|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() "I sad noviteti, najzanimljiviji novitet je sigurno OCZ memorija koja stiže do kraja tjedna (sutra u cjeniku). Radi se o 512MB i 1GB KIT-ovima te single 256MB i 512MB modulima. Od OCZa stiže i naprava zvana OCZ DDR Booster Diagonistic Device. Uređaj koji služi za dodatno napajanje DDR modula i s time postiže veća stabilnost samog rada memorije." Napokon. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Konačno :clap: :burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
dali ali sigurno bude opet cijena bezobrazno paprena pa bu ispalo da bi jeftinije naruciti iz vana. ![]()
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Vidim da su neki već počeli razbijat kasice ![]() Baš me milo gledaju neke kune zlatice, al pošto mi za PC ionako ništa ne treba vjerovatno ću ih uložit u dokapitalizaciju zagrebačke pivovare ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ak lupe paprene cijene nece imat ni prometa BTW vidim da se na forumu prodaje par keksova corsaira ali prodavaci se ne hvale da prodaju tu kvaliutentu memoriju izgleda da su neki shvatili ( i ja) da je bolje imat 1g nego 512mb neke skupe memorije sa strasnim postavkama...
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: OCZ u Linksu
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Cijene su...malo visoke. 2x512MB DDR466 2-3-3-8 košta 2800kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
(°_°)
|
Citiraj:
nazalost moja predvidjanja i dalje drze vodu. Cijene kod nasih distributera su kao cijene vani u $, pa puta 10, a dolar je vec debelo ispod 6kn ... ![]() primjera radi, isto ovo na neweggu kosta $260 ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
nebum sam sebe citirao ali evo ispalo je tocno kaj sam i rekao: baad : : baad : : baad : : giljotin
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Dolar x10 definitivno vrijedi ![]() Baš sam nedavno gledao u Americi cijene napajanja, Antec TrueControl 550W košta oko 100$, kod nas je 200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
motocross
|
ma nemremo se mi usporedivat sa amerima il svabama itd.... primjera radi imam neku familiju u svabiji i veli mi da je neki dan mjenjo plocice u kupaonici,i da majstor dere 25€ po satu,i da je jos to i jeftino,pa zamisli radit 10 sati dnevno i imas 250€ dnevno to je nama skoro prosjecna placa,jebo idem 2 mjeseca postavljat plocice u svabiju i donesem puk k para,koje puk k brzo i potrosim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Sta nije da ona ima TCCD na sebi??
![]() |
![]() |
#15 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
može mi netko odgovorit u topicu "OCZ!!!" u Overclockingu? inače ovo ne radim, ali kak su slične teme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
(°_°)
|
Citiraj:
naime, gledajuci cijenu transporta, od istocne azije do svabije je ista ko i do hrvatske, ako ne i veca. Istinabog u svabiju stize 50tona rama, a kod nas 100kg ![]() pdv takodjer nije veliki faktor, max 10% razlike. znaci radi se samo o marzi trgovaca ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
al se nekad dobro jelo...
|
Ajmo vako: Leadtek 6800 vulgaris TDH - 1700kn u švabiji (o USA nećemo niti govorit pošto je dolar kolko ono ? 5.5kn ?! ) Kod nas : 2400 Lijepih 41% skuplje O diskovima neću ni govorit, ali isto je razlika nekih 40% Slijedeći veliki shoping obavljam u EU, prođem 40% jeftinije što debelo pokrije troškove transporta pa makar i sam otišao po to... Glede garancije - ne OCam i pazim šta radim sa svojim hardwareom ( otkad se tako ponašam nisam NIŠTA spalio, dok sam prije bacio u smeće 2 ploče, 2 procesora itd... )
![]() |
#19 |
Propali Amigaš
|
Ionako za razliku u cijeni možeš kupiti jači hardware, umjesto da OC-aš ![]() Meni baš taj LCD zapeo za oko, sad samo treba naći nekoga da ga donese |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|