|
![]() |
#3601 |
Guest
|
Server - Profanity filter can be disabled tooooo, napokon ![]() |
![]() |
![]() |
#3602 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ma to te ja pitam,heli ponovno bude od kakve takve koristi,makar su mogli sredit i jebeni AA. A ovo za noz je katastrofa,takav ogroman propust,uzas. Ovi likovi iz DICE-a svako malo izbacuju patcheve po 300-500mb,nikako da zavrse igru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
Guest
|
ma i da je gigabajt, samo da prestanes vajnat :P |
![]() |
![]() |
#3605 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() _________________________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3606 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Totalno drugačija atmosfera mi je sada u Bad Company-u, nisam se mogao prestati smijati prvih 10 min od uživancije. Sada doslovno svaki metak ili eksploziju čujem točno odakle dolazi. ![]() Svakako prepourčam svakom gejmeru da razmisli o kupovini X-Fi zvučne jer sa njom je zvuk daaaleko kvalitetniji. ![]() Osim toga kod filmova i slušanja muzike osjeća se razlika u kvaliteti zvuka, zvuk je puno "čišći" nego sa onboard karticom. Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 06.05.2010. u 20:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3607 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Imam tu koju si kupio, ja sam svoju uzeos rabljenu sa tržnice za 350kn, i naravno da se osjeti jako velika razlika naspram onboard, ali u ovoj igri je skroz beskorisna, osim ako ti možeš locirati gdje je tko po metcima koji ti bruje kraj glave, jer se u BFBC2 protivnik u večini slučajeva tebi prikrade s leđa a ti ne da ga nečuješ nego čak ni nakon što te zakolje nemaš pojma šta te spopalo sve dok nevidiš killcam ako ga ima! Osim kada je potpuna tišina na mapi, a to je samo kada si sam na njoj, pa čak ni onda! Ali definitivno ćeš tu karticu sada imati! Barem te to može utješiti, ali nemoj se nadati da ti se više nitko neće prišuljati s leđa!
![]() |
![]() |
#3608 |
Guest
|
ili da je uzeo asus xonar za 300 i nesto. jeftinija, bolja i najvaznije nije creative ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 |
Premium
|
@ 2 die 4 Ne bih se složio sa tobom pošto imam 5.1 zvučnike jako mi puno sada pomažu zvukovi i lakše prepoznam tko se gdje nalazi tj. od kuda netko puca na mene. Da u pravu si u večini slučajeva je buka i teško je razaznati šta se dešava oko tebe ali u tome je stvar što je ta buka prestala biti samo buka tj. zvuk je puno bolji zahvaljujući EAX efektima. Naravno nisam je kupovao samo radi ove igre ciljam na kvalitetnu zvučnu već neko vrijeme, no eto konačno sam odlučio kupiti i drago mi je da jesam. @CyCl0p$ Razmišljao sam i o asus xonar, prije kupovine dao sam si truda i proguglao dosta toga. No došao sam do zaključka da za ono šta meni treba ova X-Fi music je best buy opcija. A sad odoh na PcE server da vas sve ownam... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3610 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
? Očito ti se pričinja. ![]() "PCGH: Does Frostbite Engine EAX 3.0 for a better sound experience? Anders Gyllenberg: We use our in-house HDR Audio technology. It performs all software mixing on the CPU, and has a tremendous amount of flexibility. The output can be either Stereo, 5.1 or whatever sound setup you happen to have."
![]() |
#3612 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bemu, skužio sam nakon ovog zadnjeg patcha da mi više ne lista na kraju mapa one pinove i pizdarije. Jel to sad možda uračunato u class score ili? Oo Recimo samo mi dogtagove izlista, ovo ostalo niš.
![]() |
#3613 | |
Premium
|
Citiraj:
No meni je stvarno zvuk drugačiji, kao da sa onboard karticom nije bilo surrounda. Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 07.05.2010. u 01:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jedan hint za zvuk, ako niste, otvorite .cfg file i stavite SpeakerCount na 2 ili koliko već, po defaultu je "0", prije toga sam imao dojam ka da sam u jebenom bunaru, sve je jako odzavnjalo, npr. kad reloadaš oružje na sredini pustinje sve odzvanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3615 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Nema više ludog stiskanja Q tipke - Gameplay - Advanced Spotting scope works better ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3616 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Client - Toggle/hold crouch is user controllable Client - Toggle/hold zoom is user controllable Client - New chat system allows chatting when dead Aleluja! Pa zar je to bilo tako teško stavit od početka.... Gameplay - Countermeasures can be fired when driving a helicopter ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3618 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Da.
![]() |
![]() |
#3619 |
Proud To Be Bakran
|
da se i ja javim tu , zaboravio na ovo ![]() nick .alucard pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3620 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Prijevod na engleski jednog dijela ruskog govora: "Plohiye rebyata" - Bad guys - generally when you spot infantry "Mat tvoyu, smotri kuda palish" - *effing a" watch your fire - friendlies "Raketa!! Raketa" - missile, missli away - when you shoot a UAV missle "Otmena, Otmena, vozvrashayus na poziciyu" - cancel that, returning to the firing position - when UAV is reloading and you're trying to sigh a target "Vernul dolzhok" - paid back / pay back / returned the debt - when you kill someone that killed you recently "Viju vrajeskuyu vertushku / ptichku" - Observing enemy heli / bird - when you spot a chopper "Eti ubludki razminirovali nash zaryad, nado vozvrashatsya" - Those * disarmed our charge, we have to go back - when opposing team disarms the bomb "Ogon' na podavlenie!" - cover fire - not sure what triggers it "Ya popal pod seryeznoe dermo" - supposed to mean I got myself into some serios sh it, but no RUssian would really ever say something like that "U nas poteri" - we have casualties - man down - when someone gets killed near you I'll play the game now and see what else they say. "Mi ustanovili zaryad" - charges are set "Tolko chto zahvatili alfu" - we just captured Alpha "Granata" - grenade "Oskolochnaya" - frag "Eto Zarya, obe celi zahvacheni, mi dvigayemsya k sleduyushei baze" - this is Dawn, both targets aquired, advancing to next position. Zaryad aktivirovan, nazad! - the charge is active - get back! Cel Alpha zahvachena, otlichnaya rabota - Target Alpha captured - great job Datchik dvizheniya aktivirovan - movement censor activated Brosayu datchik dvizheniya - deploying the movement censor Vot dermo, ya ranen - *god damn it I am wounded - closest meaning * Smotri kuda palish, matj tvoyu = Look where are you shooting, god damn it ("matj tvoyu" literally means "your mother" as in having her) * Ey, vot boyepripasi, zabyrai - Hey, here's the ammunition, take it * Nestrelyay, svoi - Don't shoot, your guys * Tsel alfa zahvachena, otlichnaya rabota - Target alpha captured, outstanding job * Vizhu pehotu, priyom - I see marines, over ("priyom" iz "reception") * Vot boyekomplekt - here's an ammunition set * Zarya dva, mi zahvotyli oby celi v ehtom sektoreh y gotovy dvygatsa k sleduschey cely. Konec svyazi - Sunrise 2, we captured both objectives in this sector and are ready to move to the next target. End of "connection" * Zamechen lyohkiy tank protivnyka, prijom - enemy light tank noticed, over * Menyayu oboimu, prikroy menya - I am changing my magazine, cover me * Atakovat poziciyu - attack the position * Ispolzuyu datchik dvizheniya - I am using the movement indicator * Zamechen vertolyot protivnika - enemy helicopter noticed * Zaryad aktivirovan, nazad - arm activated, back up * Zaryad ustanovlen, othodim - arm set, retreat * Mi zahvatyli cel bravo, vperyod - we captured target bravo, forward * Zavalil go - he's down Napravi musakicu ![]() "Snježna pješka" nisam uspio naci ![]() Inace za prijevod su zasluzni cypher2004 i KoHTpa sa EA foruma |
![]() |
![]() |
![]() |
#3622 |
Addicted to music.
|
Haha ![]() Napravi musakicu. ![]() ![]() ![]() ![]() Fali još ono kad odeš izvan granica mape,kadkaže nešt 'kje plačeš ko curica'. ![]() EDiT: Sad sam si pogledao 'My Stats' u igri. K/D Ratio 0.99. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 08.05.2010. u 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
Addicted to music.
|
Ma zapeo sam jer želim bit barem izbalansiran,barem nek 1 bude! Jebeno mi smeta ovaj minus.Ubija me u pojam. ![]() Osim toga,zna se da ja uek whineam. B)
![]() |
![]() |
#3625 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |