|
![]() |
#1472 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Od navedenih jedino Shuriken i Kama Angle Ostalo zaboravi. Ha čuj ljudski je težiti ka nemogućem ![]()
![]() |
#1473 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Malo mi se čini da precjenjuješ moć navedenih hladnjaka. Yebiga dok ja napišem ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Čuj ak mi je na 4.6 radil s box hladnjakom na sobnoj temp od 20°, zašto nebi i više, vani na -4°.. lol simbolićno sam reko 5ghz i sad se odmah svi sprdaju ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
dal kod takvih coolera sa dva ventilatora, jedan puše u cooler drugi izvlači van ili oba pušu od coolera ? |
|
![]() |
![]() |
#1478 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1479 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#1481 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Napokon danas stigao iz Austrije Zalman CNPS10X Quiet Prvi dojam nakon vadjenja iz kutije, Cooler je ogroman. Montaza najjednostavnija od svih dosad sto sam imao cak se lakse montira od stock collera. Upalio onako cisto radi reda Everest Cpu test na pol sata i tem nije prelazila 41°C sve na stocku. Rezultati daljnih testiranja slijede. |
![]() |
![]() |
#1482 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa ima ih i kod nas za kupit nisi ga trebao uvozit ![]() Isprobao sam CNPS10X Quiet i CNPS10X Extreme. Oba su hladnjaka odlični i vrlo tihi. Extreme je još nešto malo veći od Quiet verzije.
#1483 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
PS. Koliko je max voltaza za core i5 Evo za pocetak sto sam uspio izvuc. Sugestije bi dobro dosle. http://www.imagesforme.com/show.php/1015058_Moki.bmp Zadnje izmijenjeno od: Moki. 09.03.2010. u 20:59. |
|
![]() |
![]() |
#1484 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
socket 1156 backplate
bok, kako koristiti backplate kad je socket metalan i smeta da sve sjedne kako treba? konkrento smetaju krajevi vijaka koji učvršćuju metalni socket i prolaze kroz stražnju kopču socketa sa stražnje strane ploče i ne dozvoljavaju da backplate sjedne ravno.... Ideja je te šarafe skratiti ali time najvjerojatnije odlazi i garancija. Jel netko imao ovih nedoumica i što je napravio? EDIT: maknuo sam backplate i koristio samo podložne pločice i sve 5.... poz
Zadnje izmijenjeno od: mhadina. 29.03.2010. u 07:37. Razlog: novosti |
![]() |
![]() |
#1485 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#1486 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Mislim da ću ga oturpijat onda i to je to.... by
![]() |
#1487 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Eto, vrag mi ne da mira, uzeo sam si drugog, moćnijeg Enermaxa ![]() Ovaj put nabavljeno od kolege Optika tu na forumu ![]() Sad mi je srce na mjestu, napokon sam upecao vent koji je moćniji čak i od famozne Nanoxie FX 12-2000 i kao takav može poslužiti efikasnijem OC-u procesora. ![]() Radi se o Enermax Warp-u <- click ![]() U estetskom pogledu Warp se ne može mjeriti s Apollishem ali želio sam imati vent sa performansama za povremeno benchanje za TRUE. Također, tu je i buka od 37db ali za svakodnevni rad se spušta na cca 1200rpm i potpuno je nečujan. Specs:
![]() Idle temp Apollish: ![]() Idle temp Warp: ![]() Ako je nekome nelogičan broj rpm-a kod prvog ss-a za Apollish (inače je deklariran na 1700rpm ali na ss-u stoji 1140rpm) to je zato jer mi Apollish nije bio uštekan na ploču već na CM Musketeer potenciometar, Za Warp-a je taj potenciometar jednostavno preslab (provjereno) a ionako vent ima svoj potenciometar pa je sad uštekan na ploču ali u planu imam kupovinu Scythe Kaze Mastera preko kojega će ići regulacija svih ventova u kućištu. Apollish se sad premješta iza TRUE za ispomoć u bacanju sparine iz kućišta ![]()
#1493 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1494 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
POTVRĐENO! ![]() Prolimatech Megahalems "Overclocker Edition" -stiže mi oko 2-3.4 ove godine ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Taj OC Edition je nekako "čudno" jeftin ![]() A dolazi sa 2 Xigmateka XLF 1253, ja imam takvih 8 komada u kučištu ![]() Ali od Prolimatecha bi uzeo samo MegaShadow ![]() Prelijep kuler ![]()
#1497 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() Neznam zašto ali tolka je cijena, bar u swiss di sam uzeo. Mega shadow košta 450kn, a dolazi solo, a sad dal je bolji a isti su samo kaj je ovaj crni neznam, neću na reviju sa kompom pa mi je svejedno!? Samo da hladi ko blesav za čim manje para :P Kad stigne sve bum ljepo poslikal i onda da vidimo kak hladi i5 750 od 1.1V-1.4V @Hammer kakvi su ti ventići, reko si da imaš koloniju u kučišti pa jel barem valjaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1498 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma MegaShadow je bolji za možda stupanj-dva, ako i toliko. Cijeli je nekako tamno niklovan, bolesno lijepo. Što se tiće ventova, vrlo su dobri, ja držim 5 komada na ploči i preko Q fana na 50% - nečujni su, to je dakle 800 RPMa, a 3 na potenciometru isto utišani Na 1100 ih već "osjetiš", ali sve zavisi koliki si noise freak ![]() Meni je komp na stolu pol metra od mene i ima 8 Xigmateka, 2 Nanoxie od 120 mm, i jedan naprijed CM 230mm ![]() Komp je tih, čuje se samo strujanje zraka. Na 2 metra se ni ne registrira ![]()
#1499 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
nebrini se dancoo, i ovaj lijepo izgleda, cim sam ga stavio u komp, komp 100 puta ljepse izgleda, a i hladi kao mutaf, tko god ga je vidio, svi kazu da je ludnica ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1500 |
Why so serious
|
Sad ce dragi moj gladiator MAX morat preselit na trznicu,smrc! Samo me brine da je rev.b jer ak nije onda bude veselja! Al kolko sam gledal pise da je, a kad odem na skupinu s1156 onda ga nema, a i na slici je kutija od stare verzije! |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|