|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Nvidia GeForce GT320M
Ovako... prije kojih 2-3 tjedna mi riknuo laptop a kako mi je prijeko potreban, odmah sam krenuo u potragu za drugim... brzopleto sam se zaletio na jednu asusovu konfu (Pentium T4400, 4Gb DDR3, 320Gb HDD i grafa nVidia GT320M CUDA 1Gb)... sve super sve pet... zbilja stroj radi ko STROJ... al sad nastupio problem kod nekih igara i aplikacija (pa čak i kod Ubuntua :S )... naime baci mi upozorenje da moja grafa nije podržana... malo sam pronjuškao po nVidiinim stranicama i fakat te grafe opće nema nigdje, nema drivera ni nikakve vijesti kad će izaći... neka fantomska grafa... ![]() zanima me dal netko zna nesto o tome, postoje li koji driveri da iskoriste mogućnosti te grafe... ??? zna li netko dal je nVidia što objavila kad će izaći ??? hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
nvidia, kao i ATI, ima jedinstven driver za sve grafe. Zanimljivo je da se ta grafa ne spominje među ostalima. http://www.nvidia.co.uk/object/noteb...6_whql_uk.html
![]() |
#5 |
Registered User
|
sve ovo ne rjesava moje probleme... hvala vam svima... usput sam pročitao negdi da bi trebali izaći driveri u toku ovog mjeseca... nadam se da hoće, jer zbilja glupo da mi potencijal grafe nije ispunjen... :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
instalirao i nista se ne mijenja... gle meni u biti sve radi ok u samom OS-u (win7) i aero i sve to šljaka i nemam primjedbi, al u igrama i nekim aplikacijama (radim puno ilustrator i photoshop) jednostavno vidim da lagga i ne koristi se u potpunosti grafa... a na sluzbenim stranicama nema nista o grafi i driverima... neka fantomska... :P eto, strpit ću se još malo, izaći će valjda uskoro... nebi se nVidia brukala valjda tako... 10x na trudu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Driver sa Asusove stranice na x86 os-u radi bez greške, no problem je u x64...isprobano s jedno 10-ak verzija drivera, ali ni jednog ne želi primjeniti. Stvarno je nevjerojatno da nVidia još nema driver na svojim stranicama, budući da je navedena VGA na tržištu već skoro godinu dana... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Je li mi bolje uzeti ASUS laptop sa GT320M ili GT310M? Igrice se baš neće igrati, uglavnom surf i mala crtiće. Cijena je 350 kn razlike. Da li ova 310 troši manje struje, to bi bilo poželjno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|