|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Problem s uspostavljanjem veze
Bok, imam problem s internetom, točnije konekcijom, vezom kako god... Zna se desiti da se gotovo cijeli dan ne mogu spojiti na internet, tj. spojim se ali mi je u browseru(mozilli) svaki web "Untitled", ne mogu na msn, xfire i sl. Problem popravim tako da ugasim ruter na duže vrijeme pa se potrefi "dobra" konekcija. Ovo mi se događa zadnjih mjesec dana i iritantno je, napominjem da je do prije mjesec dana sve bilo u redu... ![]() Neznam jel' pomaže, imam optimin dsl, ruter: Huawei smartAX MT880 Pretpostavljam da je neki virus u pitanju, ali bi ipak htio čuti vaše mišljenje, savjete itd. ![]()
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
"Procesljaj" za svaki slucaj sa nekim AV-om, i npr. (Malwarebytes) ima li sto "smeca". Nakon sto iskljucis uredjaj, i zatim ukljucis onda net radi ok? Mozda se pregrijava pa jednostavno "ne ide" (nista novo), koristis DHCP ili si rucno sve konfigurirao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Što se pregrijavanja tiće mislim da to nije problem pošto ruter zajedno s kompom zna biti ugašen čak 2-3 dana što je dovoljno da se ohladi, a kad ga upalim svejedno zeza konekcija. Do sada nisam ni znao što je DHCP, ali pretpostavljam da ručno sve radim.(Jel' se to odnosi na "Set up my connection manually" u "izborniku" kod "New connection wizarda"? Tokom dana ću skenirati s Avirom pa ćemo vidjeti što kaže...
![]() |
![]() |
#4 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
A ako konstatiras na kraju da nije problem do tebe, nego nesto na centrali od optime opet ces pocekat malo! Jer dok oni jave to tekomovcima, pa dok oni izadju na teren bla bla (u optimi to potraje par dana). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Sve drzim na "automatiku"... Problem bi trebao biti kod mene, a ne kod njih zbog toga što je do prije cca mjesec dana bilo sve u redu. Mislim da bi taj problem rješio stavljanjem novih windowsa ali ne mogu ni to (recimo da ih imam na pola instalirane, ne želi mi nastaviti instalaciju, a prilikom paljenja kompjutera imam opciju tipa "Start Windows" i "Continue Installation", ova druga ne funkcionira jer zašteka na jednom djelu iako sam probao s više verzija i XP-a i Viste.) ![]() Također smiješno je što kad nakon 24h veza "pukne" ne disconnecta mi se iste sekunde ali ako ja "ručno" odem disconnect više mi se neće connectati(spoji se ali ne radi, u prvom postu naveden problem) već moram sačekati da se automatski reconnecta pa bude sve u redu O.o edit: Skenirao sam i pronašao 8 virusa, svi imaju low infection tako da nijedan nije "smrtonosno opasan" ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: h4ze. 01.07.2010. u 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
nakon kreiranja novog user acc-a radi normalno :O
|
|
Oglas