|
|||||||||||
|
|
#4681 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#4682 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
xxx (8/10) xxx 2 (6/10)
|
|
|
#4683 |
|
Bazinga
|
Jučer na novoj gledao Ninja s Beverly Hillsa po n-ti put. Ali svaki put se nasmijem on debelom. Lik je legenda.
|
|
|
#4686 | |
|
Guest
|
Citiraj:
1. Guba je 2. The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon |
|
|
|
|
#4687 | |
|
Why so serious
|
Citiraj:
Chris Farley Al bila su ovih par tjedana na TV-u par njegovih filmova, meni čak ova ninđa i najmanje smiješna...najjači su mi onaj gdje glumi brata od lika koji hoće postati senator i onaj gdje mu stari umre i ostavi tvornicu autodjelova... U tim dvama filmova glume isti par glumaca i bolesno je smiješno...pogotovo ovaj deblji. Tommy Boy Black Sheep Vrijedi pogledati. |
|
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
|
|
|
|
#4690 | |
|
Bazinga
|
Citiraj:
|
|
|
|
#4691 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
meni je njegov daleko najjači sa chandlerom iz prijatelja kad otkrivaju ameriku ili šta već... http://www.imdb.com/title/tt0119053/ |
|
|
|
|
|
#4693 | |
|
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
The Day of the Jackal 1973.- vrlo dobar film, čudi me sto me dosad zaobišao, plan atentata na de gaullea, 8/10 Smokin Aces 2006.- krvi do koljena ali dosta zanimljiv. 6/10
|
|
|
#4696 |
|
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Dao si malo slobodnog vremena ovih dana i pogledao neke od filmova sa John Travoltom: -Phenomenon -Michael -Mad City -The General's Daughter i naravno nezaboravni Pulp Fiction Moram priznati da je u periodu između 1994-1999 stvarno odglumio na perfektnom nivou. Svi gore navedeni filmovi su preporuka da se "obnovi" gradivo od prije 10-15 godina. ![]() |
|
|
|
|
|
#4698 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#4699 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo baš se vratih iz kina jer je projekcija kasnila pola ure ![]() Pogleda sam Avatara i mogu reći da mi je film skroz dobar, prvi puta da sam iskusija 3D film i sviđa mi se, iako je teško nešto "revolucionarno", no fora je pogotovo u Avataru. Očekiva sam da će film biti teško sranje po nekim komentarima ovdje, ali osobno mi se svidio, puno više od Book of Eli ili 2012. Neytiri (Uhura ) i psycho pukovnik su odlični, a glavni glumac je nit smrdi nit miriše.Efekti su fantastični to je sigurno, a film kao takav je poprilično spektakularan (jel spektakl ili ne ), a sad o dubini istoga ne bi jer film niti nema takve pretenzije.Sviđa mi se što nema praznog hoda i nikad nije dosadan, ima odlične efekte i jedina stvar što malo bode u oči su sami Na'viji koji su mogli biti neke druge boje jer ovako previše bacaju na štumpfove ![]() Sve u svemu jedan od boljih filmova tog tipa, bolji od svih novih ratova zvijezda, novog Star Treka i IMO uz bok Danu Nezavisnosti.
|
|
|
#4700 | |
|
Guest
|
Pošto se ne zna dal će biti na kraju serija od toga, a traje sat i pol pa rekao da stavim u filmove: Danas pogledal. http://www.imdb.com/title/tt1553620/ Nije loše. Ali nemojte očekivati komediju. Baš je napravljeno u stilu prequel-a od sat i pol. Neš kao uvod u priču. Ako ostane samo na tome biti ću razočaran. Ako naprave seriju iz ovog kaj će biti u stilu starog biti će dobro. BTW. Freddie "The Frog" Robdal-a (biološkog oca Rodney-a) glumi Nicholas Lyndhurst http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...Freddie_Robdal... See More Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
#4701 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
|
#4702 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#4703 |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Sherlock Holmes [2009] Još jedan odličan Guy Ritchie film. Odlična priča, gluma izvrsna, likovi zakon, međuscene i dijalozi isto super. Ugalvnom svi što su sugerirali za film imali su pravo, baš dobro potrošeno 2 i nešto sata. Ocjena 8.5/10 |
|
|
|
|
|
#4704 | |
|
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
svidio mi se S.H pa bih pogledao tako nesto. nasao sam Snatch na imdbu .. ja pogledao jucer Informant - nije mi nesto .. mislim ok je film , istinita radnja ok , al neznam. |
|
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Akutna lijenčina
|
Maloprije pogledal Largo Winch (2008), dosta dobar triler... |
|
|
|
|
|
#4706 | |
|
Guest
|
Citiraj:
i http://www.imdb.com/title/tt0120735/ meni ponajbolji njegovi! |
|
|
|
|
#4707 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
RocknRolla Revolver Snatch Lock, Stock and Two Smoking Barrels Mean Machine ![]() |
|
|
|
|
|
#4708 |
|
Banned
|
Antichrist [2009] Doživjeti gubitak malog djeteta, brak u krizi, i muž terapeut koji to pokušava ispraviti, to je ukratko radnja ovog filma. 2 glumaca, gluma je ok, ali mi je radnja malo klimava. Uglavnom dosta psihodeličnih scena, a u nekima ima i brutalnosti (iako mi to nije smetalo). Uglavnom nisam nešto posebno zagrijan za ovakve filmove. Ocjena 6.5/10 |
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Koji carevi, poslije ovakvog filma dođe mi da prestanem gledat americka smeca. |
|
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
upravo pogledah The Book of Eli. istina da se dobije drhtavica od jedenja ljudi? ja to dobijem nakon cetvrte kave .nego, ok film, malo drugaciji. ostavlja fino mjesta za razmisljanje, finu poruku salje, sama izvedba filma vise nego zadovoljavajuca, dobrih 7 od 10. i moram reci da sam vise zadovoljan ovim filmom nego avatarom, strogo gledano vrijednost filma.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|