|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Koji ASUS kupiti od ova dva ...
N71VN ili N71JA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Namjena? I stavi linkove, a ne da moramo tražiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Code:
http://www.protis.hr/ponuda.aspx Najviše sam se dvoumio oko grafičke. Dva HDD imaju oba samo VN ima puno više MB. Inače imam MSI GX700 koji namjeravam dati ćerki a ja bi si uzeo jedan od ova dva, vjerojatno N71JA, ali bolje pitati kako ne bih nešta previdio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Definitivno prvi. Što se tiče diskova. 500 gigi u prvom je više nego dovoljno za prijenosnika. A za razliku u cijeni si možeš bez pol beda kupiti SSD, a ovaj od 500 gigi strpati van! |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
ja sam ga danas narucio, sutra cu ga dobit pa vam javim... nisam na netu nasao skoro nikakve primjedbe osim na bateriju odnosno da se nemoze ukljucit grafika od i5 koja bi vjerovatno trosila manje baterije... isto tako na asusovoj stranici sam nasao da neki laptopi mogu imati dvb-t i analognu karticu, a u odijelu za konektore se nigdje nespominje ulaz od antene, pa jedino ako je antena u njemu, ali mislim da ovaj TY015 to nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Gdje si naručio i za koliko? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
evo dobio sam ga... na prvi pogled se cini da je mogao bit malo manji... tipkovnica i sve je savrseno osim sto citanje dvd-a iritira kao da netko prstima ide onako po rukohvatu i ponekad to zna bit bas uzasno... ali meni nesmeta jer dvd sam koristio jedino za instalaciju win7 i drivera. sto se tice windows ratinga 5.9 je najmanji i to je za memoriju i hard disk, a procesor i grafika iznose 6.7... sto se tice baterije to jos neznam, ali mislim da cu se i tu razocarat... dakle sve u svemu prezadovoljan sam pa eto ako imate neka pitanja slobodno |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
HDD jesu 2x320 na 7200 !? ili su ...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
2x320 na 7200 st9320423as htio bi samo još dodati da mi wireless kartica ima neku mac adresu koju mi router neželi propustit jer kao to nije nijedan proizvođač (počinje sa 1C) ili već nešto, a nisam ju uspio nikako promijenit pa tako da ono na rijetko koji router se mogu spojit |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Lexus rida'
Datum registracije: Jul 2007
|
vjerojatno svi ti routeri na koje se želiš spojiti imaju MAC address filter. Stavi u te routere svoju MAC adresu i sve bi trebalo biti riješeno... A i možeš si promijeniti MAC adresu svoje wireless kartice (google it) ili koristi free program SIW (opcija unutra), koji je ujedno i System info. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
|
pa u tom i je stvar. router ima mac filtering i ja odem u njega i utipkam tu adresu i on kaže da nije pravilna jer nesmije pocinjati sa 1c i eto pokušao sam i sa tim programom i neće ju promijeniti, naravno napravio sam disable i enable pa opet ništa, a program je rekao da je uspješno promijenio edit: hvala na programu koristan je bar u druge svrhe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
|
a zaboravio sam nadopisati da sam uspio promijeniti, ali samo 1C u 12 i to je samo taj početak adrese ništa drugo... nisam htio ni puno dalje eksperimentirati samo znam da sam negdje na netu vidio da se spominje taj 12 i da sam to probao i eto radi sad... kad sam to uspio sa tim probao sam i sa ovim programima koje sam prije koristio uspio bi i sa njima... to je kao do drivera i da oni nedaju promijene šta ja znam više |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|