Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.03.2010., 14:48   #541
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Pitanje za one koji su ostali u zoni na kraju igre.

Da li se nakon ostanka u igri dobivaju neki novi questovi ili preostaju samo stari?
Staro 31.03.2010., 14:55   #542
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Nema novih questova. ostaje ti Free-play mode, naravno, sa questovima koje nisi obavio ili nisi zatražio tijekom "regularnog" gameplaya.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2010., 14:26   #543
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Evo par slika, možda neko i prepozna zgrade iz pravog svijeta Zone

Staro 21.04.2010., 14:47   #544
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
untisunpor irudov, žebenoa!
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2010., 15:28   #545
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Evo par slika, možda neko i prepozna zgrade iz pravog svijeta Zone
Kad su vec tako vjerno prenesli objekte u zoni mogli su i ostaviti onu sikaru i sumetinu. Bilo bi zanimljivo ganjati se sa bestijama po njoj, svako toliko tup u drvo

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2010., 17:07   #546
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
help

Neki teški mitraljez me u sekundi odere iz vojne baze. Mogu se srkivati neko vrijeme iza drveća i kokati vojnike koji dođu ali čim malo potrčim izvan zaklona gotov sam. Kako se izvući odavdje? hvala

-->
bok,
Igram CoP i ne mogu vjerovati - tek idem na prvi "skok" iz prve mape i već mi preteško ili ne mogu skužiti....

Neki teški mitraljez me u sekundi odere iz vojne baze. Mogu se srkivati neko vrijeme iza drveća i kokati vojnike koji dođu ali čim malo potrčim izvan zaklona gotov sam. Kako se izvući odavdje? hvala

• Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2010., 18:56   #547
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Nema pucanja sa vojskom, gubljenje vremena. Trebas sto prije napustiti domet tog mitraljeza. Moras ukljuciti "turbo" kada trcis pritiskom na x (da te mitraljezac sto kasnije skuzi) i trcis do onog oborenog drva uz zicu (tvoja lijeva strana) , zaokret ulijevo (vidjet ces, nema zice) i bjez sto brze u zaklon iza drveca i kontejnera. Kasnije sam im tu neugodnost naplatio kad mi je trebalo love, otisao sam tamo i istrijebio to zlo od vojske, pobrao oruzje i pravac trgovina . Tu je dobar izvor zarade jer svaki put kad sam dosao tamo, bila je i vojska pa sam tako nalupao lijepu svoticu za kupovinu vatrenog hardwera

-->
Citiraj:
Autor mhadina Pregled postova
bok,
Igram CoP i ne mogu vjerovati - tek idem na prvi "skok" iz prve mape i već mi preteško ili ne mogu skužiti....

Nema pucanja sa vojskom, gubljenje vremena. Trebas sto prije napustiti domet tog mitraljeza. Moras ukljuciti "turbo" kada trcis pritiskom na x (da te mitraljezac sto kasnije skuzi) i trcis do onog oborenog drva uz zicu (tvoja lijeva strana) , zaokret ulijevo (vidjet ces, nema zice) i bjez sto brze u zaklon iza drveca i kontejnera. Kasnije sam im tu neugodnost naplatio kad mi je trebalo love, otisao sam tamo i istrijebio to zlo od vojske, pobrao oruzje i pravac trgovina . Tu je dobar izvor zarade jer svaki put kad sam dosao tamo, bila je i vojska pa sam tako nalupao lijepu svoticu za kupovinu vatrenog hardwera

Zadnje izmijenjeno od: zippo. 21.04.2010. u 19:12.
Staro 22.04.2010., 07:26   #548
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Vojna baza, teški mitraljez, druga mapa... CLEAR SKY. u Call of Pripyat topicu. Nice
Staro 22.04.2010., 10:52   #549
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Prešao igru, fenomenalna, nabrijao exeskeleton do jaja i harač sa AC96
btw like overkill
Staro 22.04.2010., 11:42   #550
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
Vojna baza, teški mitraljez, druga mapa... CLEAR SKY. u Call of Pripyat topicu. Nice
Ma i meni nešto smrdi, čitam i ne vjerujem, kakvo prepucavanje s vojskom, pa i sam si ''vojska'' u CoP-u

Nekako je u posljednje vrijeme zavaladala pomama za STALKER serijalom, ljudi ne znaju koji je koji dio ili ih igraju paralelno pa se izgube u bespućima zone

Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 22.04.2010. u 12:18.
Jerry Drake je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2010., 08:39   #551
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

hehe, ali postoje razlike. Clear Sky je početak priče, dobro ispričan, loše napravljen. SoC je fenomenalan i sada sa ovim novim modom će biti još bolje.

I ostaje na CoP koji je malo kratak, ali zanimljiv. malo fali napetosti, ali atmosfera je odlična.

nego, pitanje za neke koji su bili u pripyatu. nakon početnih misija u pripyatu (obtain gauss rifle i egzekucija monolitovaca u knjižnici) lutao sam pripyatom u potrazi za alatom i za Zuluom. u jednom trenutku, došao sam u nekakav park (ex košarkaško igralište) ispred zgrade gdje je lab X8 i tamo se čuo glas: "Should we go inside? no, wait, we must tell Kowalski first..."

ostao sam paf, ko je kome to rekao, ne znam. u blizini vojnika nije bilo, samo 4 merca i zgrada puna zombija i monolithovaca.

Pa nije valjda da je kowalski druker...
Staro 23.04.2010., 13:58   #552
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
nego, pitanje za neke koji su bili u pripyatu. nakon početnih misija u pripyatu (obtain gauss rifle i egzekucija monolitovaca u knjižnici) lutao sam pripyatom u potrazi za alatom i za Zuluom. u jednom trenutku, došao sam u nekakav park (ex košarkaško igralište) ispred zgrade gdje je lab X8 i tamo se čuo glas: "Should we go inside? no, wait, we must tell Kowalski first..."
I meni se to dogodilo u jednoj misiji doka sam prolazio tamo, no obzirom da sam bio u lošem stanju i s manje oružja, nisam htio dalje istraživat, neke opake beštije su hodale uokolo

Mislio sam se kasnije vratit i istražit ali sam zaboravio.
Staro 23.04.2010., 22:30   #553
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
drug brko
daj mi reci plz. imaju neki patchevi za stalker COP
ako sam dobro vidio to su ruski i german patch
dali ima za englesku verziju patch ako ima daj linkove

dali ti ruski idu na normalnu verzju i dali ako ih stavim jel mogu loadat sejvove iz 1.0 verzije.

edit:jesam lajbek dugo nisam igro a vidio patcheve pa sam zabrijo.
igra je već patchirana na 1.6.0.2 ako se ne varam to je zadnja verzija,

sry
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2010., 11:37   #554
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor kasper_sky Pregled postova
drug brko
daj mi reci plz. imaju neki patchevi za stalker COP
ako sam dobro vidio to su ruski i german patch
dali ima za englesku verziju patch ako ima daj linkove

dali ti ruski idu na normalnu verzju i dali ako ih stavim jel mogu loadat sejvove iz 1.0 verzije.

edit:jesam lajbek dugo nisam igro a vidio patcheve pa sam zabrijo.
igra je već patchirana na 1.6.0.2 ako se ne varam to je zadnja verzija,

sry
Njet, meni nije islo. Imam original eng verziju i nije mi htjelo ruske patcheve.
malo starije ali daje neke informacije
http://softwarengameslinkshere.blogs...atch-1601.html
Nekako mi je ruski "original" sa eng prijevodom bolje zvucao, stvarnije. Bar se meni tako cini, ne znam za vas druge.

Staro 24.04.2010., 13:44   #555
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
Nekako mi je ruski "original" sa eng prijevodom bolje zvucao, stvarnije. Bar se meni tako cini, ne znam za vas druge.
istina. Ja bi radije igrao sa ruskim zvukom i TOČNIM engleskim prevodom, nego full englesku igru. uopće nemaju nikakvih emocija kad pričaju. jedini minus.
Staro 25.04.2010., 08:41   #556
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
istina. Ja bi radije igrao sa ruskim zvukom i TOČNIM engleskim prevodom, nego full englesku igru. uopće nemaju nikakvih emocija kad pričaju. jedini minus.

Tako nekako
i da, kad sam malo bolje pogledao verziju vidio sam da imam v. 1.6.0.2. Znaci da su pathevi ugradjeni u ovu na eng koju imam
Svejedno, trza mi, mislio sam da je do drivera medjutim nije. Isto je i sa 10.3 i sa 10.4. Nije da imam neku ultra masinu ali nije ni za baciti tako da je vjerojatno do igre. Zanimljivo prije dok nisam imao orgigi nisam imao tih problema, isla je glatko, sada cesto zastane za sekundu-dvije pa ne znam hoce li se srusiti ili ne. Igram na W7 64b. pa da mozda nije do njih ? Ne bi trebalo biti ali neka vise vrag zna sta cemu smeta i sta se sa cime kolje. W7 je friski, ima samo TC, Rar i Avast instalirane

Staro 25.04.2010., 10:35   #557
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Tako nekako
i da, kad sam malo bolje pogledao verziju vidio sam da imam v. 1.6.0.2. Znaci da su pathevi ugradjeni u ovu na eng koju imam
Svejedno, trza mi, mislio sam da je do drivera medjutim nije. Isto je i sa 10.3 i sa 10.4. Nije da imam neku ultra masinu ali nije ni za baciti tako da je vjerojatno do igre. Zanimljivo prije dok nisam imao orgigi nisam imao tih problema, isla je glatko, sada cesto zastane za sekundu-dvije pa ne znam hoce li se srusiti ili ne. Igram na W7 64b. pa da mozda nije do njih ? Ne bi trebalo biti ali neka vise vrag zna sta cemu smeta i sta se sa cime kolje. W7 je friski, ima samo TC, Rar i Avast instalirane
ja imam orginal DVD iz UK za EU tržište i općenito za englesko govorno područje. u njima je v1.6.0.2 automacki ubačen. nez njega nemreš ni kupit.

da, rušala se i meni, probao sam milijun drivera za nVidiu, do 195 do 197 sve redom, i official i XG. i na kraju, nađem na netu da programčić NVPowermizer riješava taj problem. i igrao sam jučer popodne 4 sata u komadu, i nijednom se nije skršila. a inače se kršila svakih 10-15 minuta, pogotovo kad kiša pada.

mislim da igra jako loše reagira na ono kad si grafička sama diže i spušta takt koliko joj treba, a tako i vent pili malo jače malo slabije i meni onda pukne NVIDIA driver kernel. Powermizer zakuca grafu na njene klokane vrijednosti i vent piči na 50% konstantno i nema variranja u taktu.
Staro 25.04.2010., 15:06   #558
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
na kraju, nađem na netu da programčić NVPowermizer riješava taj problem
mislim da igra jako loše reagira na ono kad si grafička sama diže i spušta takt koliko joj treba, a tako i vent pili malo jače malo slabije i meni onda pukne NVIDIA driver kernel. Powermizer zakuca grafu na njene klokane vrijednosti i vent piči na 50% konstantno i nema variranja u taktu.
Ima li takvo nesto za ATI ?

Staro 25.04.2010., 16:27   #559
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ima li takvo nesto za ATI ?
nebi znao nisam imao ATI karticu, skoro pa nikada tako da ne znam. vidi, probaj...

pa možda bi ti i NVPowermizer radio, probaj
Staro 25.04.2010., 16:40   #560
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
pa možda bi ti i NVPowermizer radio, probaj
sumnjam, vjerojatno bi se zadobavio svraba u vidu rusenja i restartova. Bolje ne cackati mecku u p***u

Probat cu istraziti RivaTuner, ATITools itd da vidim sto oni nude

Staro 25.04.2010., 17:35   #561
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Powermizer nije ništa drugo već skripta koja zakuca vrijednosti na jedan nivo. neće ti nš bit ako probaš
Staro 25.04.2010., 18:07   #562
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Powermizer nije ništa drugo već skripta koja zakuca vrijednosti na jedan nivo. neće ti nš bit ako probaš
Ubedi me u dve reci
Probat cu na W7 friskom instalacijom SoC (na njemu je proba ne na CoP) pa cemo vidjeti. U XP bi bilo crk, krep

Staro 26.04.2010., 09:19   #563
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

probaj, ali ne vjerujem da je to do toga. prije bi rekao da grafa ili driveri imaju neke veze sa time.

a šta se toga tiče, meni je stabilnije radila ona 1.6.00 prva ruska verzija moddana sa google translatorovim prevodima nikada se nije skršila, osim kad želiš pričat sa Gontom nakon što si našao Flinta u Yanovu. ali to je inače bio bug u igri koji je otklonjen patchem 1.6.0.2
Staro 27.04.2010., 21:55   #564
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat 'Complete' Mod Announced, Clear Sky Complete Patched

Prolific S.T.A.L.K.E.R. modder Pavel 'artistpavel' Dolgov has confirmed that Call of Pripyat will receive a version of his popular 'Complete' overhaul mod compilation series.

http://artistpavel.blogspot.com/2010...-complete.html

Saying only "The work on the third and final entry in the Stalker Complete series has begun," Doglov doesn't reveal exactly what the mod will bring but it'll most likely follow in the footsteps of the much-praised Complete mods for S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl and Clear Sky, which delivered tweaks and bug fixes plus improved graphics, sounds, music and user interfaces while leaving their gameplay and stories intact.

The announcement comes hot on the heels of the release of Clear Sky Complete version 1.1.2, a 9MB minor patch which requires v1.1.1 be installed first.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2010., 07:40   #565
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

bilo bi dobro kad bi Call of Pripyat bio malo više zeleniji, kao SoC ili CS. ono je poprilično sve smeđe i nekakva SMB boja. nadam se da bude u complete modu se popravila grafika.
Staro 28.04.2010., 10:23   #566
pyzdek
Premium
Moj komp

pyzdek's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
pyzdek je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2010., 12:19   #567
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Probao. ništa posebno, samo mi se grafa jače grije. baš me zanima taj complete mod za Pripyat
Staro 18.05.2010., 20:48   #568
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Ima li gdje ikakvih vijesti da li se radi stalker 2(ili 4 ako brojimo pripyat i clear sky koji su expansioni)?

warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2010., 21:09   #569
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Ima li gdje ikakvih vijesti da li se radi stalker 2(ili 4 ako brojimo pripyat i clear sky koji su expansioni)?
Bilo je riječi o tome dvije stranice unatrag, nadam se da će biti još igara.
Staro 19.05.2010., 12:09   #570
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Muze se krava koja daje mlijeko
bili bi ludi kad ne bi iskoristili popularnost cijele serije. Sad je samo pitanje kvalitetnih nastavaka, da se ne razvodni (toga smo se nagledali sa drugim igrama) i njihove volje za raditi dalje. Dio ljudi koji su ga radili je otisao (Metro 2033) ali to nije neka prepreka za dalje

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno