|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
DailyMail je danas bio objavio članak (kojeg sad više nema naravno) da je Jobs izjavio (na twitter accu) da će se iPhone 4 povući s tržišta. Mal su se uhebali. http://thenextweb.com/uk/2010/06/27/...hone-4-recall/ |
![]() |
![]() |
#722 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
You are a noob ![]() ![]() Imas u iTunesu tu opciju. Ides na INFO,stavis kvacicu na sync contacts i izaberes Windows address book i on ti sve spremi u vcf format u address booku. Otvoris novi folder,i copy paste sve kontakte u taj folder. Te fajlove poslije mozes importirati gdje god hoces ,koliko se sjecam vcf ide na sve zive mobitele. ![]() NAPOMENA: Ako zelis iz iphone-a bacit na PC onda chekiraj kako samo ti rekao i ako te pita zelis li replace ili merge,klikni na MERGE. Ako zelis iz PC-a na iphone onda imas ispod opcije SYNC CONTACTS , opciju REPLACE ALL INFO i cekiras CONTACTS. Sad se ti sve kontakte iz iphone-a izbrisati i staviti kontakte iz windows address booka. (mozes i iz outlook-a itd itd) Solucija broj 2: Kad ga budes jailbrekao, nadji si aplikaciju SIM MANAGER u Cydiji. S njim mozes copy itd. Nisam fan Apple-a,dapace, Stevana ne mogu smisliti s tim "super,ultra,best,great " itd itd ali stvarno sa iPhoneom mozes SVE ZIVO,osim onog sto ti hardware ne dopusta. Zato ljudi zele JB. Ono sto nema u appstore-u,nadjes u Cydiji tj raznim source adresama i to je to. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 27.06.2010. u 15:51. |
|
![]() |
![]() |
#723 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
jedno pitanje za ekspertovce jer nemogu dokazat jednoj pametnoj.. kupljen iphone od jednog lika...radi se o iphone 2g 8gb...nakon sto je kupljen gore nije bila aplikacija poker onaj ko sa fejsa koja ide preko neta...znaci nije bila na mobu kad sam ga kupio,onda sam slucajno napravio restore i obrisano je sve tuto kompleto sa uredjaja, zat mi nije htjelo se stavit software na iphone i iz neznam kojeg pokusaja stavim nekako,i iphone je cist nema nis gore nikakvih podataka,nakon nekog vremena instaliram opet taj poker i udjem sa svojim podacima i odigram malo,nakon toga vise se nisam ulogiravao, i niko nije igrao,i dodjem danas i udjem i automatski udje na profil tog lika od kojeg je kupljen uredjaj,napominjem da nepoznam lika osobno. Po mome je objasnjenje za ovo ili je taj lik ukuco to preko mog moba il neko ko zna podatke njegove je ukucao???? jel postoji treca mogucnost???? podaci za ulogiravanje su isti podaci od facebook racuna???? totalno mi nejasno....al sam siguran da nema sanse da je nakon svih tih restorea i stavljanja na novo ostalo ista njegovo na telefonu,,,,ima neko da mi objasni ovo |
![]() |
![]() |
#724 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Iphone zamjena baterije
Kolega me zamolio da mu uzmem novu bateriju za iphone na ebay-u. Kako tamo ima svega i svačega, od "originalnih" (1150) do onih od 1600 mAh, ne znam sto bih mu uzeo. Ima li možda netko iskustva s tim zamjenskim baterijama ? Koliko traju u odnosu na originalne ? Isplati li se uopce zezat s tim ? Da li je moguće u 3G ugurat onu od 3GS-a ? |
![]() |
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma nije problem sama zamjena, ima na youtube par klipova, 2 šarafiča se skinu i to je to, a na 2G se moralo nesto lemit.. |
![]() |
![]() |
#728 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Prije svega hvala na ljepom objašnjenju. Gle znal sam ja to, no nisam jakooo dugo vrijeme radil s tim jer kad sam uzel 3GS stavil sam 3.1.2 i JB+UL i tak je stajalo sve do sad, nisam niš diral po iTunes jer jednostavno nije mi trebalo kad imaš JB iPhone puno tga ti je lakše i radiš na druge načine tak da sam to uopče zaboravil i sad kad si napisal sam se sjetil. Još jednom hvala, ovo je od velike pomoći, kaj se tiće tih kontakata. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
novi iPhone se veoma lagano rastavi,zadnja maska se promjeni u sekundi,bas kao i baterija. E sad je to kako treba biti,da se lagano sve da zamjenit a da je opet čvrst http://www.youtube.com/watch?v=iNM90pb-Xwk |
![]() |
![]() |
#730 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Svi koje muče muku s kontaktima prilikom restorea; instalirajte si free app sa appstore.a: idrive lite, pomoću njega napravite backup svih kontakata iz memorije na njiovu stranicu. Možete vraćati natrag na ajfon samo određene kontakte ili cijeli popis + možete im pristupati preko neta u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta (npr. crkne vam baterija). Savršeno odrađuje posao, isprobano više puta na više ajfona.. |
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#733 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
probaj, app je fenomenalan. To mi je uvijek bio najveći problem, appove uvijek lako vratim.. Ima i caka sa ifunboxom izvući jedan file pa vratiti na ajfon nakon restore.a ali to sam pokušao samo jednom, zeznio phone app i morao nanovo restorati, dešava se dosta često i drugima pa sam odustao.. |
|
![]() |
![]() |
#735 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#736 | ||
Why so serious
|
Citiraj:
A tko ima JB iPhone evo mu adrese datoteka pa nek si napravi backup za slučaj da mu kasnije treba. Za restore podataka samo treba vratiti te datoteke na iso mjesto, naravno da treba pobristai one koje mijenjamo. I opet mora biti JB iphone. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#737 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
idrive lite radi bez greške za kontakte.. |
|
![]() |
![]() |
#738 |
Why so serious
|
Kod mene je uvjek prošlo bez problema. Tebi ne radi, drugima radi itd..! Isto ko i kod JB i UL, sve readiš na svoju odgovornost, niš ti nije zagarantirano...al velim jedan od načina. Dobro malo sam se zaletel, možda nije najbolji no brz i efikasan je. |
![]() |
![]() |
#739 |
COD2 expert
|
kad jednom probaš idrive, nećeš se zaebavat s ovim. a i idrive je savršeni (i možda jedini) izbor za nejailbreakane uređaje.. |
![]() |
![]() |
#741 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još malo problema za iPhone 4. Ovaj put je proximity senzor u banani. http://blog.gsmarena.com/apple-iphon...o-to-prove-it/
#743 |
Why so serious
|
Jel se vama iPhone 3GS gasi tokom razgovora. Znači stavil sam OS 4.0 i imam normalno 098, te lagano započnem razgovor i u toku 1min mob se samo ugasi. To mi se dogodilo jučer a i danas, i još pred par dana, tj nije izolirani slučaj nego neki problem valjda kad se već par put desilo...jel ima još ko takvih gluposti |
![]() |
![]() |
#744 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Eo, danas su imali konferenciju u vezi antene na novom iPhoneu 4. Sam da kazem da se uopce ne zabrinjavam oko tog sranja sa antenom, naviknut cu se, a ameri tak i tak imaju los signal i sve to. Kod nas bude to puno bolje. Upravo sam i sa svojim 3G-om kompletno izgubio 3G signal, sa 5 crtica je oslo na 1 i trazenje mreze. Samo ga treba dolje primit. Ne znam zakaj je tolko sranja napisano o tim antenama... Puno motbitela ima weak spot al nikad niste skuzili jer niste pazili na to. http://events.apple.com.edgesuite.ne...ent/index.html http://www.apple.com/antenna/ http://www.apple.com/antenna/testing-lab.html |
![]() |
![]() |
#746 |
Guest
|
|
![]() |
#747 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
I zato što su oni to reklamirali kao revoluciju. |
![]() |
![]() |
#748 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Do jaja. Kupis faulty hardware za $$$ i dobis $1 vrijednu gumenu ili kakvu vec futrolicu koju moras nosit ak oces normalno pricat. ![]() Koliko god mi se svidja iPhone4, koji stvarno odlicno izgleda i ima impresivne performanse, toliko mi se gadi sam Apple i njihove filozofije, Steve Jobs skupa sa svojim egom koji jednostavno ne moze priznat gresku, i mentalni sklop jednog dijela Apple korisnika.
#749 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne padaju pozivi, pogotovo ne kod nas. I fakat nije tolko rašireno kolko su to mediji razglasili, kad pogledas komentare i korisnici kazu da im se to ne desava. Vjerujem poznanici koja je dovela iPhone 4 iz VB, kaze da je probala na sve nacine to ponovit i da nije uspjela. |
![]() |
![]() |
#750 | |
Premium
|
Citiraj:
Kako god bilo,slazem se da je prenapuhano,ali to je krivica Steve Jobsa. Kad ga je predstavljao,bilo je sve i vise nego prenapuhano. Sad kad ima problema onda ce i kritike biti pojacane. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 17.07.2010. u 18:55. |
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|