravilima stoji da moraju biti RIGID ![]() u Spa će biti borba McLaren vs. Ferrari, old fashion way ![]() ![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|