|
![]() |
#1291 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Naravno da je kaos kad je sve zatrpano snijegom ![]() dao 30 dana im je rok ja mislim ako imas srece dodje za 10 dana ako enmas 30 no nakon 30 dana najbolje se javit coveku i laganini pocet razmisljat o refundu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
DA -->
carine ---> DA naplaćuju trošarinu ---> NE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Oppa Gangbang Style
|
najosnovnije: carina se naplaćuje isključivo kod uvoza trošarina (posebni porez) i PDV se mogu naplaćivati i kod uvoza i kod proizvodnje i kod prodaje, i kod ... (PDV se naplaćuje uvijek - osim kad ne) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
e a u nekim terminima ljudi govore trosarina za sve navedeno , znaci sad se meni neda tebi govorit ovo ovoliko nego jednostavno ti kazem platit ces trosarinu ili davanja pa se ti pitaj staje to |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Oppa Gangbang Style
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni i dalje nije jasno, da vise nemamo 300 kn onaj limit, vec 160...majku im. Dali tko zna razlog koji su naveli(ako su) zasto je to sada tako(mada mi znamo zasto, ali me zanima njihova izlika..sta su pametno smislili) Onu ekipu sterali sa one ulice kad su prosvjedovali da ju nes***u, nama spustili limit na 160 kn za ebay, onoj ekipi " netko" popalio žito, a onaj frajer mi se na net.hr-u glupsa i govori kako dolazi na radno mjesto posllje 11. ...kaos Nešto je tu pokvareno u državi ![]()
![]() |
#1299 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
2013 na 750 2014 na 1000 2015 na 1500 ... moš mislit što će podizat limit, ovo je 150kn stavljeno da nitko nemože reć da se pizdarijice nemogu naručit bez davanja, a za sve ostalo tu je carina! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Zato dečki što prije u Europsku uniju koja je u biti carinska unija... Sloboda prometa roba, usluga, kapitala i osoba. I onda naručujte koliko hoćete bez carina i PDV-a, selite se gdje želite, zapošljavajte se gdje želite, trgujte gdje želite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
a kak ide u eu ako paket dolazi iz usa ili hong konga? kolke su njima carine itd...jer ja imam i opciju stavit adresu frendice koja zivi u sloveniji kod bregane i svaki dan putuje u zagreb pa da mi dofura... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() stave adresu od pošte u sloveniji i poste restante... i bez ikakvih troškova podignu svoju paket odnosno pakete ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1305 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Meni je preko USPS-a došlo nakon 14 dana direktno u kaslić, bez ikakvih otimačina (koverta 25x16 cm označena kao gift, bez računa itd.)
![]() |
#1310 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
HongKong, DealExtreme. Mislim nisu oni krivi. 27. su predali na poštu, a mislim 3.12. je utovareno na avion. Kud je pošiljka putovala samo dragi bog zna, ali mišljenja sam da nije putovala nego da je stajala na našoj pošti-carini u Branimirovoj. A i kaj se imam bunit kad sam platio poštarinu 0,01$. ![]()
![]() |
#1313 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
kad bi ovo isao kupovat preko amazona,koliko bi me dosla postarina otprilike i jel bi se to carinilo? http://www.amazon.com/gp/product/B00...pf_rd_i=507846 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Samo da javim u vezi kupovanja katana i sličnog hladnog oružja.Ja sam si naručio katanu i na carini su otvorili paket i ocarinili ga ali dozvolu nisu nikakvu tražili.Inače moj postupak je vodila svevišnja Jadranka Posavec pa ako ona nije tražila sumljam da će itko drugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
naručio sam ventilator preko QuietPC-a 8.02, i nisam upisao svoje prezime, znači imaju moju adresu i ime.Platio sam preko pay pala koji naravno imaju moje sve podatke.Zovem poštu da ih pitam dal su dobili takvu pošiljku, kažu da mogu provjerit samo sa brojem koji ide 2slova, brojevi,2slova, kontaktirao sam QuietPC da mi pošalju taj broj, oni vele da to šalju RoyalMailom i da nemaju nikakv broj. kaj da radim sljedeće? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|