|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Matsonic MS9007C - gdje naći chipset i VGA drivere?
Ne mogu naći drivere za tu ploču , pa bih bio jako zahvalan za pomoć ! ![]() Riješio sam ... thx..
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 01.06.2010. u 11:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
koji ti tocno driveri nedostaju? posto je intel chipset, XP i noviji OSovi imaju prakticki sve osim zvuka. a za zvuk bi trebalo sljakati ovo, koliko sam proguglao nabrzinu. inace, digni XP pa vidi pod device managerom sto je ostalo neinstalirano. preko DeviceID-ja se moze naci sve, samo treba traziti. iako mislim da tebi nedostaje jedino zvuk, XP SP2 i SP3 imaju prakticki genericke drivere koji sljakaju u vecini slucajeva 5/5. edit. e fuck, kasnim dvije minute ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Od nonine sestre kunjado
|
Evo me opet. Thx Burko,, Dešava se da sam instalirao neke drivere koje sam našao na netu (IDE) i nakon restarta mi je sve šljakalo,> isprintao dvije stranice , i opet mi u device manageru žuto pod Intel(R) 82845 Processor to AGP Controller 1A31. I nema "Display Adaptera", a u momentu kad sam taj IDE zip instalirao , Display Adapter je bio u device-u... ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa ako sumljaš da je taj drv zeznuo stvar, vrati sa Restore point - om na situaciju prije nego si ga instalirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Od nonine sestre kunjado
|
Prije instalacije tog drivera isto nije prepoznavalo grafu u dev.manageru.Kao ni sada. Probao sam sa drugom grafom,,također je nekad prepoznaje,nekad ne....
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 01.06.2010. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Od nonine sestre kunjado
|
Isto se dešava i sa novim Windowsima..... jbg..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|