|
|||||||||||
|
|
#812 |
|
Guest
|
House - Lagani završetak sezone u pozitivnom tonu. Kul V - Čekamo sljedeću sezonu. Sve u svemu sam zadovoljan. Puno više nego sa flashforwardom. Iako mislim da bi bio puno zadovoljnije kad bi snimili recimo mini seriju od kojih 3 (4.5) sata da završe priču sa nekim totalnim raspašojem :P Kaj se tiče Pacifica. Ja odustao od serije. Smeće pokraj Band of Brothersa. |
|
|
|
#813 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
V danas zavrsio. Serija je odlicna,ali su malo prenaglo ubrzali ono do čega je došlo,bilo je jos prostora za barem desetak epizoda. |
|
|
|
|
|
#814 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
chuck mi je poceo biti malo dosadan jer poceli su se vrtit u krug po meni s tematikom iako me onaj debeli i indijac u buy more nasmiju do suza koliko su samouvjerni u sebe ![]() za BBT mogu samo reci jedno, nedobog onakvog cimera ![]() |
|
|
|
|
|
#815 |
|
Datum registracije: Dec 2006
|
Isto pratim kao i vecina foruma, V, Big bang theory (Bazinga ), Vampire diaries (jedna od boljih serija zadnjih godina), Life unexpected (lagano za opustit se od vanzemaljaca, vampira...). Flash forward, Lie to me i Legend of the seeker sad nastupaju do jeseni dok se ne pojave nove epizode
|
|
|
#816 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
dali netko ima mozda nesto za preporuciti u stilu band of brothers, (pacific pratim, nije mi nimalo los), isto tako ako netko ima nesto kao ovaj legende of the seeker (nesto na foru LOTR-a i slicne stvari)...
|
|
|
#817 |
|
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
BBT, Breaking Bad, Chuck, HIMYM, FlashForward, Fringe, Smallville, Supernatural, V, Vampire Diaries I sada mi 13.6. starta True Blood 3. sezona (bolja od Twili..um... Vampire Diaries 5 puta) A u 8-om mjesecu se vraca Weeds i Californication u 9-om |
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
. Nažalost, to je tek pilot, a epizode dolaze tek na jesen. Inače od serija pratim House M.D., How I met your mother, The Big Bang theory. Ljeti Californication, Rescue me (ova zadnja sezona koja se prikazuje na RTL-u, IMO najbolja dosad). Bio sam počeo gledat Heroje i Prison Break al' sam prestao. Heroji su mi prespori, Prison Break je nakon druge sezone počeo malo vući na neku jeftinu sapunjaru . |
|
|
|
|
|
|
#819 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
FF, V, HYMYM, TBBT, Smallville, SGU, NCIS, Rescue Me (za mijeseci i pol nova sezona), Californication, South Park, The simpsons, supernatural, Weeds, Chuck, dirty jobs, Streat custom, American Choper.
|
|
|
#820 |
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:08. |
|
|
|
|
|
#821 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
- Miami Medical - još u prvoj sezoni, uskoro dolazi i na našu televiziju kak čujem - Gray's Anatomy i Top Gear - opet sve ![]() Tu i tamo i Fifth Gear ali nisu ni blizu pravim genijalcima.
|
|
|
#824 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Eh te danasnje enciklopedije![]() Inace, mislim da materijala imaju za kvalitetnih epizoda kolko ih volja, treba samo surfat iskustva po ovakvim forumima ![]() |
|
|
|
|
|
|
#825 |
|
OMG, thats the funky shit
|
Fringe, pogledao drugu sezonu, predobar kraj, čeka se treća
Predzadnja epizoda FlashForwarda, čist ok, bolje neg V BTW jel netko skužio kad je Benford dao CD Dimitriju i reko mu tu je i neki band from Croatia ![]() Pogledao sam i V i katastrofa, serija puna rupa,scenarij kao da nitko prije snimanja nije pregledao, mada ima potencijala.
|
|
|
#826 |
|
-------
|
|
|
|
|
|
#827 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
poceo gledat SG:A,zasada mi se sviđa. |
|
|
|
|
|
#830 | |
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
volio bi da se vrate izvornom konceptu prve sezone,kill, rock and roll ![]() Citiraj:
Ovako napamet True Blood,Lie To Me,Hung.Neznam jel dolazi još nekih novih preko ljeta..Supernatural je bila dobra serija(1,2 sezona su po meni preodlične,čak ni 3 nije loša) dok nisu počeli rezat budžet i to masno.. volio bi da se vrate izvornom konceptu prve sezone,kill, rock and roll ![]()
|
|
|
|
#832 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne mogu vjerovat da su V vs FF odabrali V. Jedna i druga serija je fail, ali ako je trebalo birat između te dvije, onda FF još drži kakvu takvu napetost. Dobro se zna tko će u V na kraju pobijedit, bila jedna sezona ili deset njih... Prošlotjedna epizoda 24 je bila više nego dobra, bit će to zadovoljavajući finale serije.
|
|
|
#833 |
|
-------
|
|
|
|
|
|
#834 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
evo upravo se zavrsava i ncis, osobno od svih tih kriminalistickih ta mi je najbolje legla... nadam se da ce produziti na 8 sezonu jel kud imaju toliku gledanost nisu valjda ludi da ju ukinu ...isto tako jedva cekam novu epizodu 24 (steta sto je zadnja)V mi se svidio no nekak mi se preprebrzo to odvija...
|
|
|
#836 | |
|
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Slažem se FF je puno bolji od V Žao mi je što se više ne snimaju It Crowd zadnja sezona je genijalna. Pogotovo kad aobjašnjavaju što je internet... |
|
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj: