|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pitanje za one koji su ostali u zoni na kraju igre. Da li se nakon ostanka u igri dobivaju neki novi questovi ili preostaju samo stari?
![]() |
#545 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#546 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
help
bok,
Igram CoP i ne mogu vjerovati - tek idem na prvi "skok" iz prve mape i već mi preteško ili ne mogu skužiti....
![]() |
#550 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nekako je u posljednje vrijeme zavaladala pomama za STALKER serijalom, ljudi ne znaju koji je koji dio ili ih igraju paralelno pa se izgube u bespućima zone ![]()
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 22.04.2010. u 12:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
hehe, ali postoje razlike. ![]() I ostaje na CoP koji je malo kratak, ali zanimljiv. malo fali napetosti, ali atmosfera je odlična. nego, pitanje za neke koji su bili u pripyatu. nakon početnih misija u pripyatu (obtain gauss rifle i egzekucija monolitovaca u knjižnici) lutao sam pripyatom u potrazi za alatom i za Zuluom. u jednom trenutku, došao sam u nekakav park (ex košarkaško igralište) ispred zgrade gdje je lab X8 i tamo se čuo glas: "Should we go inside? no, wait, we must tell Kowalski first..." ostao sam paf, ko je kome to rekao, ne znam. u blizini vojnika nije bilo, samo 4 merca i zgrada puna zombija i monolithovaca. Pa nije valjda da je kowalski druker... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislio sam se kasnije vratit i istražit ali sam zaboravio.
![]() |
![]() |
#553 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
drug brko daj mi reci plz. imaju neki patchevi za stalker COP ako sam dobro vidio to su ruski i german patch dali ima za englesku verziju patch ako ima daj linkove dali ti ruski idu na normalnu verzju i dali ako ih stavim jel mogu loadat sejvove iz 1.0 verzije. edit:jesam lajbek dugo nisam igro a vidio patcheve pa sam zabrijo. igra je već patchirana na 1.6.0.2 ako se ne varam to je zadnja verzija, sry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
herr Flick
|
Citiraj:
malo starije ali daje neke informacije http://softwarengameslinkshere.blogs...atch-1601.html Nekako mi je ruski "original" sa eng prijevodom bolje zvucao, stvarnije. Bar se meni tako cini, ne znam za vas druge.
![]() |
![]() |
#555 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Tako nekako i da, kad sam malo bolje pogledao verziju vidio sam da imam v. 1.6.0.2. Znaci da su pathevi ugradjeni u ovu na eng koju imam ![]() Svejedno, trza mi, mislio sam da je do drivera medjutim nije. Isto je i sa 10.3 i sa 10.4. Nije da imam neku ultra masinu ali nije ni za baciti tako da je vjerojatno do igre. Zanimljivo prije dok nisam imao orgigi nisam imao tih problema, isla je glatko, sada cesto zastane za sekundu-dvije pa ne znam hoce li se srusiti ili ne. Igram na W7 64b. pa da mozda nije do njih ? Ne bi trebalo biti ali neka vise vrag zna sta cemu smeta i sta se sa cime kolje. W7 je friski, ima samo TC, Rar i Avast instalirane
![]() |
![]() |
#557 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
da, rušala se i meni, probao sam milijun drivera za nVidiu, do 195 do 197 sve redom, i official i XG. i na kraju, nađem na netu da programčić NVPowermizer riješava taj problem. i igrao sam jučer popodne 4 sata u komadu, i nijednom se nije skršila. a inače se kršila svakih 10-15 minuta, pogotovo kad kiša pada. mislim da igra jako loše reagira na ono kad si grafička sama diže i spušta takt koliko joj treba, a tako i vent pili malo jače malo slabije i meni onda pukne NVIDIA driver kernel. Powermizer zakuca grafu na njene klokane vrijednosti i vent piči na 50% konstantno i nema variranja u taktu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#560 |
herr Flick
|
![]() |
#562 |
herr Flick
|
![]() |
#563 |
Antimićanin
|
probaj, ali ne vjerujem da je to do toga. prije bi rekao da grafa ili driveri imaju neke veze sa time. a šta se toga tiče, meni je stabilnije radila ona 1.6.00 prva ruska verzija moddana sa google translatorovim prevodima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat 'Complete' Mod Announced, Clear Sky Complete Patched Prolific S.T.A.L.K.E.R. modder Pavel 'artistpavel' Dolgov has confirmed that Call of Pripyat will receive a version of his popular 'Complete' overhaul mod compilation series. http://artistpavel.blogspot.com/2010...-complete.html Saying only "The work on the third and final entry in the Stalker Complete series has begun," Doglov doesn't reveal exactly what the mod will bring but it'll most likely follow in the footsteps of the much-praised Complete mods for S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl and Clear Sky, which delivered tweaks and bug fixes plus improved graphics, sounds, music and user interfaces while leaving their gameplay and stories intact. The announcement comes hot on the heels of the release of Clear Sky Complete version 1.1.2, a 9MB minor patch which requires v1.1.1 be installed first.
![]() |
#566 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Probaj ovaj,mislim da mi je negdje štekalo pa sam brzo odustao. http://stalker.filefront.com/file/SC...d_Delta;112483 ili http://www.strategyinformer.com/pc/s...mod/35681.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#570 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() bili bi ludi kad ne bi iskoristili popularnost cijele serije. Sad je samo pitanje kvalitetnih nastavaka, da se ne razvodni (toga smo se nagledali sa drugim igrama) i njihove volje za raditi dalje. Dio ljudi koji su ga radili je otisao (Metro 2033) ali to nije neka prepreka za dalje
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|