|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Napokon nešto novo ELSE
šta reć savršenstvo http://www.youtube.com/watch?v=z8s8t...eature=related naspram ovoga je sve šta je izašlo, uključujući iphone, i sve šta će izać KANTA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ludnica izgleda, jednostavan, nema puno boja. Elegantno i zasada izgleda odlično ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
to je najmanji problem, to se softverski riješi jednostavno |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Ljevaci? 5-10% tržišta samo, tako da... ebga ![]() Ovo mi se jako sviđa. Preferiram one hand operation tako da radim sa desnim palcem sve radnje. Pogotovo dok vani neš cugam ili pušim pljuge... Moglo bi biti zanimljivo. Osobno ću držati fige samo zbog linuxa gore. Ako open source uspije penetrirati kako spada u taj svijet i postane widely used. Svima će biti bolje u long run-u! |
![]() |
![]() |
#9 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
A ti bi i ovce i novce. Imaš navigaciju preko ekrana koju ćeš moći softverski složiti. Što se tiče "fizičkih" tipki. Kaj bi ti? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Nebi se složio. Mislim da ima i više ljudi koji mobitel koriste lijevom rukom, a dešnjaci su. Ja bi bio prvi primjer, odnosno nisam čisti dešnjak (recimo pišem lijevom, mobitel je u lijevoj ruci, sve drugo desna). Kako god, osobno, teško da ću kupovati nešto na što se moram naviknuti, mada mi to nije nemoguće. Tako da, mislim da nisi u pravu. Netko tko se tek probija na tržište ne može si priuštiti gubitak ni 1% posto populacije.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ne sviđa mi se to što moraš držat prst pritisnutim dok selektiraš po menijima (barem kolko mi se čini na videu) no pošto je linux gore, vjerojatno se i to može namjestit po želji (tipa da klikaš umjesto da "povlačiš") ![]() u svakom slučaju nešto novo i zanimljivo
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
khm khm nokia n900 je prvi linux telefon.. ![]() inace svidja mi se nacin upravljanja iako opcenito mobiteli sa touch screenom su katastrofa za upravljanje sa jednom rukom. i definitivno navijam za linux na mobitelima ![]()
![]() |
#14 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
nevidim problem za nas ljevake uzmeš mobitel, okreneš ga da su HW tipke na lijevoj strani a UI samo složiš na vertikalni mirroring i voilah, isto ka da ga koristiš desnom |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Čini se predobro, no rijetko šta je tako u praksi. Mobitel koji bi definitivno htio imati, no kad vidim cijenu mislim da ću samo reći how yes no ![]() Vidjet čemo, ja sam ljevak, makar prilagođen desnom svijetu, pa samo pišem lijevom, dok na mobitel, miš, škare.... sve desnom radim, u vojsci pucao desnom, prilagodio sam se, ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Guest
|
@Ljevaci Tek toliko za info ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |