|
![]() |
#1531 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
moze se to na toj kartici, trebas one triggere podesiti tj kad dodje do odredjene temp da ukljuci odredjeni profil. ima 10 minuta posla no radi 100%. ima na www.guru3d step by step guide... ili jednostavnije, skini MSI afterburner i slozis si graf kako hoces i appl, gotovo za 2 min |
![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Imam ATI 3870HD grafićku karticu i imao sam zvuk na plazmi preko hdmi kabla sa pc-a no nakon deinstalacije windowsa nikako više nemogu dobiti zvuk jedino se čuju zvukovi od windowsa a od filmova,glazbe ništa??Instalirani hdmi audio drajveri i prebacim ih na pc-u da ide zvuk preko hdmi audia ali ništa a prije sam ga normalno imao???? Probao sve žive drajvere i kad uključim audio preko hdmia več danima ne mogu dobiti zvuk.Nemam ideje što učiniti??
![]() |
#1534 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ovo sam pitanje postavio na 3 foruma i nitko mi još nije odgovorio???Znači probao nekoliko verzija atijevih drajvera,na plazmi ima zvuk od windowsa ali nema zvuka od muzike,filmova...Da nema možda u biosu neka opcija za uključiti??Mada mi je prije deinstalacije widowsa sve radilo?
![]() |
#1535 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
imam Powercolor HD3870 i u 3D Marku06 sam dobio 10843 boda, kakav je to rezultat s obzirom na grafičku ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Zavisi na kojim frekvencijama su mu radili graficka i procesor prilikom onih testova.
![]() |
#1539 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da li tko zna zasto ne mogu flashati bios na kojem sam podesio taktova vece od onih koje mi maksimalno dozvoljava CCC, taktovi su za jezgru 900mhz a mema 1300. bios sam modao preko ATI RBE-a,i flashao preko winflasha. Bez problema mi fleshne bios sa frekvom jezgre oko 850-860,ali 900 nece nikako,pise neki mismatch.inace napravljen je volt mod na grafi,pencil modom i sad pod opterecenjem umjesto 1.35v daje finih 1.41-1.42v. cilj mi je prebacit tu frekvu jezgre preko 900mhz jer sigurno moze,ali mi slideri ne dozvoljavaju u CCC-u.? Maksimalno sam zavrtio 3dmark06 na 877/1296mhz... ![]() please help |
![]() |
![]() |
![]() |
#1541 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
svaki bios koji sam naknadno skinuo mi izbaci taj sugavi mismatch... niti jedan drugi ne mogu sad stavit... skuzio sam sta je bilo u pitanju,nije prihvacao biose sa neta jer nisu bili od sapphire-a,ja sam na kraju opet modificirao svoj original bios i samo otkljucao da se jezgra moze dignut preko 885mhz,stavio sam 1100 ![]() ![]() Stigao mi cooler HR 03 GT kad ono paf!!! ne poklapaju ce rupe na cooleru sa rupama na grafi a lijepo je navedeno da je na listi kompatibilnih!!! http://www.hardwarecanucks.com/forum...-review-2.html Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 24.02.2010. u 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1544 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Plavi ekran na ATI 3870
Pozdrav, grafička mi je počela prikazivati plavi ekran, pa više nije ništa prikazivala plavi ekran pa sam preštekao monitor na drugi DVI port i sada radi, ali je ekran skroz plavi, tamo gdje bi trebalo biti crno (i prije nego što se Windows driveri zbootaju). Pretpostavljam da je grafa rikavela? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1545 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Definiraj plavi ekran. Kao BSOD ili nekako drukcije plav?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1546 |
Premium
|
Cijela slika je plavkasta. A kada Win prije bootanja pitaju želi li u safe mod ili normalno umjesto bijelih slova na crnoj pozadini ja imam bijela slova na plavoj pozadini. Nekada za stalno, a nekada se samo crno izmijenjuje sa plavim svakih cca pola sekunde. Na 1. DVI portu više uopće ne daje sliku, čak niti prilikom POSTa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1547 |
PizzoZder
|
Hmmm, dali imas dvi/vga adapter ili je direkt dvi/dvi kabel u pitanju?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1549 | |
PizzoZder
|
Neznam, cudna stvar, mislio sam da je koji od pinova na adapteru savinut, ali kazes: Citiraj:
Izvadi grafu van, pa malo kontakte ocisti skolskom gumicom, cisto za pocetak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1550 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislio sam da je to već neki poznati BSOD ATI-jevih kartica ili nešto slično.. EDIT: hm, sada ponovo radi i na prvom portu sama od sebe, ali je isto plava |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Premium
|
Ok, ja sam idiot totalni, spajao sam Mede8er na monitor prije par dana i DVI kabel nisam ušerafio i naravno da je od pomicanja kabel skliznuo. A bio sam siguran da sam to prvo provjerio, očito ne dovoljno dobro. Case closed. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
PizzoZder
|
Eto, nekako je i mene vuklo na taj problem sa konektorom, ali opet, spajao si na drugi port pa sam mislio da nije do toga. Uzivaj. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo jedno pitanje .... Povezao bi graficku sa svojim LCD TV om u sobi. Graficka je HD3870 ( Sapphire ) TV je LINK a povezao bih sa ovime KLIK (5m mora biti kabel, jbg, drugi krajevi sobe ) Sad, ako to napravim, hocu li moci na TVu dobiti rezoluciju 1920x1080 ili ce biti HDready rezolucija? Malo sam googlao i ima svakakvih odgovora itd, pa me zanima ako netko ima kakvih iskustava |
![]() |
![]() |
![]() |
#1554 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Tamo ne pišu specifikacije kabela baš, ima neki u chipoteci isto za oko 150kn, pa cu vidjeti. Uglavnom, da bi to radilo treba nabaviti ili category 2 ovako u komadu ili nabaviti 5m category 2 kabela i adapter dvi na hdmi ( vidio sam u cipoteci jedan 24pinski za nekih 50ak kn) Uglavnom, ne bih vise od 250kn davao za sve to pa ako netko moze dati nekakvu preporuku za to ( znaci kabel 4-5m, ne manje od toga ) bio bih puno zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#1558 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Adapter si morao dobiti sa grafom. Uzmeš 5 metara HDMI kabla, spoji i bog ![]() Ako baš nemaš DVI/HDMI adapter ima ih po oglasnicima...
![]() |
#1560 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To bi trebalo biti to-provjeri samo da li bu ti adapter odgovarao za ATIcu.
![]() |
Uređivanje | |
|
|