|
![]() |
#181 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zrnic....mislim... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Guest
|
Ma, morali su zadnjih 5 minuta prvog i prvih 5 minuta drugog sve zasrati. Nije to B momčad tadžikistana da ćeš tek tako razliku nadoknadit! Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#190 |
PizzoZder
|
Zasluzeno srebro. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#192 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Samo jednom imam za reci: NEKA IH NETKO NAUČI PUCAT PO GOLU, POGOTOVO SEDMERCE HEBOTE !!!!! ![]() Inace taktika je bila dobra, sto se Line tice i cestitke na srebru, odlican rezultat za tako mladu ekipu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Zašto da ode?? Nijednog igrača vise ne znamo odigrat!!!! Nemamo pojma šta je prebrojavanje igrača (Francuzi nam o prodali 10 puta), Vori na lijeom krilu, Zrnic pivot???? Matajia 2 min nije igrao do sada ali mu je Lino dao u finalu da igra. Zrnica forsira cijelu utakmicu a loptu ne zna, nemoze uhvatit, vodit i da ne nabrajam. Imamo igrače za 2 ekipe, vrhunsku klasku ali nema zlata. Ne zadovoljavam se srebrom!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | ||
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
EPIC fail
![]() |
![]() |
#195 |
PizzoZder
|
Jednostavno nema trcanja bez lopte. Par puta vanjski igrac nije imao kome dat loptu. Skrivali se iza francuza. Sedmerci? Alo, jel vi znate tko je Omeyer? Lako vam je frfljat ovdje.... Mladi su, naucit ce.
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
DD9512
|
Xulos, ja sam rekao zašto Cervar treba otići. Ti bi trebao razmislit šta govoriš ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
A kako ti ne kuzis da Lino priprema ekipu za OI?? Ne moze se odjednom promjeniti cijela ekipa,znas ti sta bi tu nastalo?!? Imali bi ekipu kao Albanija. Moraju se postepeno pomladjivati igraci. Ovo je za njih super rezultat,iako su mogli i bolje,zicere su ispromasivali samo tako(i sedmerce). Ali kao sto je nino rekao,znate vi tko je Omeyer? Nije golman od jucer... Zalosno je samo bilo cuti da smo od kraja prvog poluvremena do negdje 10 min drugog poluvremena imali rez 8-1 za Francusku..Tuzno ali istinito ![]() EDIT: Da se pribiljezim u klub mrzitelja ovog govneta Karabatića :@
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Svi, pa tako i francuska reprezentacija, imaju rok trajanja. Trenutno su bolji od nas (ipak 2 dobivena finala protiv nas nisu sreća), a i stariji bome po godinama. E pa kad će se francuzi pomlađivat, onda ćemo ih gazit jer će naši bit uigrani (bar se nadam). Ovo je bio velik uspjeh, i sve čestitke dečkima! Pogledajte samo kako su se igrači promjenili u tako malo vremena i da tako dobre rezultate ostvarujemo s tim promjenama. A za novinare da ne govorim. Po njima mi 2. skupinu nebi prošli.
![]() |
#199 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
doslovce mi se bljuje od svih koji imaju nesto reci protiv repke, protiv trenera, protiv igraca. srebro je drugo mjesto u euvropi, drugo mjesto. nije dovoljno? samo se zlato racuna, wtf? decki su igrali koliko mogu i koliko znaju, svaka im cast na itekako velikom uspjehu. nisu najbolji u euvropi (svijetu automatski), postoje bolji, dolaze iz francuske. i? da smo kojim slucajem pobjedili ovi koji seru sada bi najvjerovatnije bili medu prvima koji bi uzdizali nesto/nekoga. takoder treba biti realan da smo odigrali koliko mozemo protiv najjace reprezentacije u ovom trenutku, i zasluzeno bez icijeg pomaganja/odmaganja smo osvojili srebrnu medalju. i deckima treba samo cestitati, bodriti ih i uzivati u njihovim igrama. nikad zadovoljni, ponavlja se isti scenarij kao iz zagreba........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Realno ovo je veliki uspjeh, sa toliko mladih i neiskusnih igraca smo dosli do finala, odlicno...Francuzima su svi glavni igraci 32+ godine osim Abaloa i Karabatica, kod nas Vori ima 31 no on je pivot pa moze jos 4-5 godina, Balic ima 30 i pred njim je jos dosta rukometa (mozda sa manjom minutazom), od ostalih stariji su nam Valcic i Zrnic koji su lako zamjenjivi...tako da kroz 2-3 godine naplatit cemo sve francuzima sa kamatama vjerujem. Sto se tice Cervara, nek ode ako na njegovo mjesto zeli doci Kljajic, u protivnom nek ostane jer nemamo boljeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Mora se na 12-9 Balić zakačit sa Červarom, po xyz put..i game over na poluvremenu..drugi put ne moraju ni igrat kad vide Francuze u finalu..do tad smo sjajno stajali..i puf..u minutu i pol 3 gola..ma pušite si,ja se ne sekiram više radi repke..no fkn way..ovo je komedija.. Komentiram isključivo utakmicu od maloprije,drugo mjesto je fenomenalan uspjeh ove naše postave,i najmlađe repke na prvenstvu. Ali jednostavno bili su na 12-9 zreli da iz nokautiramo, smiješno je reći,ali mogli smo ih pošteno na poluvremenu "imati" već, 3 razlike sicher. |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Sama cinjenica da smo u prvom poluvremenu IZUZETNO dobro parirali (ne racunavsi onaj pad u zadnjih 2-3 minute), te da smo padali u drugom poluvremenu ... moze znaciti samo jedno - nedostatak snage i kondicije. U skladu sa padom snage, padala i realizacija (gubitak koncentracije) i to je glavni razlog nesto slabijeg rezultata ... bez obzira sto netko misli da je Omeyer bog i batina (premda je vrlo dobar vratar). Ukratko repka je izuzetno dobra (ukljucujuci i Linu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Neznam šta reči, slabo su naši igrali u drugom poluvremenu, bacanje lopti napamet, bezidejnost i neprecizni udarci. Francuzi su fizički jači dosta, i oni kad zaustavljaju ona zaustave, a ne naši puste da prođe. Naši trebgaju čvršće igrat u obrani i kod zaustavljanja igrača ga čvrsto primit a ne jednom rukom pa se ovaj koprca kao riba i naravno dobije neš isključenje. Dosta je naša repka mlada i fali joj čvrstina, znanje imamo ali čvrtsina je u rukometu najbitnija.
![]() |
#205 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
A vidi ovdje rukometnih znalaca...:facepalm: Enivej, finale očekivano završilo, protiv Francuske ne može nitko, to je činjenica. Igrali su svoju standardnu igru, lagano u prvom poluvremenu, a to njihovo lagano mi možemo pratit samo sa 110% snage, a kad oni krenu jako, onda nitko nema šanse. Jednostavno imaju sve najbolje osim Balića(mada je Karabatić vrlo vrlo blizu). Svaka čast momcima što su uopće došli do finala s ovako šarolikom i mladom postavom, te sad se vidi da će za ova generacija za dvije godine harat kao sad Francuska. U Štrleku, Čupiću, Duvnjaku i ostalima ćemo dobit nove Lackoviće, Metličiće, Džombe i Baliće. Svaka čast još jednom, odlično odigrano prvenstvo. Francuzima također svaka čast jer jednostavno prema njima su svi druga liga.
![]() |
#207 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#208 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
I dobro da ga je izvadio,mislim da bi Alilović zavrsio na psihijatriji da je ostao jos min u igri. Nisi vidio kako je zivcanio?? Jadan toliko toga obranio i onda jos izgubili. Aliloviću i Baliću skidam kapu sto se tice ovog prvenstva...
![]() |
#209 |
DD9512
|
cuj, ja sam misljenja da smo trebali bit prvaci europe u nogometu kad su nas turci nesretno izbacili.. Takvi kao ti minotaur misle dobro je, bili smo dobri, drugi put cemo bit bolji.. Ja kazem nece.. Treba iskoristit svaku priliku i uzet zlato kad se moze.. Danas se moglo! Zadnja minuta prvog dijela i (cijelo) drugo je komedija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Cervar se vise treba maknuti s klupe, nije covjek koji zna i moze motivirati reprezentaciju. Nadam se da ce nakon sto je vec najavio 77 puta sad konacno i otici. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|