|
![]() |
#1 |
HighScoringBitch
Datum registracije: Jan 2004
|
windows xp 64 bit
dali netko zna i dali ima instalirane win xp 64??? ja sam bio skinuo s inteneta..stavio na cd..i da cu instalirati .... ali mi nakon nekog vremena izadje plavi ekran s nekom greskom..kao..."if u see this screen for 1.st time..restart computer and retry...if the problem continue...try these steps.-: blablablablablablabla blablablablablablablablablabla blablabla jel neko imao takvih problema??kako da ih instaliram?? p.s. windowse sam skinuo s microsoftove stranice
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
di si čovječe? nemoj instaliravat te Windowse jer su beta, pravi izlaze tek slijedeće godine ionako već debelo kasne, i da ih instaliraš ne bi ti radili programi i igre jer nemaju 64-bitnu podršku, strpi se i čekaj kao ostali "sretnici" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
a koja je uopće razlikama u 32 i 64 bitnim Winzima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Marry me, Bill!
|
o, super! ja sam mislio da su razlike nezamjetne... release date? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Marry me, Bill!
|
aah, sve bu to došlo jednom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Marry me, Bill!
|
jebiga, već sam uzeo "partyboy" DFIicu ![]() actually na tobuy listi su mi samo još: Corsair A64 +3700 (754) Leadtek 6800gt Creative Audigy2ZS Creative Inspire T7900 Logitech Cordless Desktop MX Bluetooth LEadtek WinFast TV i hard (hitachi ili seagate) 200 gb... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Marry me, Bill!
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne, ne, ne....DX9 grafe budu potrebne samo za vrtiti Longhorn s svim điđa miđama što se tiče slike. OS če imati opcije za dvije vrste kartica. One DX9 kompaktiblne i ostale. Tak de se bude on vrtio na svima, nema brige.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
1. čisti 32 bitni 2. čisti 64 bitni 3. miješani 64-32 bitni gdje je OS 64-bitni, a softver mješovit - zanači, 32 i 64 bitni. Znači "Windows XP x64 edition" kako ga M$ zove nema problema sa izvođenjem 32 bitnih aplikacija. Uostalom, to je bila i namjera AMD-a kod dizajna K8 i današnja komparativna prednost AMD-a u odnosu na konkurente. Prema posljednjim najavama "x64 edition" bi trebao izaći u Q1 2005, znači negdje na proljeće. Predstavljanje se sigurno neće dogoditi prije nego što Intel ne bude već neko vrijeme imao na tržištu EM64T Prescotte. Svi 64-bitni driveri su već neko vrijeme vani: Ati, nvidia, Via, Creative. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Koliko će točno biti nešto brzo, ovisi uistinu od primjene.Postoje tu mnoge stvari, kao adresiranje memorije i preciznost i dr. Ubrzanje može biti vrlo veliko(i DEBELO nad 50%, pače možda blizu idealnom rastu).Sve ovisi od aplikacije, kako je programirana itd.64 bitna budućnost je kompleksna budućnost-ne govorimo samo o jednostavnom ubrzanju(koje uopće ne mora nužno biti tu za neke primjene).Tu se otvaraju potpuno nove mogućnosti.Pitanje je koliko je to potrebno ili ne svakom korisniku, ali to je već nešto drugo.Pogrešno je gledati na 64bita jedino kao ubrzanje(pogotovo ako očekujete od svega 100% rasta).Sigurno je da ćemo fino profitirati.
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|