|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Preporuka LAN igara?
Imamo umrezena dva kompa pa me zanima vasa preporuka za igre u LANu za dva igraca? Strategija:..... Pucačina(FPS):.... Sport:.... RPG:..... naravno moze i nesto drugo....oba kompa su dovoljno jaka za skoro sve novije igre(pa makar i u 800x600 i low detail ![]()
![]() |
#2 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Strategija - Warcraft3 Sport - novi NFS FPS - Call of Duty, Counter Strike, Battlefiled (zajebancija s autima i tenkovima) RPG - Vampire the Masquerade: Redemption (možete zajedno prolazit kampanju) Ovako se ja i prijatelj zajebajemo kad napravimo miniLAN (2 kompjutera) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Sta se tice strategija skoro mi je drazi Age of mitology,a za counter strike da li se to skine s neta ili ...sjecam se nesto oko toga da je bilo govora da je bespaltno ili tako nesto,pomozi malo...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Diablo II, CoD vulgaris i UO, Rune Halls of Valhalla, C&C Generals i Zero Hour vas dva protiv što više kompova što "pametnijih" ...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
CoD + mod Revolt i COD:UO ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
Alien vs Predator 2! stara igra ali ima dobar multiplay pogotovo ako vas je vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
NFS underground 2 u mrezi je smece, totalno je lose napravljen multiplayer... moj glas definitivno ide za Call Of Duty United Offensive... kad se skupi 10 igraca, onda je ludnica (u 2 team-a 5vs5) bude jako jako dobro ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Sudenstrike & Blitzkrige ; cod ...
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tlacitelj i neznalica
|
Da,tako sam i ja nesto pretpostavljao... Nas izobr je CM,COD,Age of mitology i nekakav RPG...ali koji? ima tko kakvu preporuku....nesto tipa dungeo siege? BTW Koliko CDa ima novi VAMPIR?
![]() |
#15 |
life is a rollercoaster..
|
Ako vas ima oko 8 probajte CoD ili EnemyTerritory (jos ga volim, hm), od strategija svakako Warcraft3, neces pogrijesit, a sport PES3 ili 4 ali ako imate gamepadove i onda 2v2 na jednom kompu preko USB.ova...(ovak ja provodim vikende sa ekipom i naravno cewapi....) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
obavezno warhammer!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
DA, Enemy Territory i COD
![]() |
#20 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Sad mi je sređen profil pa se mogu raspisat. Evo Battlefield 1942(Road To Rome) Battlefield Vietnam C&C Generals(Zeero Hour) COD(United Offensive- me malo živcira jer od kad je došo gewehr 43 svi hoće bit Nijemci) WARHAMMER 40000->to obavezno UT 2K4 Counter Strike a možete i SACRED ma da ga ja još nisam isprobo u LAN-u Star Wars Jedi Knight 2 il 3_to bi se moglo malo o ilegali ali bi onda tor možda to pročitao pa bi ja naj.... možda probj i nowi Star Wars Battlefront-mada su mape dosta velike ali... ak će netko ić u neku Zagrebačku igraonicu na Battlefield(bilo koji) neka mi javi na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
kakav je UT2003? koliko je bolji UT2004 od UT2003??
![]() |
#24 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
tako su svi dosad bili ameri zbog rifle-a a sad se nazivaju nasljednicima Hitlerove ostavštine i tomu slično, a u prijevodu to je Gewehr jer ga svako nosi. kužiš zato mi je glupo-sad nemogu sastavit timove jer svi 'su Nacisti' i na kraju sve skupa ispadne bullšit, nekoć veliki Ameri se nadure ja popiz... itd I onda mi nije do igrice.A u starom sam imao MP40 i tu i tamo Scoped Kar98(naročito u onoj mapi di je raketa) i kosio kog sam mogao, je da sam pušio kad bi krme oko mene skakalo sa rifleom i praznilo u mene metke, a ja reloadao Snajp ili kad bi me okinuo u 'Karanteni' sa prozora dok sam nosio MP40,ali sam kosio bagru tipa Thompson,bar, ili rifle/snajp na blizu-kužiš onda Švabe nisu imale neku 'univerzalnu' pušku a sad ju imaju i bolja je od Amerske(Jer Njemačko oružje i je uvijek bilo bolje), i sad svi Švabe-možda igru svaćam malo preozbiljno, ali nije mi igrica igriva ako ju svatim zdravo za gotovo nego se hoću malo 'uvuć' u nju pa mi je bezveze kad svatim da su mi 'suborci' slinave balave budale Il si Jednom Švabo, stalno Švabo ; Amer stalno amer; a za sve otale to nije to-jer nezavređuju igrat ![]() A jeasm se raspiso, šta ću kad sam se naživciro. I uvezi Unreala, 2K4 je bolji jer imaš kolko tolko više načina borbe(Ons) a 2k3 je malo ograničeniji-kužiš kaj hoću reć, odnosno bar ja tak mislim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
soldat, mod gdje jedan goloruk, a drugi ga ganja motornom pilom, kad ga raskomada mijenjaju se strane ![]() od trka jos live for speed, i motogp 1/2, rula u mrezi. dungeon siege je isto ok u multiplayeru, mada je diablo car.. warcraft 3, zapravo sve blizzardovo ![]() i counter na italy, dust, aztec, militia, assault i svim ostalim starim dobrim mapama ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|