|
![]() |
#32 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.626.003 http://www.zalman.co.kr/ENG/product/...ad.asp?Idx=310
![]() |
![]() |
#33 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
NZXT Zalman MS1000 P183 Ja bi još ova pogledao. P183 se ne uklapa cijenom, ali je stvarno odlicno kuciste. Ako ti se nijedno od novih kucista sviđa, ja bi radje uzeo HAF 932, 200 kn skuplji a puno veći od svojeg mlađeg brata.
![]() |
#35 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam CM690 i fakat je super kuciste samo mi je previse bucno. Trazim neko da je tiho i da je pristojnih dimenzija. Jedino mi je bitno kolko mi je kuciste siroko posto imam 4890 sa AC S1 rev.2 hladnjakom pa da ona normalno stane unutra. E sada cijena je bitna al bi mogao dati do jedno 1100kn Gledam Antec 183P i SOLO, I tu netko prodaje CM SILEO 500 Da li vi imate neko kuciste za preporuku. Najbitinije je da je tiho |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ajd mi objasni samo jednu stvar...kako KUČIŠTE može bit bučno? to čitam već 100x pa mi jednostavno nije jasno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
pa ja evo,smatram da je moj cm690 jako tih jer kad računalo nije u loadu smanjim ventove i mogu spavat kraj njega,a inače jako teško zaspim...tako da... ali inače nisam zadovoljan kućištem,pa kupujem novo i ne gledam koliko je tiho jer ga uvjek možeš obložiti plutom ili spužvom+potenciometar=tišina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Ako voliš plavo-crne kombinacije pogledaj ovo: http://www.nzxt.com/products/beta_evo/ meni izgleda odlicno, ima mjesta za hrpu fanova, botom mount psu/ cpu replacement hole/ cable managment... a i cjena se cini ok. doduse mislim da ih kod nas još nema, ali obicnu Betu imaš u Linksu za cca 439kn http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.690.010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
da malo osvježim temu.... treba mi novo kuciste. Jer mi CM iz siga nasao novog vlasnika. Sad si razmisljam o Cooler Master Storm Scout-u. Em mi izgleda dobro, em je farban u crno. Gledao sam par rewiewa na netu i cini mi se jako dobro kuciste. Vjerojatno bi njega uzeo ako netko nema pametniji prijedlog. Imam otprilike oko 700kn, pa slusam prijedloge |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#44 |
Premium
|
Znao sam da ce mi netko njega predloziti. Imam doma jednog obicni cm 690, pa sam bas zato htio nesto drugo a koliko vidim skaut je iznutra prakticki isti samo je malo izvana promijenjen....a jeftiniji je od 690 II |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Poanta kućišta nije u cijeni nego u kvaliteti. Osobno, ne sviđaju mi se kućišta sa plexi stranicom i ona koja svijetle k'o NLO, a kod Scouta mi se ne dopadaju i one ručke na vrhu kućišta. Ali, to je moj ukus, a ne tvoj. Uglavnom, oba su dovoljno kvalitetna pa ti izaberi koje ti se više sviđa.
![]() |
#46 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Rupa za cpu cooler, rupe za cable management, prelijepa crna unutrašnjost, dust filteri, čak ima i 1 hot swap. Ako baš hočeš nešto drugačije i promjenu od 690 izgleda, probaj sa Xigmatekom Utgard iz Linksa, makar sumnjam da je bolji od CM 690 Advanced
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 13.05.2010. u 14:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ni meni se ta stranica posebno ne dopada, ali mi uopce ne smeta jer ventove a ledicama ne mislim imati, tako da ce biti mrak. Na nju bi jos stavio spuzvu da izoliram buku. Danas cu ici uzivo vidjeti cm 690 II i scout-a pa cu odluciti kojeg bi uzeo. Trenutno mi je scout prva opcija jer je jefiniji 150kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |