|
![]() |
#2611 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
aha,onda uredu. no opet nebi bilo uredu da netko samo na trenutak zastane i pokupi par killova a ovaj ga kicka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2613 |
Guest
|
ovisi ko je snajper. ako je to neki dobar koji ce ih klat, spottat, bacat im mortar kad treba i di treba onda je koristan. ako je to lobotomizirani poljak onda jebiga ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da slažem se u zadnjih par dana je previše čudne ekipe gore na serveru, a premalo ekipa sa foruma. Da ne pričamo o tome da navečer moraš panično kliktati na refresh oko 10 min da bio upao na server ![]() Pass za server za ekipu sa foruma bi bio idealna stvar jer nas je navečer uglavnom dovoljan broj on-line za popuniti server. Tek kad je server krenuo bilo je puno bolje, nije bilo ovih padobranaca (cheater-a) ![]() BTW nick mi je Morb1d, da znate koga psovati kad vam zaljepim headshot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Punih 6 sati 16/16 PCE. U pičku materinu.
![]() |
![]() |
#2617 |
Addicted to music.
|
Ma i onaj Marko192 jebote.Ubijem lika,lik se spawna iza mene i ono,ubije me. Idemo igrati negdje drugdje? Daj mi molim te svoj msn u inbox,ako imaš.
![]() |
![]() |
#2618 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Sjedimo nas četvorica u tenku i čekamo da Mansky krene, ali on se ne odaziva. Eto njega za 20 sek sa porukom: "Nemogu ni dim uzet pička vam materina." (nešta u tom stilu). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Addicted to music.
|
Hahaha "ček da dim povučem",to je bila poruka ![]() De ajd idemo igrati negdje?
![]() |
![]() |
#2620 |
Guest
|
dezerter uzeo bradleya i daleko od prve crte u miru vuce dim dok mi ginemo ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
Registered User
|
Ma odo ujutro kod ortopeda. Neću se moći diči. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2622 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#2624 |
Addicted to music.
|
Je,je bratić. ![]()
![]() |
![]() |
#2625 |
Addicted to music.
|
molim lijepo bilo koga tko zna zmaja,odnosno Čovjeka koji drŽi pce server,da ako moŽe bilo kako doĆi sa njim u kontakt,neka mu kaŽe da stavi password na pce server.previŠe cheatera je tamo i slotovi su zauzeti (16/16) 24/7.hvala. EDiT: Što se tiče onog Bu.Rogersa,nešto se dogodilo: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Bu%252eRogers
![]() |
![]() |
#2626 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Odlično je bilo jučer sa PcE ekipom! ![]() Totalno druga pjesma kad si u squadu koji igra pametno! Ona noćna zimska mapa (znam da sam noob jer neam pojma kak se zove), i branjenje zadnje baze... Čudo jedno. Mislim da su ovi popizdili totalno! ![]() A zašto se ne bi mi skupili, i sami platili server? Koliko on može koštat mjesečno? 100-injak kuna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2628 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Mjesecno je server oko 25 € ima nas sigurno 15ak tu koji bi dali po 5€ i skupilo bi se za jedno 3-4 mjeseca da imamo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
I ja sam sinoć upao nakon 20min bezuspješnih pokušaja, snervao se nakon 5 sekundi i zamalo sam zakupio server. ![]() Dodje 100njak kn mjesecno za 16 slotova, nisam skuzio kako funkcionira ventrilo i koliko toga treba uzet ali nije skupa doplata. Jedino su na gameservers svi EU serveri puni, makar sumnjam da bi trebalo bit problema s US serverima, a i svima bi bilo isto. A ima i money back, makar 100kn nije lova, manje od ture petkom i subotom navečer. http://www.gameservers.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() A što se servera tiče, apsolutno se slažem s tobom i Cartmannom! To fakat nije neka lova, a onda sami određujemo što će, tko će i kako će. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
mozemo i na spiritov server, prebaci sam na SC i tam igramo ![]() pa se dogovorimo ocemo produziti najam i svako onda da 50kn mislim da je to dovoljno za 3mj sada sam gledo na http://www.i3d.net/battlefield-bad-c...me-servers.php i za 3mj ispada Pricing
We are pleased to offer this game server for 39,90 Euros per month. The payment term is 3 month(s) and the total invoice amount is, including VAT, setup costs and any administrative handling costs 126,20 euros. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
Registered User
|
Pa uopce nije skupo. Aj dodajte se u listu da znamo koliko je vas spremna platiti server. Sto vise to svatko manje placa. 1. Zgmmax 2. Aerendyl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2634 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, da ![]() ja sam jučer uspio ući u PCE više puta bez nekih drama... Citiraj:
![]() ![]() 3. Neo-ST |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2636 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Nisam baš oduševljen plačat server ![]() ![]() ![]() 1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. MichelGTX ....... ako nas ima bar 10 koji smo za server spremni ![]()
![]() |
#2637 |
Registered User
|
1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Cekajte ![]() treba se dogovorit sa spiritom pa da podijelimo troskove ak je on za il kaj ja znam ne trebamo imati jos jedan server, bzvze je da placamo ak bi spirit htio prebacit na SC pa da se tamo nalazimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. 5. Beo 6.Constantine -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|