|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
komp vrti ali nema slike
problem je sljedeći,dakle komp vrti ventilator od procesora ali na monitoru ne dobivam sliku,potpuno crnilo nema ništa na monitoru, inače se radi o ploči gigabyt 8S661FXMP-RZ, socket 478 dakle ploča je starija,jer je ploča gecrk ?? Zadnje izmijenjeno od: robi64. 26.01.2023. u 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Prvo svladaj osnove,sliku daje Graficka kartica,dakle bez ispravne graficke kartice ne mozes plocu otpisat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
A da ti nama navedeš kompletnu konfu? Taj problem ne mora biti uzrokovan neispravnom pločom, tu su i grafa, napajanje i RAM u igri (proc možda nije kompatibilan s pločom itd...). Ajde raspiši se malo, to je nanovo složen komp pa se problem pojavio odmah nakon slaganja ili je u pitanju konfa koja je do sada radila normalno? Bar se potrudi napisati post kako treba a ne da mi tu nagađamo ![]()
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da, ploca je gecrk, mozes lockat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
grafa je on board,dakle na ploči druge nema,komp je radio normalno,inače mi je to od kolege sa posla komp,kaže da ga je išao ispuhati od prašine sa zrakom ali već prije toga nije radio i mislim ipak da je nino najbliže mom upitu ili se možda varam ne znam niti kako bih mogao znati što je u pitanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jeeeeee... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
probaj još resetirati bios...preko jumpera na ploči...ako ni to ne bu šljakalo, jedino što ti preostaje je posuditi negdje memoriju ili ovu odnesti negdje testirati...ili nabaviti neku grafu, jer je mozda integrusa krepala... 70% je nešto sa memorijom a 20% da integrusa a tek ostatak 10% da je mbo rikavela....jer i gle tu je i procesor jos....najcesce je da memorija nevalja i proc kada nece upaliti monitor... ja bi ti to mogal pogledati i mozda srediti...dofuras,ostavis par sati i sve ti istestiram...jedino nemam drugi proc, ali ako je ploca rikavela ili nesto ostalo sve imam...tak da, ako treba stogod i mogu pomoci tu sam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
ok,hvala na pomoći ipak mislim da se to sve ništa ne isplati sad već ima kompjutora po 2000kn.za surfanje po netu i igranje starijih igrica pa sam kolegi i rekao nek si kupi takav neki komp ovaj je ipak i da ga sredi stara kanta po meni |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|