Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.01.2010., 01:32   #331
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
otkljucao sam x12 scope

jedna na kampiranju:

Staro 30.01.2010., 08:20   #332
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
HAHA

Ljudi nešto govore za MW2 što nema leana a pazi prekewl turbo skillzor BF nema ni toga ni Pronea
Ljudi seru po MW2 što nema brojevno pokazanog pinga nego u crticama, a pazi ovdje - nema nijednog ni drugog

Em laga da je to strašno, možemo se samo nadati da kad izađe neće toliko.

Element zabave je nikakav, dinamika očajna, hitboxevi brijem da su svuda okolo samo ne na neprijatelju

MW2 briše pod sa ovim
Staro 30.01.2010., 08:22   #333
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
bome fino ako se na e5200 vrti sa AA na 1920x1200
Bome to sam i ja pomislio 4850 !

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Skida se......obavezno napišite vrtite li u DX9 ili DX10 da usporedimo koliki je pad performansi!
Citiraj:
Autor Beo Pregled postova
Eto vrtim na, ne znam, valjda dx10
Iako nisam ni vidio di da prebacim dx9/dx10

Sve u svemo atm na konfi iz siga sve na max, 1920x1200 sa aax4 i oko 45-75fpsa.
Kad maknem AA na x1 ili ga maknesm skroz onda skoci na 85-100.
Mislim da sam u nekom intervjuu citao da bc2 podrzava dx11 ! Tako da je moguce da vama sa ATI HD5K dobar komad performansi odgrize upravo to Pokusaj npr. onaj tweak od Gjurovskog za dx 9, kladim se da bi na tvojoj kartici mogli otic fps'i u nebesa, ali to je samo teorija

Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Jel zna mozda netko cemu sluzi ona "loptica" kod recon klase?
za detektiranje pokreta aka motion detector, kad ju ti ili netko iz tvog tima baci u relativnu blizinu neprijatelja, onda ih imas markirane na ekranu.. to je cak pomalo glupo bilo na PS-u, nadam se da su tu mogucnost ipak malo nerfali, jer je na momente licila na wh.

Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
opet mi je promakao key. strava kako nikad nisam na pravom mjestu u pravo vrijeme
haha, i ja sam spushio key, ali jucer mi je bila mala cijeli dan, pa nisam ni palio komp, i mogu ti reci da sam definitivno bio 'u pravom mjestu na pravo vrijeme' i uopce mi nije zao.
Staro 30.01.2010., 08:29   #334
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
A nis tnx, idem zecati neke druge stranice jel ovaj i3d.net je beskoristan....

Gjurovski, koje li dobre ironije, nas dvojca smo nekako mi se cini najvise kumovali ovoj temi i shirili propagandu, i na kraju skoro jedini ostali bez bete
Staro 30.01.2010., 08:33   #335
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
HAHA

MW2 briše pod sa ovim
hammeru aj' ne kaki :P nastimavas se vec od kad je izash'o cod, da mu u svetu obranu popljujesh bc2, mislim da su tebe najvise raspizdile one duge po ekranu

btw ovo je samo 'beta'

ja nisam igr'o ni jednu, ni drugu.. i bas cu ih uz minimalne predrasude kad izadje bc2, odigrati jednu za drugom, pa pokusati objektivno sumirati odnos snaga, samo tebi za Ljubaf
Staro 30.01.2010., 09:18   #336
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
HAHA

Ljudi nešto govore za MW2 što nema leana a pazi prekewl turbo skillzor BF nema ni toga ni Pronea
Ljudi seru po MW2 što nema brojevno pokazanog pinga nego u crticama, a pazi ovdje - nema nijednog ni drugog

Element zabave je nikakav, dinamika očajna, hitboxevi brijem da su svuda okolo samo ne na neprijatelju

MW2 briše pod sa ovim
hm, valjda igramo razlicite igre...
Lag je bio samo prvi dan kad sam ko rambo uletio na USA servere, sad kad sam preselio na UK/Swiss, ping 70-90.

Iskreno nisam ni trazio di se vidi ping, jer meni ga ispisuje na ekranu od G15 zajedno sa kill/death, K/D ratio, bodovima i jos nekim stvarima koje nisam ni zapamtio. (sve igre koje sam igrao u zadnje vrijeme dolaze sa podrskom za G15 i imaju koristan info ).

Hitbox-ovi su mi cist ok, valjda zbog Lag-a ti se cine zmuljani.
Osjecaj kaosa u igri je barem meni izvrstan, eksplozije, traceri koji lete na sve strane, dim kad nes eksplodira i onda ti odjednom 3 rusa izlete iz njega.

da ima stvari za popravit, naravno da ima, ovo je ipak beta.
mene malo smetaju kratki rafali u oklopnim vozilima, ali sa duzim bi vjerojatno bili OP, ovako treba razmisljat di gadjat.
a posebno je fascinanto vidjet PRO Uber SKillere sa MW2, koji nemogu shvatit fiziku na snajperu i da metak pada prema dole i da treba kompenzirat zbog toga.. a hebiga, ipak su oni PRO.
Na grafiku nemam prigovora.
Zvuk mi je

Ovo je jako dobra baza za izvrsnu igru, i definitivno ga vidim kao upgrade i dobar korak naprijed u odnosu na BF2.

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 09:29   #337
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Shvačam ja da je to beta, i da će puno toga biti popravljeno, ali jednostavno mi to nije to,.

Slažem se da je taj feeling kaosa vrlo dobro napravljen, ono dim prašina granate i meci svuda uokolo, što dosta šteti snajperima jer ne vide

Ali nema te fluidnosti koju daje COD (bilo koji), nema te dinamike igre da ideš i ideš još dalje.

Evo sad sam odigrao partiju, i sam sam od 7 (ili 8?)onih pointova za uništiti ja uništio 5, a i nisam igrao Bog-zna-kako

Sjest na quad, flankat ih sve, doći sa leđa, pobiti njih par i plantati bombu, daj zamisli smijurije COD communitya kad bi to ubacili u COD? , da ne pričam kako bi okolo prošla

Katastrofa, prelagano, a opet, fact da trebam isprazniti 2 šaržera (ako imam sreče) u nekoga na 20 metara da dotični crkne - dali je komentar potreban?

Prišuljam se sa leđa snajperu (ja sa Assault rifleom) i puknem mu u glavu @point blank 3 puta da bi gad crko
EPIC
E da, više mi nema onih artefakata, valjda je pomoglo stavljanje refresha na 59Hz
A i prebacio sam ju u DX9

Jedva čekam 3 mjesec, igru ću kupiti i zaigrati, baš da vidim koliko će se odskočiti od bete, kamo sreče da igra bude fantastična, da konačno osim CODa 4,5 i 6, intenzivnije zaigram i neku drugu online igru.

Eh da, edit:

Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova

haha, i ja sam spushio key, ali jucer mi je bila mala cijeli dan, pa nisam ni palio komp,.

Ako ti treba posudit ću ti ja svoj account, tj, podatke koje treba, pa pogledaj sam, samo tebi za ljubav

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 30.01.2010. u 09:48.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 09:44   #338
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
tu ti je opet osnovni problem dali igras na nekom Clan serveru ili klasinci public, kad smo frend i ja igrali zajedno na Pub serverima BF2 di svi trce okolo ko zecevi, uvijek smo bili top po killovima i osvojenim zastavama, ali kad smo presli na klanske servere di ekipa zna sta radi, onda je vec to bilo zanimljivo.

I kao sto si reko, 3 mjesec ce nam donijeti istinu.

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 09:54   #339
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
inace to je samo jedan mod od te igre ,znaci niste vidjeli sve
po mojem mišljenju :igra je ok al ova vozila prekratko pucaju ... isto tak fali onaj Q gumb koji je u bf2 ...
zivi uzas kaj nema prone-a(u bf2 ga ima),puca netko u tebe i ti se sakirjes iza oni vreca s pjeskom al nemres lec da reloadas kak spada ...sve u svemu stari bf2 je bolji
Staro 30.01.2010., 09:55   #340
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
hammeru aj' ne kaki :P nastimavas se vec od kad je izash'o cod, da mu u svetu obranu popljujesh bc2, mislim da su tebe najvise raspizdile one duge po ekranu

btw ovo je samo 'beta'

ja nisam igr'o ni jednu, ni drugu.. i bas cu ih uz minimalne predrasude kad izadje bc2, odigrati jednu za drugom, pa pokusati objektivno sumirati odnos snaga, samo tebi za Ljubaf

E moj visitor nemoj bit blag prema ovakvima
Ovako šjor, ako želiš mukotrpnu simulaciju sa balistikom gdje pada metak
gdje imaš ping,lean,prone,crawl,jump over obstacle najbolji motion capturing
najveću količinu vozila avione , helikoptere, sve živo i ne živo i tonu bugova i čekanja i ostalih sranja igraj armu 2 sa ace-om 2 ko ja

Ako hoćeš totalnu arkadu povremenih igraća lijepu grafiku bez leana i sličnih stvari uz previše proskilled 12-ogodišnjaka bez balistike bez mozga uz par na par ljudi igraj mw2

Ako želiš mix između dobrih stvari iz arme i dobrih stvari iz mw2 uz opet bugove i simulaciju istih onda igraj battlefield 2 bad company 2 ( Kaošto ću ja kad dobijem key ili dok je kupim )

Arma2 = fenomealna za svoju publiku = igraju neki tamo ljudi pomalo ludi.
Mw = Fenomenalna za svoju publiku = djeca i političari
BF = Fenomenalna za svojupubliku = svak normalan.
Staro 30.01.2010., 10:18   #341
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Se može još negdje nabaviti key, bilo je par stranica, al više nemaju keyeva, neka švedska stranica samo za ševđane (al ljudi ih sjebali pa koristili proxy-e)
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 10:20   #342
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Se može još negdje nabaviti key, bilo je par stranica, al više nemaju keyeva, neka švedska stranica samo za ševđane (al ljudi ih sjebali pa koristili proxy-e)
pa ovdje uvjek ima u određeno vrjeme http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php sam moras imat malo srece da dobijes nekoristeni key
Staro 30.01.2010., 10:35   #343
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:

Prišuljam se sa leđa snajperu (ja sa Assault rifleom) i puknem mu u glavu @point blank 3 puta da bi gad crko

da, ovo je sranje.. meni su inace takvi detalji dovoljni da mi sjebu dozivljaj cijele 'generalno' dobre igre.. Sjecam se da se iz slicnih razloga nikad' nisam navukao na BF2, nego ostao vjeran CoD-u.

ALI.. barem ovako teoretski, imam osjecaj da sto sam stariji, i njezno tanjih zivaca, pocinjem drugacije gledati na svoje 'razbibrizne' razonode.

CoD 4 sam npr. igrao iskljucivo na HC serverima, jer zbog osobnog fetishizma spram realnosti, nisam mogao zamisliti nista drugo, ALI kad' sada malo razmislim o svemu, zapitam se, dali je takav koncept igre uistinu realniji ?
u CoD-u se sav 'skill' sastoji od naucene krivulje koja se sastoji od nesto osobnih sposobnosti, primjenjenih reflexa, finti, exploita i u pixel naucenih mapa, izvan toga, sve ostalo je (pogotovo u HC-u) iskljucivo u domeni sretje. Ako ne igras klanski organizirano, nego kao casual igrac, na kraju ti se sve svodi na to 'ko ce koga prije spaziti - citaj; o najbanalnijem 'slucaju'. Znaci mozes ti biti 3x iskusniji i pametniji od onog drugog, ali ako je on tebe prvi vidio kako trckaras u nekom pravcu, mozes biti siguran da ce ti taj na njega i staviti tocku. Dok se ti fokusiras na jednog, drugi cilja tebe, a 3. opet njega i tako u krug od jednog spawna do drugog, a mape svojim dimenzijama i 'krutoscu' ne ostavljaju nimalo mjesta 'iznenadjenjima'. Ugl. da se vratim na bit.. iako je u jednoj dimenziji smijesno nerealno da ti treba pola sanzera da zaustavis tipa, ali ti to isto tako s druge strane cijevi, daje mogucnost da se donekle adaptiras situaciji i svojom snalazljivoscu i prigodnom nagonskom reakcijom, pa na kraju i jeb* skill'om - okrenes situaciju u svoju korist !? - sto je prema mojim spoznajama o stvarnim 'ratnim' situacijama in ultima linea ipak blize stvarnosti, jer tamo budimo iskreni ipak ne ovisis o svakom zalutalom metku, niti se neprijatelji konstantno spawnaju oko tebe.

Sjecam se da sam u CoD 4 se znao kao zadnji od svog' tima zabarikadirati u nekoj kuci i uz par claymora i dovoljno sretje 15 povampirenih talibana pobit prije nego bi mi nestalo metaka i sad zamisli kako bi to izgledalo irl, vec nakon najvise 2-3 killa bi dobio rpg kroz prozor i tonu crijepa na glavu (pogledaj Neo-ST'ovo snajperasko iskustvo)
Tako kad jos u jednadzbu uzmes nepreglednu velicinu mapa, vozila i destruction 2.0 barem na papiru BC2 po meni odnosi pobjedu

Uostalom paz' ovaj argument; ako nakon bliskog susreta sa tenkom osjetis 'battle fatigue' u BC2 uvijek mozes ukrast buggy'a i dezertirat u mirnije krajeve i razmislit dali zelis vodit Ljubaf ili rat! Dok u CoD-u nema kante u koju se mozes sakriti, a kamoli razmisljati o filozofiji, ili nedaj Boze taktici

P.S. Thx na ponudi za acc. ali imam uskoro neki ispit, pa mi je i bolje da nemam key ako bas padnem u totalnu napast, javim ti se
Staro 30.01.2010., 10:39   #344
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Ako hoćeš totalnu arkadu povremenih igraća lijepu grafiku bez leana i sličnih stvari uz previše proskilled 12-ogodišnjaka bez balistike bez mozga uz par na par ljudi igraj mw2

Ako želiš mix između dobrih stvari iz arme i dobrih stvari iz mw2 uz opet bugove i simulaciju istih onda igraj battlefield 2 bad company 2 ( Kaošto ću ja kad dobijem key ili dok je kupim )

Arma2 = fenomealna za svoju publiku = igraju neki tamo ljudi pomalo ludi.
Mw = Fenomenalna za svoju publiku = djeca i političari
BF = Fenomenalna za svojupubliku = svak normalan.

Skoro nisam vidio ovaku hrpu neinformiranih sranja

Neznam dali si ikad držao pušku u ruci a kamoli pucao iz iste, pa još ktome da znaš šta je 400 metara IRL, što je recimo efektivni precizni domet puške 7.62 kalibra, pa kad uzmeš ovo čudo od puške u BF-u i skužiš da nemoš nekog pogoditi na 20-30 metara dođe mi da prasnem u smijeh, i zapravo skužiš koliko je MW2, bar što se tiće balistike realan, jer se tu bar sve odvija u nekih virtualnih 400-500 metara, gdje čak spray 5.56 metaka na 300 metara može imati efekta

(neću tu uplitati sway odnosno ljuljanje ruke jer to ovisi od osobe do osobe, no meni osobno ne predstavlja problem, kad sam u vojsci na 100 metara pogodio metu u bulls eye sa svojom vjernom kalašicom koja je maaaalkoc zanosila u lijevo )

EDIT:

2 Visitor: fantastična opservacija oko COD-a, i slažem se 100%, no zaboravljaš jednu, ogromnu stvar, a to je upravo ono što COD danas i čini najigranijom igrom, a to je (na stranu sve priče oko realnosti i tko bi koga kad bi drugi prvoga) - zabava!

E sad kad neki nadobudni pubertetlija bez brige i pameti u životu kaže kak je COD (ovaj ili onaj - nebitno, meni su i 4 i 5 i 6 podjednako dobri) za ovake ili onake, povlačeči paralelu sa taktičkim shooterom koji ima dobru ideju ali nije dobro izveden, a lošiji proizvod u meni izaziva nezadovoljstvo, pa kad dođem kući nakon 12 sati na poslu trpeči razna sranja, pa da još igram neispeglan taktički shooter koji će me naživcirati svojim bugovima, hvala ne, radije ću sjesti za COD 4, 5 ili 6 sa smješkom na licu nabaciti malo zabave

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 30.01.2010. u 10:53.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 10:41   #345
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
HAHA

MW2 briše pod sa ovim
ne vidim nikakvu potrebu za leanom,a bome ni proneom,zato sto kad bi bilo pronea,ne bi mogao ni potrcati po mapi a date ne skine neki snajper koji pola sata leži u grmu.
A za ovo sa mecima se slazem u potpunosti,pa jebemu ako vec nekog upucam sa snajpom ocekujem da umre,a ne da potrci prema meni i ubije me.
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 10:44   #346
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova
ne vidim nikakvu potrebu za leanom,a bome ni proneom,zato sto kad bi bilo pronea,ne bi mogao ni potrcati po mapi a date ne skine neki snajper koji pola sata leži u grmu.
Ti nisi normalan, kako nema potrebe za to
Staro 30.01.2010., 10:46   #347
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

pa mape su ogromne,nisu sitne se puno zgrada kao u codu.
Staro 30.01.2010., 11:13   #348
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:

Neznam dali si ikad držao pušku u ruci a kamoli pucao iz iste, pa još ktome da znaš šta je 400 metara IRL, što je recimo efektivni precizni domet puške 7.62 kalibra, pa kad uzmeš ovo čudo od puške u BF-u i skužiš da nemoš nekog pogoditi na 20-30 metara dođe mi da prasnem u smijeh, i zapravo skužiš koliko je MW2, bar što se tiće balistike realan, jer se tu bar sve odvija u nekih virtualnih 400-500 metara, gdje čak spray 5.56 metaka na 300 metara može imati efekta

(neću tu uplitati sway odnosno ljuljanje ruke jer to ovisi od osobe do osobe, no meni osobno ne predstavlja problem, kad sam u vojsci na 100 metara pogodio metu u bulls eye sa svojom vjernom kalašicom koja je maaaalkoc zanosila u lijevo )
NHF, ali malo mjesas kruske i jabuke. I ja sam u vojsci stresao sve u krug iz kalasa, ali mi ne pada na pamet reci da bi to isto mogao napraviti IRL, gadajuci zive ljude u ratnim uvjetima...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 11:41   #349
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:

EDIT:

2 Visitor: fantastična opservacija oko COD-a, i slažem se 100%, no zaboravljaš jednu, ogromnu stvar, a to je upravo ono što COD danas i čini najigranijom igrom, a to je (na stranu sve priče oko realnosti i tko bi koga kad bi drugi prvoga) - zabava!

E sad kad neki nadobudni pubertetlija bez brige i pameti u životu kaže kak je COD (ovaj ili onaj - nebitno, meni su i 4 i 5 i 6 podjednako dobri) za ovake ili onake, povlačeči paralelu sa taktičkim shooterom koji ima dobru ideju ali nije dobro izveden, a lošiji proizvod u meni izaziva nezadovoljstvo, pa kad dođem kući nakon 12 sati na poslu trpeči razna sranja, pa da još igram neispeglan taktički shooter koji će me naživcirati svojim bugovima, hvala ne, radije ću sjesti za COD 4, 5 ili 6 sa smješkom na licu nabaciti malo zabave
neznam baš koliko je realan... kad sa cold blooded perkom i barretom treba 3 metkova da skines nekoga (ako ti ovaj dotični u međuvremenu nije iz acra, koji je naravno precizniji od snajpa, dao porciju metkova...<3
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 11:46   #350
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Nema vise keyeva . Nista cekat 15h i onda im dolazi jos tisuću komada
Wolfblade je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 11:47   #351
aircanada
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor keyser_s()ze Pregled postova
neznam baš koliko je realan... kad sa cold blooded perkom i barretom treba 3 metkova da skines nekoga (ako ti ovaj dotični u međuvremenu nije iz acra, koji je naravno precizniji od snajpa, dao porciju metkova...<3
igrao sam betu, i nisam zadovoljan. tolike su mape da ljudi uglavnom snajpaju, a da ti kazem da ja barretom skidam u 90% iz prvog hica. Stopping power + fmj radi bolesno..

aircanada je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 11:58   #352
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Meni sesad jako sviđa,maloprije sam oborio helikopter sa tenkom iz prvog hica,a heli je bio na drugom kraju mape,predobro.
Staro 30.01.2010., 12:31   #353
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:

zabava!
Ok, ovo ce biti 'stream of thought rant' pa molim da ga oni koji nemaju zivaca za duze textove preskoce

Nisam ja ispustio zabavu iz vida, cak stovise.. nebih studirao toliko god., da nisam toj 'religiji' u shirem smislu posvetio dobar dio svog' zivota

Ali, kad vec diskutiramo.. po meni je 'zabava' u online gamingu tek rezultanta u koordinatnom sustavu u kojem su osi X i Y; 'Uspjeh' i 'Frustracija'! A mislim da se sa takvim sustavom mora sloziti svaki iole normalniji gaymer, da ne kazem covjek Jer, recimo onaj 'ko se moze zabavljati sa 0,002 kill/death ratiom u bilo kojem multiplayeru imo Nije normalan e sad.. CoD u public okruzenju je vrlo 'pristupacan' upravo zbog tog' chaos + instant action elemenata, gdje svako moze uletit' i krenit pusharat na sve strane i vec je u akciji, i vec se "zabavlja", ali kod mene je npr. taj dozivljaj ipak malo komplexniji.

Evo 'mala' retrospektiva; Cod1 mi je bio prvi, i kao takav posebno iskustvo koje sada vise ne mogu objektivno procijeniti. Sjecam se samo enormne kolicine adrenalina i uzbudjenja opcenito

UO mi je ostao u sjecanju kao nenadmashna referenca 'zabave', vjerujem upravo zbog velike slobode ogromnih mapa i versatilnog elementa koji su u CoD unijeli Tenkovi Nikakav jump/shot, bash ili killstreak se ne moze usporediti sa onim adrenalin rush'om kad lezis u nekom grmu sa jednim panzerfaustom dok pokraj tebe prolazi T-34 i cekas onaj savrseni trenutak da ga sprasis u goozu !

sa CoD 2 sam najvise izgubio vremena, i objektivno bio u njemu najbolji.. sa snajpom cak stvorio mali kult licnosti, kojeg' se je dugo bilo tesko odrech'
Ali na kraju shvatio da sam doslovno stotine dobrih sati ulup'o u nikakav kapital vec samo one male trenutke dopaminskih shutova - koji ti se dese sa svakim 'novim' headshot'om, da bi se na kraju pretvorio u snajperskog zombija, koji je umjesto ociju imao opticki crosshair i na isti nacin, po ne znam koji put upucavao najcesce iste ljude/klince, bez ikakve raznolikosti, bez ikakve mashte ...

Tek' sto sam se izljechio bolesti, evo ga CoD 4 tu sam po svojim prirodnim svojstvima i predispozicijama bio vrlo dobar, ali zbog deep impacta, uav-a i nedostatka vremena nikad' vise kao u prethodnom, i tu se lagano amplituda zabave pocela pomicati sa osi uspjeha prema osi frustracije.
Mislim, da se razumijemo, i dalje sam ja bio dobar, bar za te casual standarde, uvijek prvi, ili medj' prvima kad igram, ali dovoljan je bio onaj jedan skillzor u protivnickom timu, (koji je za razliku od mene, koji sam imao mnostvo drugih sadrzaja i interesa u zivotu osim CoD-a, na tom serveru doslovce zivio, i umirao 5000 puta kako bi razvio "skill" i to vjerovatno na low detaljima uz 250 FPS-a za bolje skillanje i "uzivljavanje" u igru) bio dovoljan da mi unisti zabavu E sad, priznajem da je to subjektivna boljka i da nebi svakom predstavljala problem, ali ja osobno, ako ne pobjedzujem, ili bar ne gubim sa nekim smislom, ili stilom - ja se ne zabavljam

Tu dolazi BC2 na scenu.. naravno samo teoretiziram, jer nisam ni prob'o igru..
ali imam osjecaj da ce u toj igri kauzalitet 'uspjeha' time posljedicno i 'zabave' biti u puno vecem stupnju odraz osobnih odluka i logike pristupa tom virtualnom svijetu. Jer ces sam odluciti dali ces kao onaj baja sa buggy'em pokusati projuriti kroz neprijateljske linije kako bi bio nagradjen back-staberskom satisfakcijom, ili kaznjen; behind enemy lines 'rape'om ili ces mozda odjuriti sa tenkom u srce guzve i explozija i kao pravi As sravnit zgradu sa zemljom i malom satnijom unutra, ili biti naguzen od AT ekipe ili ces pak ziherashki kroz shumicu, ili pjescanu oluju metar po metar sa sigurne udaljenosti pokushat nanishanit jedva vidljivu metu, pa svrshavat nad luckerskim (ili skillerskim) headshot'om, ili ce ti prisjest zivot i igra nakon 15 uzastopnih promashaja.. Kuzis poantu ? Imat ces vecu lepezu izbora, luxuz opsirnijeg djelovanja, a uz taj intelektualno/emocionalni ulog, i potencijalno vecu naplatu 'zabave'

To su samo moja razmisljanja na temu.. i pod pritiskom te logike sam se dugorocno odlucio za BC2 > MW2, oustalom za one-click killove cu prakticirat trophy kills sa Predatorom u AvP na koji se iskreno jos najvise lozim od svega navedenog !
Staro 30.01.2010., 12:52   #354
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ajde ljudi dosta o tome ko ima veceg... svako si nek igra ono sta mu bolje odgovara.

Inace od jucerasnjeg patcha beta se preporodila, ispravilo se dosta toga samo steta sto su stavili ovu jednu mapu koja je snow jer bas bi htio da ubace jos neku desert
veve je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 13:12   #355
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Autor V1p3r Pregled postova
pa ovdje uvjek ima u određeno vrjeme http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php sam moras imat malo srece da dobijes nekoristeni key
Pa gdje je tu opcija da se prijavim za key, samo piše "Please use the form on the bottom of this page to signup for the beta keys. "
Staro 30.01.2010., 13:13   #356
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Pojavit će se u 15h!

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 13:17   #357
t3cH_GuRu
Premium
Moj komp

t3cH_GuRu's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
ala ovoga hammera i Visitora

a da otvorimo jedan posebni thread samo za vas?
neman ja ništa loše o vama obojici, ali mislin da ste gadno vas 2 gadno probili, ovo su samo igre, lakše malo, spržit če vam možđane vijuge

uglavnom, mislim da BC2 ima puno više perspektive od MW2, ali pričekajmo 3 misec do finalne verzije pa onda udrite po raspravama šta je bolje,šta je lošije
t3cH_GuRu je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 13:21   #358
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Jao a ja radim do 15 ovaj put ću onda ostat do kraja smjene i kempat naravno key.
Staro 30.01.2010., 13:26   #359
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Jao a ja radim do 15 ovaj put ću onda ostat do kraja smjene i kempat naravno key.
Ako ima komp pored sebe odmah aktiviraj taj key inace bi mogao ostati kratkih rukava.
PointDexter je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 13:28   #360
georgy
Premium

georgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Ajde, barem sam čitao da će neki demo izaći.
Samo se nadam da će uskoro

E, super.
Ja sam sada instalirao, pa ću odmah registrirati ako uspijem ugrabiti
georgy je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno