|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo ekipa link za domaci xfire BF BC2 Community. Udite pa da gejmamo zajedno >> http://www.xfire.com/communities/bfbadcompany2cro/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
bok! ima li tko beta key, a da je voljan prosljediti ga entuzijastu, koji do njega pak nikako ne moze doci...moze s/n ili na pm ili na mejl hvala unaprijed i moje isprike na prvom, a zicaroskom, postu! zivili!
![]() |
#514 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
hahaha nisam nikad to pokušo napravit. Preludo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
bolje ni nemoj ![]() Sta bi dao da me neki prostorno-eticki poremecaj nakon te detonacije moze materijalizirati u sobi jednog od tih 'komedijasa' sa mojom Fairbairn-Sykes commando chakijom ![]() ![]()
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter, but I feel much cleaner after it rains.. Zadnje izmijenjeno od: Visitor Q. 10.02.2010. u 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Također sam protiv ikakvog iskazivanja retardiranosti in-game kako u ovoj, tako i u svakoj igri, redovito na COD-u pišem nekim teammateovima "retards, fucktards" i slične stvari, kad vidim da se samo zayebavaju i da zbog njih gubimo ![]() Al na ovo sam se tako odvalio smijat ![]() ![]() Nego, prejaki su mi oni komedijaši što idu u UAV jihad ![]() Pobacaju sve C4 na UAV helić, jedan vozi a drugi čeka da detonira, i sad ovaj koji vozi mu govori "wait wait wait, be ready..." i kad mu kaže "now" ovaj detonira C4 po mogučnosti među njih 5-6 ![]() Kakav smjeh ![]() Također i Buggy jihad je isto zanimljiv ![]()
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#518 |
|
![]() Sad sam bio malo đubre pa sam sa snajperom kao defender (branio sam Objective Alpha na početnom mjestu) stao naprijed tamo kod drvene ograde, lagano zaklonjen od ceste ali taman da vidim kad mi se netko približava, i snajperom skidao Attacker padobrance ![]() Kad se nauči gdje pucati ispod njih padaju kao muhe ![]() ![]()
![]() |
#519 |
Premium
|
![]() |
#520 |
|
![]() A pa nabacim onako, jednom u 2 dana po sat-dva ![]() ![]() Nego, ako hočeš acc, ponuda još stoji ![]() Igru ću sigurno kupiti, ali vjerovatno samo serial.
![]() |
#521 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Sto se tice acc-a hvala jos jednom na ponudi, u velikoj sam napasti, ali moram se suzdrzat jos 2 tjedna dok mi ovaj rok ne prodje.. ![]() ![]() edit* jel' postoji kakva statistika u tom demo'u ? Sad bi te trazio acc. samo da vidim koliko si sati vec odgulio u onom snjegu hahaha ![]()
![]() |
![]() |
#522 |
|
HAHA ![]() Meni se osobno BF serial nikad nije previše sviđao, previše vozila i previše granatiranja, pa tako i u BC2, ali eto, igra nije loša, nisam nikad ni rekao da je, ali da je nešto... predobro... pa i nije. Od početka sam praktički znao da ću ju kupiti, tek tako, da se ima za nabaciti ![]() Heh, lijepo što misliš na faks prvo ![]() Neznam jel postoji neka statistika po satu, ali evo u igri sam ovo iskopao, nije satnica, ali eto... killovi, deasthovi i to. ~450 killova naspram ~550 deathova, ništa posebno puno igrano ![]() ![]() ![]() Zna se zadesit i 3-4 sata u jednom danu, a zna biti i 0 sati u 2 dana... ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 10.02.2010. u 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
svi koji su zainteresirani za beta key: http://apps.facebook.com/bfbc-betakod/ Ja sam probao onako tek toliko da vidim hoce li radit za frenda i bome radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Potvrđujem gornji post ![]() Mislim da ih je još 1500 ostalo. Hvala Constantine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
|
Stisneš gumb "Pozvat pratele a ziskat kod" (ubaci čudne kvačice po izboru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#532 |
|
![]() |
#534 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Tnx anyway. Mali osvrt, igrica se čini ok, efekti, grafika, na momente se malo čini monotona. Doduše ja je jedva vrtim na nekim low/med postavkama sa ovom 2600xt ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inače, ima i drugih akcija za dobiti beta key, naletio sam i na neku twiter akciju putem portala http://i3d.net/ .. samo eto trenutno mi portal nedostupan pa vam ne mogu dati direktni link. A ako još niste nabavili beta key, evo preview (BetaTest) sa HCL-a: Battlefield: Bad Company 2 BETA ![]()
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
|
i3d.net ne radi. Par puta su dijelili, ali sada samo ako si njihov (malo stariji) član. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
http://www.facebook.com/battlefield.czs evo ljudovi postanite obožavatelji grupe i pozovite 3 frenda u grupu i bute dobil kod.kliknuti na apps ispod avatara(još 1290 kodova).pozz uživajte evo sad skužil da je lega gore već stavil link ko i ja stoga molim nadležne na brisanje mog posta.
Zadnje izmijenjeno od: BOGDO. 11.02.2010. u 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|