|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
XIGMATEK Utgard
http://www.xigmatek.com/product/chassis-utgard.php po meni za cijenu od 670kn jako puno nudi...i jako je zanimljiv ,samo nevidim gdje masa piše edit:9.3kg,znači oke je... Cijena je iz linksa Zadnje izmijenjeno od: SetH. 26.03.2010. u 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gdje si ga našao po toj cijeni? Po njoj je u rangu CM690. Jedino što me smeta su narančasti ventovi sa bijelim LED-icama i to što su razne kopče isto narančaste. btw, čini li se meni da fali reset dugme na front panelu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
I sad ti pises na forumu da bi kupil kuciste od 400-700kn..... Fino odi u ADM,ubodi provjerenog 690 Kulermastera i 100kn si zemi za čevape(može i meni ![]() Ja uvijek volim experimentirat i ja bih probao s Xigmatekom.....mada sam googlao malo i nisam nijednog reviewa našao. Na videu zgleda ko Las Vegas no kako mi je technics linija koja isto svjetli plavo ispod mene(u rangu towera) nebi mi smetala plava boja uopce..... Po onome što se čini dobro je zaštićen od prašine i ima dost otvora za ventove... no opet to nish neznaci. Sacekat cu koji review. Al dotad.....690 je way to go.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Odlično izgleda ![]() Jedino mi malo smeta što se vidi unutrašnjost kroz prednju masku (iznad venta), to bi trebalo zatvoriti spužvom ili tako nešto...
![]() |
#13 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() REVIEW MIslim da sam si našel novi case ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
našikan pravim haos
|
A,Haf je Haf.....skuplji nesto je,nisam siguran kolko ventova sa njim dolazi.....ali po stranim forumima se spominjalo kao negativno; skupljanje prašine. Il je to za 932 bilo.....neznam i nisam siguran. Sačekaj još malo,da useri naprave reviewe....to je jedino bitno i relavantno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Izgleda da ima iste narančaste kopče za PCI kao i midgard. Na youtubeu je video review midgarda i grafička uopće nije bila čvrsto zakačena s tim kopčama. Jel moguće pritegnut još i vijcima? http://www.youtube.com/watch?v=SPhwsgU0ezs - Midgard review |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Review kaže da nema reset gumbeka. Sve u svemu, kućište lijepo izgleda. Pogotovo mi se sviđa samo dva potenciometra za 6 ventilatora ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne kuzim kako im padne na pamet ne stavit reset puce...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
našikan pravim haos
|
http://www.techpowerup.com/reviews/X.../Utgard/1.html Evo josh jedan review,izgleda da je ovo bang4buck case ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jedino je bad kaj nutra ne stane HD5970 ali ona nestane u dosta midi-towera. Sviđa mi se kaj je unutrašnjost crna. To je jedini razlog zašto bi uzeo to kućište.
![]() |
#23 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#24 |
Banned
|
Zapravo stane kako god okrenes,posto sam ja eliminirao HDD cage stala je u drugi slot na ploci,al sam uvjeren da bi isla i u gornji slot.Ugl postoje negjde slike u 5970 temi... Ok je case,no CM690 II ga pere u svim aspektima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
Nisu najjebeniji,ali dovoljni. Pogle Shaka111 kako je sredio kejs,po meni,vrh u tom cijenovnom rangu. Ili su ovi recezenti retardirani da nezaju slozit kablove,sto je vrlo moguce ![]() Jel ga kupio tko da rijesimo misterij ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
nema misterija...to što se njima nije kablove dalo slagat,to je druga stvar..malo je njih kojima se to da....po meni je u istom ako ne i bolje rangu nego cm690 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|