|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
joj sad sam se sjetio lucky luke-a ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ke6JNVK3AWQ pogotovo ona 4 glupa brata uvijek bi im se smijao ![]() EDIT: sjetih se sada: popaja baltazara (on mi je znao biti dosadan-ali je bolje od teletuduma ![]() Micky mouse Donald Duck vragolasti denis richie rich mislim da se onaj nas "domaci" zvao Nick Praskaton Dragon Ball + Nastavak Z tiny toon dexterov labaratori sad se nemogu sjetiti kak se zvao crtic di ona macka uvijek ganja onu zutu pticu, a ptica govori "mislim da sam vidio mica macu" Taz-Mania Batman Stupid dogs Johnny Bravo Ogy i Žohari Ghost Busters Conan (isooo miki to je gledo svatko) Bio je neki crtani s nekim prstenjima (presteni su davali moc) moc je bila za vatru, vodu, zemlju, vjetar Aladin Mega Man Gargoyles Timon and Pumbaa Pinky and the Brain Quack Pack Futurama Hmmmm...Kaj te muci njofra ![]() Vjerovatno ima imaju napisani neki crtici odavde ali nisam citao od prve stranice ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 10.03.2010. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jes set tko sjeća ovoga http://www.youtube.com/watch?v=Jx3jIdLOVPM&feature=fvst
Origin: Dead_Body_cRo Zadnje izmijenjeno od: Tex Willer. 11.03.2010. u 08:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
|
isto dobar crtic, eh da danas ima samo bar 30% nekadasnjih crtica. Sjecam se da sam ko klinac ustajao 30min ranije samo da pogledam pola crtica jer sam moro u školu ![]() ![]()
![]() |
#99 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Pa to je stari clan "Lunac Tunac" ansambla. Kao da pitas jel se sjecamo Hanna-Barbera galerije likova ![]() Jedino sto ce tvoje pitanje doista biti na pravom mjestu za nadolazece generacije. Strahota je koje sublimacije gledaju kao crtice prerusene za njihov uzrast. Kad smo kod bivsih imena, sjecas li se imena za Kojota koji je jurisao pticu trkacicu? Mirko eS. Zlikovski ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Night shift
|
Citiraj:
![]() Nego jucer sam trazio i nikako naci ona dva skanjca ili sto su vec. Tata i sin Pero, ono kad kaze: Koliko tata? - Cetiri sine, cetiri... U originalu se zovu Elvis and Pappy. Nazalost sinkronizirano nisam nasao. ![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() upozorenje: nije za one slabog želudca i za prijatelje pernatih životinja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
http://www.youtube.com/watch?v=l17QHMskLoY a neki tip je na svom blogu imao te crtice isto tak i poru i toncu ![]() EDIT: dali se netko sjeca ovog Pingu
![]() |
#105 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja sam u totalnoj ekstazi počeo pucat po zraku sa wireless tipkovnicom.. ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EQT00...eature=related Da mi je imat 8g opet i igrat se rata iza zgrade i centuriona..intro je uber-epic,ovo predstavljanje,glas najave,a tek midi-sintesajzer pjesma..brutala.. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 13.03.2010. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
8-bit Gen.
|
Dojava na T-com od PCE-a jednostavno vec duze ne radi kako treba. Svakih nekoliko poruka mi presuti ![]() Sasvim slucajno sad vidjeh nove postove. Hvala kolega, samo to nije onaj koji sam trazio. Ali i dalje dobar podsjetnik na stari crtic. Sad si me barem sjetio na naziv. Da, ovaj je isao u zlatnom terminu u 19:15 ![]() Nekoc je to bio termin kad se gleda crtic i ujedno granica pozdrava na spavanje. Ne pratim vise pa ne mogu suditi objektivno. Ali do sredine 90-tih, HR je imala jednu od najboljih timova u EU za sinhronizaciju crtica. To ne samo da su bile majstorske sinhronizacije vec su i likovi imali posebno osebujne glasove koji su cesto namjerno odskakali od originala. Zbog bogatstva nasih lokaliteta, uvijek su ih na zabavan nacin koristili. Trebam li spomenuti da je Marotti od samih vlasnika licence proglasen za najbolju lokalizaciju nakon samog originala. Ameri su mu dosli i rekli : ma ne da zvuci, pa on izgleda kao Kremenko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Night shift
|
Citiraj:
Cast izuzecima jer ima i dobrih sinkronizacija dugometraznih anim. filmova, ali nije to k'o prije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Night shift
|
Mene on neodoljivo podsjeca na njega. ![]() E da, Draguljce je u originalu Mumbly.
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kak nitko nije stavio ovu brutalu ![]() otprilike u ta vremena je bio i Hurricanes ak se ne varam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Oppa Gangbang Style
|
Simon in the land of chalk drawings ilitištono bi ga naši stari rekli: ![]() Djeco Ivica se zovem, kog nacrtam... Ima li netko link na hrvatsku sinhronizaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
mene zanima kako se na engleskom zvao crtić sa onim dinosaurom automehaničarom Žderosaurom koji je nenormalno puno jeo...pjesma je išla nešto tipa: "...Ždero, Nosko, Srećko Reptiiil, banda su debelih, oni samo njamaju njam njam, oni samo hamaju ham ham" |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
8-bit Gen.
|
Ovo moram s vama podijeliti u temi ![]() Netko je uspio naci VHS epizodu Bubimira, koja me je izludjivala zbog urnebesno debilnog glasa, koji je dobio jedan od likova u epizodi s Bubimirovim rodjacima. Jedan od njih se zove i Buljko ![]() Uglavnom, debilnijeg glasa i smijeha nisam u zivotu dozivio u crtanom. Ali to mislim kao najveci kompliment u domacem izdanju. Ali evo, poslusajte sami koja debilana od glasa : Bubimir Utrka "Hahaha, to je nas put" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
OMG, čim sam vidio naziv, odmah sam se sjetio te epizode ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Oppa Gangbang Style
|
Citiraj:
Slučajno danas naletih na ovo. Kakvih 200-tinjak starih crtića. http://www.youtube.com/user/citroenfan/videos?sort=dd&view=u&page=2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|