|
![]() |
#5101 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5105 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma nije, to nam reko tip iz diabolika(barem mislim da je on reko). Uglavnom i da nam je poznat, nemožemo se zaštitit, jer je dovoljno "dotičnom finom gospodinu" (čitaj-kretenu koji nema pametnijeg posla) samo da zna ip adresu servera, čak nemora niti uć u igru. Prek toga dobije cijeli .cfg od servera, i čita "nas" ko otvorenu knjigu, može napravit šta hoće. Ovi iz diabolika su nam rekli da nema tragova jer je navodno upao preko neke skripte(koju koristi naš server) , pa smo kontaktirali čovjeka koji je napravio tu skriptu(on ju je osobno pisao), i reko je da garantira da je skripta sigurna, te da nema šanse da je upao preko nje. Tak da za sada, a vjerujem i za neko dalje buduće vrijeme, možemo samo čekati novi napad. ![]()
![]() |
#5106 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#5107 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Mislim ža mi je servera, ali malo prcat likova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5108 |
Bazinga
|
Da, a nakon toga cirkusa posla za admine preko glave. Moraju izmjenjat sve šifre, napravit nove rcon acc-ove za ostale admine/modove, ma katastrofa, neznam uopće šta da kažem. Takvi ljudi nisu vrijedni da se uopće troše riječi na njih.
![]() |
#5110 |
Bazinga
|
![]() |
#5111 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#5112 |
Bazinga
|
Da baš je zanimljivo kad ti promijeni cijeli cfg, pa sve to ponovno radit. Pa lijepo onda zvat ove u diabolik i objasnit im šta se dogodilo, slat im ponovo sve skripte i ostale pizdarije.Unbanat svakog igrača posebno. Radit nove rcon acc-ove. Ono što je bilo kod nas nije napravilo previše štete, i sredilo se u jednom satu, dok su drugi serveri već nekoliko dana ugašeni. Pa prema tome vidim da se sve obavi za deset minuta.
![]() |
#5113 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa ako znaš napravit onda nije nikakav problem. Zašto bi unbano svakog igrača posebno? Makni cijelu listu i nitko neće biti banan... Ako imaš username i pw od CP-a sve možeš riješiti sam bez ikakvog kontaktiranja providera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5114 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa ak su piratski samo u opasnosti, zašto ne prebacite na original? Ionak svi koji barem malo drže do MP igranja imaju original key, a oni koji još nemaju (što je smiješno ne imati org key za igru koju misliš igrat prek neta) ko ih hebe :P A i bolje imat org server, banas nekog i ako želi nazad na server mora kupit key, ovako ga samo zamijeni i nikada nećeš moći u potpunosti nekoga banat |
![]() |
![]() |
![]() |
#5115 | ||
Bazinga
|
Citiraj:
Citiraj:
A ovak nam barem nije dosadno, svaki dan banamo nekog ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5116 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pricas nebuloze. druga stvar je sto si kod losih providera koji ti nedaju full pristup vec ih za svaku sitnicu moras moljakat. napravis si backup server.cfg-a i banlist.dat i svaki put kad ti sjebu nes ti samo c/p na ftp i restart servera. traje cca 37sec...
![]() |
#5117 |
Bazinga
|
E da, diabolik je takva. Za sve živo treba nazivat, slat mejlove i tak.
![]() |
#5118 |
Visok, zgodan do bola
Datum registracije: Nov 2005
|
Nisu samo crackani serveri izloženi skidanju configa, nego cijela plejada igara baziranih na Quake 3 engineu. Ali i za to ima lijeka. Config je poprilično bespkoristan, važna je samo jedna linija ![]() Javite se frikovima u Lubo servers Dosta su otvoreni za razgovor i ne kenjaju, barem meni
![]() |
#5120 |
Visok, zgodan do bola
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#5122 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
CoD4 pomoć
evo ovako koristim win 7 i iskljucen mi je antialasing u igri ali neki admini kazu da im je moja slika crna kad uzimaju pb screenshoot... pa ako neko zna kako de se to rijesi neka se ne ustrucava objasniti... p.s. vidim da ima ovakva tema ali mi se nije dalo prekopavati do beskraja |
![]() |
![]() |
![]() |
#5123 | |
Bazinga
|
Hmm, nije tu samo do antialiasinga, ja kontaktirao ekipu u evenbalance-u. Evo njihovog odgovora. Citiraj:
E i btw. ako imaš nvidiu isljuči LOD bias (barem mislim jer nemam nvidiju pa neznam točno)
![]() |
![]() |
#5125 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
to mi je najjaca izjava kad se ljudi bune. Ja imam sedmicu i ss-ovi mi ispadaju ok.
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5126 | ||
Bazinga
|
Citiraj:
Citiraj:
Kolko sam primjetio, najviše problema imam oko 64-bitnog OS-a, bilo da se radi o W7, Visti ili XP-u.
![]() |
![]() |
#5127 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#5128 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa ništa čudno, i COD 4 vrvi čiterima kao i svaka online igra. Taj Archangel vara i u MW2, sječam se da sam jednom naletio na njega. Jedino ga još nisam vidio u CODu 5
![]() |
#5129 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ma nije mi jasno što im to znaći, očito misle da je bitno da budu prvi slijedeći onu Machiavellijevu "Cilj opravdava sredstvo" iako većina njih nikad nije ni čula za Machiavellija. Na taj se način nemože zaradit ni samopoštovanje a ni poštovanje onih oko sebe, što reći, djeca.
![]() |
#5130 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ajde ljudi pomagajte. Neznam dali je to tek sad počelo ili sam ja to tek sad primjetio. Igra mi lagano trza, većinom kad stisnem shift za sprint na promodu. Nije to jak lag, ali dovoljno da me pocelo bosti u oko. Decali su off, sun je off, AA je off, sjene off, bullet impact je off, lock je na 200fpsa, lagometer se nekad zuti i crveni, ali ne ucestalo, nejavlja mi ni taj mali lag. Probao sam sa apdejtom DX-a i instalacijom novog physxa. Jedino sto nisam probao je reinstalacija drajvera. OS je XP sp3. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|