|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Mišljenje o laptopu HP Pavilion dv7
Pozdrav, Zanima me vaše mišljenje o navedenome laptopu, da li se isplati kupiti ili ne...? Laptop mi treba za office, gledanje filmova i povremeno za odigrati neku igru. Specifikacije: Pavilion DV7 AMD Turion X2 2.3GHz 4096MB 320GB DVD/RW 17.3'' LED HD ATI Mobility RADEON HD4650 512 MB, up to 1GB (shared memory) RAM memorija : 4GB DDR3 320 GB / 7200 o/min Li-Ion 8 cells Komunikacija : GigaLAN, WLAN 802.11a, WLAN 802.11b, WLAN 802.11g, WLAN 802.11n, Bluetooth, eSATA, HDMI out, RJ-45,expansion port 2, headphones-out, mic-in, IEEE 1394 ,Consumer IR HP Pavilion Webcam with Integrated Digital Microphone.VGA low-lght HP DVB-T TV Tuner HP Mini Remote Control 90% vremena koristim laptop kod kuće, pa mi se 17,3" čini kao dobar izbor. Korišten je godinu dana, bez garancije, navodno kupljen u Švicarskoj i treba posebno kupiti adapter za struju jer je drugačiji...? Nigdje ne mogu naći info o grafičkoj kartici, na svima pavilionima kod nas ati HD 4650 je 1GB, a ovdje 512MB? Cijena 3800kn. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Jako dobar laptop ali ja ne bi davao 3800 kn za nesto bez garancije. Osim ako kupujes od poznanika koji ti daje neku osobnu garanciju jedno vrijeme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Slažem se. Laptop možda i vrijedi te novce, ali nikada ne bi toliko dao za laptop bez garancije. Sutra mu može krepati ploča, popravak se ne isplati, a za dijelove dobiješ četvrtinu plaćenog iznosa. Naravno, može raditi i još 10 godina, ali ovisi koliko si spreman riskirati. Btw. kakav to je drukčiji adapter za struju u Švicarskoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
17.3" je odličan ekren, ja imam HP dv7 sa istim ekranom samo je konfiguracija drukčija i zbilja je impresivan. Da se pogledati film, ak hoćeš odigrat koju igru i slično...a za garanciju i ostalo ti odluči. Grafika e ok, ionak je 1Gb skoro pa nepotrebno. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Thx. ![]() Nije ništa lošija ukoliko se radi o istom tipu memorije(DDR2/DDR3). Kartica je prespora da bi iskoristila više od 512MB tako da nema razlike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Al na kraju krajeva nije ni to tak mala cijena...za recimo 4800kn kupiš kod nas bolji laptop(po performansama, samo kaj ne 17") i imaš garanciju i novu stvar a ja mislim da to vrijedi kod laptopa puno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
ne vrijedi to tih para |
![]() |
![]() |
|