|
![]() |
#1111 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nisam baš pratio ovu temu čini se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Yep, izvana je dosel (acousticpcs), a ima ga i u prefomance-pcs (posto si vec kupoval od tamo ![]() Montaza je relativno jednostavna i cijeli mehanizam doslovno priklijesti proc ... definitivno se osjeti da ima pritiska ispod ![]() Drzi hladan proc kao sto i sam vidis, ali ono sto mi je bitno (izmedju ostalog) ne treba velike okretaje za kvalitetan 24/7 rad ... |
![]() |
![]() |
#1113 |
.
|
Aha, fino, baš sam ga mislio iz Perf-PCs naručiti uskoro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | ||
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#1121 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Zalman CNPS 10X Extreme update!
Ako kupujete ovaj cooler, prvo i osnovno - dok ga montirate, skinite ventilator sa njega, stavite ga na ploču, dobro "zašarafite" i tek onda stavite ventilator, jer stavljati ga sa ventilatorom je velika greška, nema šanse da dobro sjedne, nakon jučer sam to shvatio. Nakon što sam to napravio, znači skinuo ga sa ploče, skinuo ventilator, natrag ga montirao i pokrenuo Intel Burn Test na def. voltaži temperatura ne prelazi 48 C, uglavnom se vrti na 43-44 C nakon jučerašnjih 57 C ovo je puno bolje... Iako sam na mnogo internet stranica pročitao da je muka skidati ventilator i stavljati ga natrag na pasivni hladnjak, puno je lakše tako ga dobro namjestiti i onda staviti ventilator. A skinuti i staviti ventilator , dvije minute posla, doslovno... |
![]() |
![]() |
#1123 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Pa zdrav razum ti kaže da moraš skinut vent jer u protivnom ne možeš zahvatit šarafe koji su ispod njega ![]()
![]() |
#1124 |
.
|
|
![]() |
![]() |
#1125 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@ Razer nema smisla da zamjeniš Coppera ![]() Thermalright Venomous X / Preview / short test ( Gulftown )
__________________ |
![]() |
![]() |
#1126 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
evo dns se malo igro s CM690 nakraju sam skontao da mi nije dobar propuh( vec sam bio pred kupnjom novoh hladnjaka) i tako otvoriom ja gornji dio od cm-a i stavim zracne jastucice ko sto dobijemo u posti koverte za slati i stavio to gore malo stegnio to...temp pale za 9C* WOW ![]() ![]() ![]()
#1130 |
.
|
Nice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
E to se već zove testiranje hladnjaka, a ne imat kilu bakra i aluminija od 600 kn i držat ga na 1.2V ![]() Nego, fino, pravo fino, ali HT na jednoj i7-mici bi još digao tu temperaturu za dobrih 5 stupnjeva, ako ne i više Return of the king, makar starog kinga nisu pobjeđivali novi high-endovi, već samo sustizali, TR se opet odvaja, iznenadili su me.
#1132 |
Señor Audiophile
|
A cujte, kaj da vam velim ... kuler drzi do 1.5V u granicama normale pod 26°C ambijentalne temperature i sa obicnim Scythe Slipstreamom od 1900 RPM ![]() BTW ova voltaza je TEEEESKI ouverkil za ovaj takt (radi savrseno na 1.32V), al reko ajd da vidimo koliko moze drzat sa procjecnom pastom pod EKN-om ("Ekstreme Krkanjem Napona") ![]() Ovo ce naravno ici osjetno dolje kada stigne jedna postena pasta ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
.
|
Fino, nema što, samo volio bih baš vidjeti kako radi sa HT procom kak veli i h_o_f, no i ovo su svakako izvrsni rezultati ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Señor Audiophile
|
Slazem se potpuno, i7 se ipak vise grije ![]() @Dottore: Razmisljao sam vise o ovako necem, kada se ukaze prilika/potreba ![]() P.S. nije me bilo dugo za kompom jer se radilo, pa se tek sad javljam. |
![]() |
![]() |
#1137 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
PA ljudi vi niste Normalni!!!! Zbog ovakvih mi se stvari povraca od neta, krenes se o necemu informirati i na kraju budes informiran s tolko Razlicitih informacija da na kraju ne znas Nista!!!Gledao sam massu xx testova i ne znam imam osjecaj da svaka stranica preferira firmu koja im bude gurnuta u ruke da testiraju..Recimo za ovaj Linksov zalmana sam citao testove gdje dere onog v10 koji kosta 1k kn.. A vidim da i druge neke gurate..Ne znam kolko je recimo Hyper 212 Plus bolji od zalmana cnps 10 extreme-a osim sto je mislim jeftiniji.. Za sada mi je prvi izbor Zalmana taj ako netko do sutra popodne ne napise neki jeftinjio bolji nabavljiv u Osijeku! Proc je Uboden i5 750 |
![]() |
![]() |
#1138 |
.
|
@ Dizel - Ovisi o težini pošiljke. |
![]() |
![]() |
#1139 |
Señor Audiophile