|
![]() |
#3391 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
*duh* naravano da to ne napise, nego mi stoji ping 999, i baca connection problem
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3393 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nisam se spojio dan-dva, ali koliko znam nema razerviranih slotova, nit za admine jer igra ne zna tko je admin, svi se spajamo preko istog login name i šifre, ne preko nicka iz igre. Ping je 999 za sve servere jer je to bug u igri tj. kombinaciji win7/viste i navodno nekih portova iako sam ja probao sve, uključujući isključivanje svih firewallova (i u ruteru, i u sucelju providera, i win i av,..) i nije pomoglo. Najbolje ti se spojit na TS gdje kažeš da kickaju nekog kako bi mogao uć, sigurno ima bar jedan od 14-15 admina tamo jer se šifra nije mijenjala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
<20:18:32> Trying to connect to server on 85.236.100.27:16107 <20:18:38> Failed to connect to server :S
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3395 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Malo se okretanje kupole ubrzalo i bolje je na AA i AT oružjima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3397 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav, prije 5 minuta kako sam bio unutar igre odjednom me nešto disconnectalo, iako veza nije pukla...u glavnom izborniku sam se ponovo logirao da bi imao šta vidjet, sva statistika i napredak u igri su bili resetirani (bio sam level 16) dali je netko imao ovaj problem, kako ga riješiti ? kome se obratiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#3401 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
haha.. bas krenuo pitat za isti problem.. meni se isto prvi put to dogodilo,sad prije par minuta, samo sto se jos nije popravilo. probao sam log out/on vise puta i restart igre i nista. a dok sam u glavnom meniu pise mi uredno level 24, a kad se spojim na neki server (probao vise njih), nema oruzja ni niceg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
evo nismo jedini,bilo je tog dosta po netu, njihov forum!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Radim na problemu. Čini se da 40% servera ima taj problem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Na EA-ovom sajtu.Logiraš se,odeš u akaunt,te promijeniš password. Dakle: www.ea.com skrolaj dolje do kraja,na dnu ti piše 'Login',klikni. - čak mislim da ne moraš ni skrolati,samo baci oko na dno stranice,odnosno ovaj donji 'bar' Redirectat će te i onda se logiraj. Onda imaš ispod pod 'Overview': 'Email' i ispod toga 'Password : Change password' EDiT: Možeš otići i na : http://blogs.battlefield.ea.com/ Desno gore u kutu se logiraj sa akauntom,kad se logiraš,klikni na akaunt opet gore,pa će ti u pop-up menu izbaciti : 'My Account' i tu možeš pw promijeniti. LP EDiT 2 : Nema na čemu.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 26.04.2010. u 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
i nas je jos down :O pa jel oni planiraju to sredit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
IP naseg servera se moze pingati, dakle server kao masina je u funkciji, samo bfbc2 server ne funkcionira. Ne razumijem sta moze biti razlog za to... I zasto nemogu dobiti svoje statistike na http://bfbcs.com/ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
Registered User
|
Uskoro je online. EDIT: Sređeno. Zadnje izmijenjeno od: Berax0r. 26.04.2010. u 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3416 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
http://www.xfire.com/video/28c0e3/ ![]() ps. treba mi sitna usluga onih koji imaju podatak o ms-u na server listi (ne u igri, vec prije, u listi servera), da li se taj podatak razlikuje od ovog tj. koji rezultat dobiju http://network-tools.com/default.asp...t=85.236.101.5 ..meni je 140ms. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Registered User
|
Bilo bi lijepo da oni koji su tu na forumu stave PcE tag, da se lakše raspoznajemo jer sam do jučer mislio da su DeadMan i proudix neki njemci pederi. I ne stavljati [PcE] u tag mjesto, već samo PcE, igra sama doda zagrade. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|