|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Office 2007/2010 izbacuje configuration prozore kod pokretanja
Imam problem kad instaliram office 2007 ili 2010 i kad ih upalim otvori se onaj msiexec i on instalira nešto i onda još kad to prođe ono normalno splash screen od microsoft word i onda mi dođe prozor i kaže configurating i onda to treba čekat minutu (makar sam primjetio da ako stisnem cancel on njega abortira i on se onda upali na kraju,znači nemoram čekat do kraja mogu cancel),prije mi se to nije pojavljivalo niti misexec niti ovaj konfigurator odma se otvorio neovisno koji od paketa word,excel otvorim kod svih je isto i to mi se počelo događat samo odjednom,jel netko zna možda kako riješit to,hvala. P.S Čistio sam sa ccleaner sa još dosta njih šta čiste registry jel sam mislio da bi moglo bit do toga,ali 0 bodova. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 19.05.2010. u 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pokupi update sa neta za Office i win.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
1
|
koji točno update ? imam sve win updejtove instalirane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Onda office reinstaliraj kompletno.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
1
|
probao ista stvar. |
![]() |
![]() |
|
|