|
![]() |
#2735 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma hakera uvjek ima i bit ce,ako gledas druge u igri ne uzivas i nije za tebe. Uvjek ce neko hackat i imati prestige 10,mislis da su svi oni posteno zaradili 10prestige? Yeah,sure,kladim se da ih je tih 50% hackalo. Al mene briga,igram za sebe i necu nista koristiti da bi si olaksao igru,mozda taj lik nece bit kaznjen,al vjeruj da mnogi jesu. Tko zna mozda lik ima 3 kompa i 3kupljena cd keya,ako ima,nek radi sto oce,on je valjda platio pravo da igra na 3 acca xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2736 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Sad bi neko reko da varam... Udem na faveli i igra je bila ubrzana... odjednom pise da sam dosao do lvl 70 (pisalo 220E999 bodova) a bio sam lvl 27. Da li je moguce kako vratiti level ili resetirati na nulu. Kako taj Infinity Ward nije stavio bar nesto da se mogu izbaciti igraci koji varaju ili bar da su onemogucili bilo kakvu modifikaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Bilo je ljudi s tim problemom. Taj "ubrzani" napredak možeš maknut, ali ideš opet ispočetka. Da ga vratiš na 27 lvl, mislim da nije moguće. Možeš eventualno poslat steam supportu mail, ali nemoj očekivat previše. Btw. ja sam se susreo s dosta varalica, bilo WH ili AB, ali nijednom nisam upao na "drogirani" server.
![]() |
#2738 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
ja sam 2 puta uletio na hakirani server, jedanputa je za 1 kill davalo masu bodova (al nije me bacilo na prestige nego samo par lvl-a me diglo), a drugi put sam sam uletio na 1v1 iz treceg lica, kad ono bilo nas je 10+ i mogao si skakat 30 m u zrak ![]() btw @blackdwarf ako se bojis da ce te banat zbog tolkog ''napretka'' na prestige, ne brini rekli su da nebudu banali one koji ulete na haxani server
![]() |
#2739 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
ja sam do sad 2 puta uletio na mapu gdje su svi imali unlimited ammo .... i onda ekipa roka rafalno sa GL .... cijela mapa se trese i nemoguce je igrati .... i jedan put sam uletio na mapu gdje nije bilo kraja runde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Ex-Infinity Ward Heads Join EA ![]() ista vijest na ljepsi nacin jos ih je otislo iz IW: More Staff Leave Infinity Ward Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 13.04.2010. u 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2741 |
LateralusX
|
Update: Additional Infinity Ward employees have now left the studio. Lead Designers Steve Fukuda and Zied Reike are no longer employees, Kotaku reports. Programmer Rayme Vinson and lead artist Chris Cherubini have also now left. Cherubini confirmed he has resigned from his position. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2742 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
To koda je Vlada pa se priča po portalima tko je dobio otkaz/tko je ošao. Gluposti, ljudi nemaju pametnijeg posla nego širiti priče iz najobičnije privatne i po ničemu važne firme Mene samo zanima... who cares?
![]() |
#2743 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
|
I OWN! ![]() Evo neki dan dobio drugi put otkad igram MW2 nuklearku ![]() FFA sa Vectorom ![]() ![]() ![]() U zadnje vrijeme samo FFA igram, evo 70. lvl 4. Prestigea, makar se manje expa po killu dobiva puno je lakše neke challenge obavljati pa ide brže levelanje. Ugl... I own ![]() Par partija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I danas sa kalašem idem na Underpass mapi, fantastično počne, sve se skrivajući i pazeći svaki ugao, 7:0 K/D, dobijem Harriere, njih pošaljem, par ubiju, 11/0 chopper gunner i sad me strah izaći iz zaklona da neko ne naleti i sleđa me ubije, pričekam minutu, nađem dobar žbunj, claymoricu ispred njega, legnem i opalim Gunnera... i sve rokam, sve, eto 25 kill streak i Nuke, i nastavim kosit sa gunnerom, i nesvjesno odem na 30 što je limit za FFA ![]() ![]() ![]() Za divno čudo nitko nije vikao "cheater" kad sam imao 30/0 K/D ![]()
![]() |
#2747 |
|
![]() |
#2748 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2750 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#2751 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
@hammer_of_thor Hej,sad sam skuzio da sam na ovoj fotki s afghana ja drugi (Cro zg Romocop),pa to smo ja mislim igrali sad prije mozda dan ili dva. Hehe,a treci do nas samo 8 ili 9 killova,razvalili. Aj ak te mogu naci negdje pa da te dodam na frend listu pa da koji put zajedno igramo. Inace i ja u zadnje vrijeme igram dosta FFA i HC HQ pro. A bio sam uvjeren da si neki stranac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
|
Haha ![]() Vidi vidi ![]() Super. Dodaj me na Steam; Narsil_1 , pa budemo nabacili nekad Šteta što se nemože zajdno u FFA ući, tj, preko invite-a, no donekle i razumljivo zbog prokletih boostera...
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 16.04.2010. u 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nikad ne ganjam nuke, jedino za challange. Evo bas primjera od prije svega 10ak minuta. Fino kalash u ruke, prigusivac i demolition. Kill strike je na predatoru, e. airdropu i pave low. Dobijem predator, ubijem ravno 1. :S u airdropu 2x municija 1x counter uav i uav (sto je baceno posli pave lowa) i pave lowom ubijem 2. i sruse ga. Nevjerojatno, svi na cold blodedu i odma ga sruse. Na kraju runde imao 33-1, i to me ubilo nozem zadnji sekund druge partije ![]() ![]() Bilo mi zao sta nisam ima nuke, ali da sam ima, sigurno ne bi taj skor napravija ![]()
![]() |
#2757 |
LateralusX
|
tactical nuke je jako skup ako ides igrati na njega, meni se dogodilo da sam na levelu 68 dosao do 7. i nisam htio u slijedeci prestige dok ne odradim end game III, trebalo mi je 2 tjedna da dodjem do jos 3 nuke.... ![]() ![]() u zadnje vrijeme najcesce imam predator, harrier, pave low/emergency airdrop (u slucaju da igram s ekipom) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 | |
|
Citiraj:
Ja obično nikad ni ne ganjam nuke, najčešće dok se igra timski imam UAV, emergency airdrop i chopper gunner ili pave low, no evo u zadnje vrijeme sam se malo forsao...
![]() |
![]() |
#2760 | |
LateralusX
|
Citiraj:
uglavnom sam se kretao izmedju ove dvije zgrade (crvene strelice) i kroz visoku travu (zuto) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|