|
![]() |
#841 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ta usluga se naplacuje meni je stigla na email obavijest kako imam 2 dana do isteka, i jucer su mi ukinuli tu uslugu i obavijestili me emailom, glupost totalna ![]()
![]() |
#843 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ja mislim da je meni neki softverski bug u pitanju... Uglavnom, usluga e-mail mi radi i sve je super, jedino onaj prečac koji se može staviti na homescreen ispod trake kontakata, njime se direktno pristupa mailboxu. Inače, taj prečac se uključuje na postavke--- osobno---- poč zaslon---- obavijest o e pošti. Neovisno o tome, jel je vidljivost uključena ili isključena pojavljuje mi se siva traka na homescreen i pritiskom na nju ništa se ne događa.... jedino ju mogu maknit ako maknem traku kontakata... mislim da mi ne gine hard reset.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Garmin Mobile XT - problem s traženjem manjih mjesta
Imam Nokiu 5800 i stavio sam garmin na nju i sve šljaka sasvim ok osim jedne stvari koja me jako smeta. U pretrazi kad tražim neku lokaciju nema sela te nemogu zadati rutu iako recimo kad dođem do nekoga tj, vozim se vidim da je označeno naselje i postoji ime istoga. Ali kad hoću navigirat do njega s neke druge lokacije, nemogu jer ga nema u pretrazi il ja baš neznam/nemogu naći tu funkciju. Ako netko ima kakvu ideju bio bih mu zahvalan na pomoći! Verzija Garmina je 5.00.50s60.9 i AdriaRoute 2.2 il 2.3, nisam siguran.
![]() |
#845 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Idi na pretragu po gradovima i onda bi trebao sve vidjeti...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izašao ti je AdriaRoute 3.0. MOžda su u njemu poboljšane karte u odnosu na 2.2 i 2.3.
![]() |
#847 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#848 |
EMP moderator
|
Daj mi naziv mjesta pa ću pogledati kod sebe...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Knežci ![]() ![]() Neznam dali ima veze al bolje da napišem. Adria rute instaliram na komp, označim si što hoću i prebacim na mobitel, pa ako ima kakve veze da pokušam nekako drugačije instalirat kartu?
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 11.04.2010. u 10:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
EMP moderator
|
Knežci kod Pleternice ili...? Kod mene se normalno vidi i u Garminu i u Sygicu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#851 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
To je to, jbg, onda je problem do mene, il u garminu il ja neznam odabrati dobre parametre traženja ![]() Kad odem na "Kamo?" -> Adrese -> Hrvatska -> i onda imam "Pretraži sve gradove" i "Unos imena grada" i nenalazi mi ni pod jednom opcijom ![]() Vjerujem da sam nešto previdio kod korištenja Garmina, bar se nadam jer ako to neuspostavim, isti mi je zapravo beskoristan. Ako ima veze, na mobitel sam stavljao karte tako da instaliram na komp adriarute i onda označim dio koji hoću i pošaljem ga na mobitel... Sad sam tako ubacio 3.0 al ista stvar, opet nema ![]() Ti isto imaš na mobitelu garmina ili?
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 12.04.2010. u 10:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
EMP moderator
|
Budući da je mjesto malo, vjerojatno nema nijednu ulicu u bazi pa zbog toga moraš ići na Kamo > Gradovi i tu upisati naziv mjesta. Prebacio si kako treba. Da, također imam Garmin + AdriaRoute 3.0 NT i Sygic Mobile Maps 8.06 + Navteq 2009-09.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Ništa nažalost, probat ću danas reinstalirat sve nanovo. A za Sygic nisam ni znao, mogao bih to isprobat pa se lako naviknem na njega ![]() Tnx
![]() |
![]() |
#855 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ma do mene odnosno mog garmina je nešto ![]() Lako moguće da se neznam koristit s njim il sam nešto previdio u njegovim opcijama il kad sam instalirao nešto... jer nemogu nać gotovo nijedno selo kad tražim, a kad dođem do sela uredno piše koje je i sve, a to znači da ja nešto krivo radim
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 12.04.2010. u 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa i ja imam OVI mapse na N5800xm uostalom to je i tema threada ne? Treba skinut novi update firmwarea (možeš i telefon pustiti da sam obavi) onda skineš preko OVI storea novi OVi maps i na kraju i to najbolje prek PCa tj nokia toolsa ili kako se već ono sra** zove (na lapu mi je instalirano a neda mi se ić gledat) tamo si odabereš koje države oćeš narokat na mob i samo pustiš da to skine i nagura na karticu, mislim da je 1.5 ili 2gb max velicina koju mozes za karte koristit i kad to sve naguraš onda OVI počme čak i ličit na neku kulturnu navigaciju... Dobiješ da ima (konačno) i landscape pogled osim portrait, kulturno traženeje ruta i tak, puuuno upotrebljivije nego kaj je bio nekad davno, mislim garmin je vjeroajtno bolji ako ga uspiješ natjerat da radi, ja kod sebe nisam niti na koji način djubre uspio pokrenut, uvjek je nekaj uprskao tak da sam ostavio OVI meni je dosta...
![]() |
#857 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Imaš pravo, ma pomiješao sam OVI sa iGO ![]() Ma radi mi garmin, osim ovoga što me počinje nervirat lagano al večeras će biti nanovo gore pa budem vidio. A što se tiče firmwera, to sam napravio davno, jedino nokia mapse nisam isprobavao
![]() |
![]() |
#858 |
EMP moderator
|
Budući da sam naletio na povećanje data paketa kod T-Mobile govornih tarifa, odlučio sam ukinuti mobile internet i mobitel pretvoriti u 3G broadband router jer mi se ne da zezati sa sporim bluetoothom. Aplikacija za to se zove JoikuSpot i radi odlično, čak i kad se spoje dva kompa na mobitel. ![]() http://www.joikushop.com/?action=pro...&product_id=33
|
![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |||
Banned
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
nadam se da necu morat na servis nosit, i kako spremit sve podatke tako da kad dobijem mob sa servisa i sve obrisu da sve programe, igrice, biljeske, kontakte... vratim nazad? ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
@5230 da, napravio sam hard reset, ponovno podesio postavke za gmail, i za sad je u redu. na uređaju sam imao oko 30mb slobodno, kartica oko 4 gige Za backup podataka spojiš se kabelom na komp i preko ovi suitea. Poslije lagano sve vratiš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Postoji li kakav "program" za remote desktop? Google je našao ali samo preko mreže, a meni treba preko interneta. Hvala. EDIT: fre@k - budem ga "isprobao"
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Don. 18.04.2010. u 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Premium
|
ja koristim smart touch dobro on nije full remote, imas strijelice, enter, esc, play/pause, forward, backward, mogucnost koristenja touch-a kao miša...a naletio sam na jedan program symRDP ali nikak ga nemogu instalirati a drugo nista nisam ni probavao
![]() |
#863 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Inace,dobra je aplikacija,ja sam je guglao kad sam dobio mob da vidim sta je to. Ali meni ne treba,posto ni nemam net na mobu.
![]() |
![]() |
#864 | |||
EMP moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Premium
|
a jel bi mozda mogao ikako integrirat u mob, tastaturu? ili mozda vec ima neka tipkovnica...znaci da se zakacim na komp bluetuth ili internet ali da imam full keyboard
![]() |
#866 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Prasinu mi je imao i 5800XM ![]() ![]() Nego,je li vam brejka kad 5800?? Mislim na to da izbaci gresku "Memorija puna: Zatvorite neke aplikacije pa pokusajte ponovno". Pitam zato sto mi je na 5800XM znalo to dosta cesto izbacivati kada bi bilo par programa upaljeno u isto vrijeme. Danas mi se to prvi put dogodilo sa N97,imao sam otvoren Web(Nokijin),Operu Mini 5(sa 2 taba),Music Player te sam pokusao uci u slike i izbacio je to pa sam Operu ugasio ![]() Dok se to na 5800XM puno cesce dogadjalo,iako mobiteli imaju isto RAM-a?!
![]() |
#867 | ||
EMP moderator
|
Firmware v50 je tu... ![]() http://forum.dailymobile.se/index.ph...c,21157.0.html http://lovemynokia.com/nokia-5800-xp...uge-changelogs Citiraj:
Citiraj:
![]() Ne znam, nisam nikad imao potrebu koristiti više od dvije aplikacije istovremeno, ali mi se zna ponekad dogoditi da se internet browser sruši, valjda kad otvorim neku "težu" stranicu s flashom itd.
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Danas je vec dostupan preko NSU-a. Naravno, uz promjenu product codea. Ono cemu su se svi poveselili nije implementirano - QuickOffice ili je dostupan za sacicu product codeova, ili je bio dio verzije FW-a za beta testere (ovo sto je domy linkao, a to mi se cini i najvjerojatnijim scenarijem). Naravno, nema ni Rihanninih sadrzaja ![]() Kinetic scroll svugdje radi puno glatkije, mob je jos brzi, player je navodno kao kod n97 i cini se fora (nisam prekompetentan o tome pisati posto mob ne koristim za slusanje glazbe). WiFi i web brower su nesto stabilniji, iako se browser voli malo glupirati prilikom full screena u landscape modu, ali se smiri nakon sto se stranica ucita do kraja. Zasad, dobar update, iako (makar sto se mene tice) pomalo neocekivan.
![]() |
#869 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Imam pitanje vezano za 5800xm.... Stavio sam garmin i adriaroute 2.0 pa me zanima kako za isti program dodati karte za susjedne zemlje (Mađarska npr-jer sam čitao da ima samo rubna područja uz granicu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Imaš Quickoffice i Rihannu koji su unutar uda fajla. Tj. moraš napraviti update FW preko Ovi Suita, a ne preko FOTA. Zadnje izmijenjeno od: GOC. 21.04.2010. u 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|