|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Samo jbg, sp nije ko mp. Server sa 32 igrača, rokanje, bla bla... Računaj da ćeš trebat mal spustit neke detalje, kaj se tiče mp_a.
![]() |
#1172 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
može pomoć? nisam naletio na ovaj tekst prije pa pitam. imam problem kod zvuka kad je ono cinematic time uopće ne čujem njihov govor. tj. voice sound. a dok normalno igram onda je sve ok. + šta sam skužio da nekad ima njihovg voica ali kad stoji slijeve ili desne strane full blizu koda je je sarooud 7.1 upaljen a nije ![]() any 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ne kontam uopće zašto se svi žale na to kako radi...meni super radi na high detaljima,reza 1600,AA x1(ne mogu ga ni isključit ni stavit više,ne kontam zašto),anisotropic filtering 16x...i u prosjeku radi igra na nekih 40 frameova,konfiguracija iz potpisa ![]() iako grafika u ovoj igri nije ni blizu grafici iz Crysisa,a vidio sam neke usporedbe ovoga i crysisa što se tiče grafike i optimiziranosti ![]() jebeno je to što možeš uništit sve,to se čekalo u ratnim igrama,atmosfera je na nivou ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Premium
|
Citiraj:
Igra u dx11 sa onim sijenama izgleda realisticno totalno sto crysis nema ni blizu. hbao ukljucen u postavkama
![]() |
![]() |
#1175 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1176 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja jucer zapoceo SP na hard. doso sam do Bolivije tak da nemogu ocijeniti kakav je tocno SP al mi se svidja kaj je AI dosta dobar, znaju se skrivati ali ima i nekih nelogicnosti. Recimo mi ih pritiscemo i napadamo i AI se povlaci ali ne da se skriva i licem okrenut prema nama vec lik trci po sredini ceste nazad. Al jbga, igru sam kupio radi MP jer me je odusevila atmosfera. Jedva cekam da mi stigne pa da rokam po MP. Igru sam narucio prek enabava i dosla me je 270kn, sada jos sam treba vidjet dal ce na to lupit PDV |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() a uostalom koga boli kurac više za grafiku ako igra valja ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
konfa iz siga, dx10, 1680, sve na max osim shadow na medium, 2x aa, 8x af, vsync off Nisam mjerio framerate al je vrlo igrivo na ovoj konfi...grafika odlicna, na nivou crysisa i MW2 al po meni bolje ujednacena zbog mogucnosti unistavanja svega i svacega, iako mislim da su mogli cijelu stvar malo bolje optimizirat, npr da se dobije odlican framerate kao kod npr MW2. Zvuk FENOMENALAN, naprosto fascinantan ![]() sve u svemu ugodno iznenadjen, igra ima ono nesto.. ![]()
![]() |
#1180 |
Addicted to music.
|
U documents/BFBC2 folder,settings.ini Otvoriš pomoću notepada i pogledaš: DxVersion= Default je na "AUTO",možeš napisati broj "9,10,11" i forsati BC2 da vrti na DirectX-u kojem želiš da vrti. Ja sam forsao na devetku,pa to ovako izgleda: DxVersion=9
![]() |
![]() |
#1182 | |
Premium
|
Citiraj:
A o igrivosti ne želim ni pričat. Osobno mislim da je ovaj nastavak vrh video igrica kad zbrojim detalje i igrivost. A mislim da će se ekipa Infinity Warda malo više potruditi oko sljedećeg coda, jer ih je dice propišao.
![]() |
![]() |
#1184 |
Addicted to music.
|
Pa,realno u BETI je bilo više kampera nego na američkom ragbi kampu.
![]() |
![]() |
#1186 |
Addicted to music.
|
Hehehe,ma znam...ipak je BC2 instant akcija,ono,jebe mi se za kampere,upadnem sa motorićem i j*bem svima mater,a kad me kamper skine (da,pazi sad,ovo je problem kod kampera),fino ti prikaže tko te ubio,a po okolini možeš skužiti gdje se nalazi prije nego se spawnaš,tako da odem i zakoljem ga s leđa ![]() Problem kod kampera je što ne mjenjaju poziciju dok se ne osvoji teritorij. ![]()
![]() |
![]() |
#1187 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
i onda ti kamperi na sluzbenom EA forumu od BC2 zale da zakaj nema prone-a ![]() bas mi je drago kaj nema prone-a to kak su rekli na EA forumu, kada biras kaj ces biti nema sniper nego recon a to znaci da izvidjas i da unistavas neprijateljse tenkove, zapravo si neka izvidnica a ne kamper na brdu Nadam se da mi koji smo narucili igru sa game.co.uk da ce nam stici do petka posto je tak nekaj slicno pisalo u mailu al meni pise u statusu narudjbe da je jos uvijek preorder nista da je poslano, jel mozete vi drugi provjeriti kaj vama pise? ak neznate di tu je link https://www.game.co.uk/Account/Track...rTracking.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#1190 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo upravo sam prošao igru! Grafika i zvukovi su preodlični!!! Igra je optimizirana loko može bit! Vi sa lošim grafama imate low postavke vi sa malo boljima imate med postavke a ovi s najboljima imaju high i dx11! Igra mi na high sa AAx4 i AFx16 radi UVIJEK iznad 40 fps-a. Ja mislim da je to jako dobro optimizirana igra. Igrivost je do yaya!!! Sjeo sam i prešao ju u manje od 5 sati! Malo je kratka, al da sam stavio na hard bila bi malo duža ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | |
Premium
|
Citiraj:
A sad malo da pređem na samu igru,ova destrukcija je prejebena,sakriješ se u kuću kad ono op RPG i ode pol zida i skupa s njim i ti,zvuk i atmosfera su isto na nivou,jedino što bi ja ubacio u igru još je krv po podu,a ne ono izrešetam lika a ni kapi krvi na podu i još jedna zamjerka što su rusi naravno negativci opet,glupi ameri kad se okome na nekog onda nema spasa ![]() ![]() baš me zanima kakav je multiplayer,kontam si da je prebolestan,možda čak dođem u napast pa skupim pare i uzmem oriđiđi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
I meni isto stoji da je tek preorder i ništa više.... s time da imam onu prepaid karticu otp banke koja mi je radila sa steamomali mi je već jednom arma2 odbijena sa gamecouk ali mislim da postoji šansa da još novci nisu sjeli na račun u tom trenutku pa sam je isto sa steama uzimo. Sada čekam ko ozebo sunce samo confirmation mail da su poslali..... ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|