|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
EPoX EP-9NPA+ driveri za LAN
Pozdrav ekipa. Trebam pomoć, ne mogu nigdje pronaći LAN drivere za navedenu ploču. Googlam cijelo popodne, ali bezuspješno. Epoxova stranica ne šljaka i nema nikakve podrške. Ako netko zna gdje se mogu skinuti, ili ako netko ima navedenu ploču, pa da mi pošalje na smilat@gmail.com |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
nForce driveri za cijelu nForce4 seriju čipseta, bez ikakvih problema rade na toj ploči. Kad sam imal tu ploču koristil sam (a isti se koriste i sad na ovoj Abit ploči koju imam) prije linkane drivere i sve je radilo. Ono kaj je EPoX stavljal na CD s matičnom su isti driveri, samo u ranijoj verziji, tj. u verziji koja je bila aktualna za vrijeme izrade 9NPA serije ploča. Skineš, raspakiraš i instaliraš ono kaj ti treba. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Inače za EpoX posjetit ovu stranicu. |
![]() |
![]() |
#7 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#9 |
Propali Amigaš
|
Ma driveri su svi na: http://www.epox.com/downloads.asp?class=DRIVERS ali čemu to kad su nforce uvijek najbolji na: http://www.nforcershq.com/forum/nforce-drivers-f28.html Meni su ovi driver packovi složeni od strane korisnika uštedili tonu živaca jednom kad sam ih pronašao Zadnje izmijenjeno od: segregator. 23.03.2010. u 08:45. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|