|
![]() |
#2282 | |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2283 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Momci, ak je vama(nekima) zabava abjuzati ocite previde, nelogicnosti i/ili bugove u igri, vasa stvar, sve 5. Al nemojte onda graktat i palit lomacu cim to netko spomene. Jer to je, je li, sve samo zabava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | ||||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Tech za preCjednika ![]() Makar nisam ni ja neki fan akimbo oružja (volim ciljati) nemam apsolutno ništa protiv toga Citiraj:
![]() Citiraj:
Misliš, baš kao što whineri rade svako malo dolaze bitch-ati kako ih je neko nakantao sa svojim stilom igre govoreči kako igra sucka ess, a još ju igraju piratsku ![]() Citiraj:
![]() Osim kad sam na Wastelandu onda sam lame snipzor stalno mjenja pozicije na strani mape di su redovi uništenih tenkova. Ili na Derailu kada sam u onoj zgradi i skidam sa M16-ciom sa prozora ![]() Naravno, tu su Scavenger i Claymorice must have ![]() Svaka ostala mapa je konstantni rush BTW, 6 dana i 22 sata; 16756 killova, 15798 deathova, HC all the way ![]()
![]() |
![]() |
#2287 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Novi update: Citiraj:
NOT xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
dobra ![]() to ce biti isti patch kojim ce napraviti da Barrett M82 ubija jednim metkom? ![]() jer se za sada cini da kalibar 12.7x99mm koji putuje brzinom 853 m/s nije dovoljno jak da usmrti protivnika ![]() o.t. dodatak s wiki o eksperimentalnom modelu: This weapon was fitted with a shorter barrel of 25 mm caliber, and fired high explosive shells developed for the 25 x 59 mm OCSW automatic grenade launcher. The experimental OSW showed an increased effectiveness against various targets, but the recoil was beyond human limitations. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Nedavno mi se dogodilo da na HC-u nisam uspio jednim metkom ubit protivnika. K tome je još bio FMJ od atachmenta. Govorim o barretu.
![]() |
#2292 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() pogodim tipa, naravno otkrijem mu svoju poziciju, i naravno on (koji je pogodjen Barrettom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#2294 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ja sam postavio sentry gun i tip stoji ispred njega i zaspreja me ... kako je spawn point bio iza sentry guna .. tri puta me tip uspije ubit a cijelo vrijeme ga gadja sentry gun ![]() ....... jos ga gledam kroz kill cam i ne vjerujem ..... K/D - 38/2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja neznam, ako vam smetaju njubare s akimbo, budite vi L33t skilled il šta već pa ih ubijte dok sprejaju po vama. Rusher sam od cod1, marathon perk je ko da mi ga je majka dala ![]() http://www.newtale.com/pp/IMG/jpg/F30_Promod.jpg Igra mi je super, k/d ratio mi je uvijek 1, ćak i manji, al sam u top 3 8/10 partija. Svaku partiju dobijem 2 3 predatora i meni dosta, da se naučim kempat mogu nuke bez problema. Killstreak mi je 16 meni preko glave. Uživajte u igrici, a ne neki skill trenirat pa se živcirat jer me neko pokosio s akimbo, ti njega s AC130 (ko je ovo stavio dobiva moje prvo dijete) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
U RL, da imaš neznam kakvu pancirku i da te pogodi netko s dotičnom puškicom, gotov si jer i da pancirka uspije zaustavit metak da ju neprobije, shebat će te kinetička energija metka. IMHO metci od jačih pištolja lome rebra, a metak od barreta je bar 10 puta jači. +postoje i pancirni metci ![]()
![]() |
![]() |
#2299 | |
LateralusX
|
Citiraj:
dok je energija 7.62x39mm malo vise od 2 kJ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
mene živciraju runeri, ono ni blizu RL, trče ko u warpu, i još bez šuma i nafilaš ga sa pol kile olova iz sačme da bi odletio 2 metra nazad, ali te svejedno zareže točno po vratu bez obzira u kojem si položaju ti padaš a on pobjedonosno ode dalje ![]() od noža se umre odmah a headshot sa prigušivačem nema takav učinak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
može li mi netko reć kako da na THOMSON speed touch ruteru napravim NAT- open!!!!!! Zadnje izmijenjeno od: Stef145. 16.01.2010. u 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dobar score danas, opet totalni rush sa M4 ![]() ![]() ![]() Dobio emergency airdrop, pričekao da vidim hoće li ići još 3 killa do Chopper Gunnera - uspjelo, sakrio se sa Chopper Gunnerom skinuo njih 6-7, pozvao Airdrop, dobio Ammo, Predator Missle, Pave Low & običan Chopper, na kraju nije bilo više ni vremena za Pave LOw, on je došao tek kad je helić otišao, a već se bližio kraj partije. Imao sam streak 18:0, to mi je sad i novi rekord.
![]() |
#2309 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
može li mi netko reć kako da na THOMSON speed touch ruteru napravim NAT- open!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|