|
![]() |
#571 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Huh, ako takav, vanjskim izgledom sličan cooler nije mogao "tiho" ohladit 8800GT, onda kak će ovo? ![]() Možda su iznutra korišteni metali vanzemaljske prirode, što bi značilo da će cijena bit ohoho. A možda su u šumi ![]()
![]() |
#574 |
Pokemon prve generacije
Datum registracije: Sep 2009
|
Zakleo bih se da sam danas negdje već vidio te slike i da je pisalo da je to GTX260, a GTX470 single slot bi trebala tek doći po uzoru na ovu... EDIT: Ovdje pak pričaju da je to GTX480 http://www.brightsideofnews.com/news...c-gtx-480.aspx EDIT2: Izgleda da sam ja malo prenaglio... Spominjala se 260 samo u kontekstu da je već izdana, a ne da su to njene slike... Sry...
![]() |
#575 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
bas si gledam, kad je izasla gtx280, otprilike je ista bila glede hajcanja i preformansi u odnosu na ranije generacije i konkurenciju. Za reviziju gtx285 trebalo im je 6 mjeseci. Nadam se da ce i sad bit tako, jer me svrbe prsti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nije to neki svrbež kad ga možeš trpit 6mj.. Dok to izađe vjerujem da budu i nove radeonke u igri . |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
|
Treba tek vidjeti mogu li trpit... dakle kolko bi to bilo jos...5 mjeseci? ![]() Mislim, pa moraju doc k sebi, pa za te pare barem ponudit, ak ne vec manju potrosnju, a ono barem uredno otkljucane svih 512 stream procesora. Tu nebi trebali nista novog radit, ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#582 | |
Moderator
|
Koliko sam gledao što pišu po netu još im je uvijek jednoznamenkast postotak ispravnih jezgri ![]() No nije to naša briga. Osobno se ne zamaram time, nisam za to plaćen ![]() Najžešća izjava ikada Citiraj:
Koji stil razmišljanja ![]() npr. ako proizvodi (karikiram) sto kartica dnevno, a potražnja je dvije stotine onda su u minusu i imaju problema s isporukom. Kada bi potražnja pala na 50-100 kartica onda tog problema prividno ne bi bilo. Ali on i dalje proizvodi samo sto komada dnevno ![]() Dakle ovo Nvidia: Yield Problems are "Easing," Fermi Doing Just Fine znači prije da imaju manje problema jer je potražnja za termijem pala, nego da su napravili poboljšanja u teh procesu proizvodnje
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 18.05.2010. u 13:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Ovo i nije najsretnije rjesenje, zrak od 100+ ( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#584 | |
|
Još jedan udarac za Nvidiju Citiraj:
http://www.tomshardware.com/news/GPU...BFG,10452.html
![]() |
![]() |
#585 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da da, eto ga. Ja imam osjecaj da ce se još koji povući u dogledno vrijeme...
![]() |
#586 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
End of the road for GTX 470? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
|
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim šta reći, jel nisu nedavno rekli da im se yield poravio a sad prestaju proizvodit jednu seriju (470) kako bi imali za drugu (490), a da stvar bude gora to su več napravili pa sad onima koji naručuju 470 daju 465, ali još je i dobro, mogli su dobit drvenu grafu kakvu su jednom prezentirali.
![]() |
#591 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#592 | |
-------
|
nVidia GeForce GTX 465 Preview: Worthy Successor or a Weak Link? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
|
To nije za likovanje, Ati je zbog toga vec poskupio, umjesto da pojeftini, ili izda novu brzu reviziju. A ako nema dostojne trzisne konkurencije, i napredak ce stati. Realno, evo ati je vec presao nekadasnji ciklus updateanja od 6 mjeseci, a kladim se da imaju odgovor u ladici, jer ekonomisti blokiraju (s pravom) pustanje nove revizije u fabove. Evo tipican primjer je i Intel: tko je prije dvije godine kupio i7, i dalje je na vrhu performansi i potpuno aktuelan. Tko zna jel bi sad izasao i7 970 da nije barem malko prismrdio amd thuban... |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
-------
|
Ne likujem, ali ova GTX 465 nije ni vrit ni mimo. AMD-ATi je izdal HD 5830 koja isto tak nije ni vrit ni mimo, tek kad je već imal cijelu ponudu na tržištu - od kartica za 50 do kartica za 500 dolara. nVidia već sad izdaje model koji nema apsolutno nikakvog smisla, s obzirom na cjenovni rang i performanse. Takvi izleti, kad se točno zna da model nema neku isplativost, se rade na kraju - kad je proizvođaču totalno svejedno, jer već ima cijelu ponudu, pa izdaje bezvezne modele, tek tolko da se nekaj izda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
-------
|
Ili to, a još kad na ljeto izdaju GTX 460 - onda bude stvarno šou i pol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Puf u glavu, MSI ide odmah s Twin Frozom i GTX 465, a u ostalom, možda će još i štošta drugog Computex donjeti po pitanju aftermarket i non-referentnih coolera http://www.tweaktown.com/news/15421/..._out_the_gate/ + Zotac AMP! GTX 480 i GTX 470 http://www.techpowerup.com/123060/ZO...ics_Cards.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Pretjerivanje, ovo zauzima više od dva slota, a još topli zrak razbacuje po kučištu. Jednostavno kada je grafa u startu fail onda je iako bila ne-referentnog dizajna u 90% slucajeva također fail. Cekal sam od 2.mjeseca da nvidia izbaci fermi pa da kada cijene padnu kupim bilo ati bilo nvidiu no kako se to nije dogodilo i kako sada stvari stoje izgleda da bum još čekal par mjeseci.
![]() |
![]() |
#599 |
|
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 26.05.2010. u 12:00. Razlog: dodan link |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Pokemon prve generacije
Datum registracije: Sep 2009
|
Nisam baš siguran da bih htio 480 u laptopu zbog grijanja. Osobno, kada su prijenosnici u pitanju, radije bih i žrtvovao nešto preformansi u koristi temperatura. Iako, opet, tko će kupovati lap sa 480, nekako mislim da mu ovo neće biti baš neki oveći prioritet...
![]() |
Uređivanje | |
|
|