|
![]() |
#1411 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni se čini slabiji od VF900Cu,moram nabaviti u ponedjeljak fanmate,da. Jedino u biti što me zasmetalo neoprostivo je koji je idiot u Gigabyteu namjestio da se vent vrti non-stop na 100%,mislim to moraš zaista biti moron,da oprostiš. Šta je najbolje,da je vent na 70% samo spustiti,bio bi sigurno nečujan na metar,metar i po od towera. Što se memorije tiče,evo uredno je bootala prvi test,+100 gore. Sad radi na 1600mhz. ![]() ![]() Nisam ga nešto silno pljuvao po pitanju temperatura jer vidim da se odlično nosi,samo me vent izbacio iz takta malo,i memorija na 1500. Čak nije problem šta je ima 256mb,ono,fuck it,ali kud na 1500 dovraga. Vrlo zanimljivo također,physx je nekad čekiran u gpuz-u zadnjem,nekad nije,kako mu se sprdne,iako je paket zasebno instaliran,driveri su zadnji s neta i enabled je u control panelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Banned
|
Vidjet ćemo kad se počne clockati memorija. ![]() ![]() Lako za hladnjak,ne spominjem uopće temperaturu,nego tišinu,nikad VF ni 700 ni 900 nisam slušao na 100% okretaja,tako da mi je ovaj 830 sad orkestar,a da ti kažem da je 5770 bila apsolutno nečujna sa svojim hladnjakom,šok je još veći. ![]() Sad se ispričavam,idem bar do 1700 potegnut. ![]() Nisam daleko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
gigabytova fora, tako je bilo i sa ati 4850 zalman serijom. vent bez regulacije@12V, procesor oc-an, memorija underclockana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() kad smo već kod toga: http://www.nintendo8.com/ , derem cijeli dan i to na mašini iz siga - Super mario - bomberman - Contra ![]() Nemože da ne razvuće grafu do granica, a nedavno je trebao pasivu ubost. Mora imat pilu u kompu, mada ju nekoristi, isto kao i Dizla sa svojim EE i šemama ![]() p.s. da nije netko tu 8800GT mozda preflashavao?
![]() |
#1422 |
Banned
|
EDIT: Na defaultu smo,i prošli 3D mark 06 zasad,dakle sa 1500,memorija je na 1800 defaultnih,nije loše.Nek tako ostane,više ne diram. Sad su taktovi : http://gpuz.techpowerup.com/10/01/10/hgp.png http://service.futuremark.com/home.a...52550C208FF9DA Zadnje izmijenjeno od: thedream. 10.01.2010. u 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
pozdrav forumasi, imam jedan problem, imao sam sam do nedavno u kompu GF8800gt 512 ddr3, koju sam uredno koristio godinu i 10 mjeseci, no 28.12.09 iz kucista mi se osjetio jaci smrad paljevine, hvala bogu pa sam bio za kompom i odmah iskopcao iz struje, da neduljim na grafi su mi se spalila 3 čipa al doslovno spalila, hvala bogu nista drugo iz konfe nije pokojno, moguce da su neke oscilacije bile u naponu al cisto sumnjam posto imam dosta dobru struju doma, i ugl da neduljim, imam sva sreca jos grananciju 2 mjeseca, isti dan (28.12) sam odnjeo grafu na garanciju u HGSPOT, no dan danas nema nikakvih saznanja u kojem je stadiju popravka moja graficka kartica, trazio sam neku zamjensku ali su rekli da nemaju i kao da oni to nedaju, ugl sta sad ja mogu ocekivati od samog njihovog servisa? dali cu dobiti novu grafu? istu tu ili? koliki im je zakonski rok da mi isporuce nazad grafu? po meni to je kartica za bacit i nemoguce ju je popraviti, jel posotoji neka mogucnost da pozurim popravak jel poludit cu vise bez kompa, radim trenutno na kompu od 512 ddr 1Ghz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Banned
|
Pokušaj se obratiti izvjesnoj gospođici koja zastupa HG-Spot na istoimenoj temi,pa eventualno preko PM zamoliti i objasniti o čemu se radi,broj primke da se ustanovi,i u kojoj je fazi reklamacija - ako je uopće u fazi. ![]() Sretno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@22vlaja - zaleti se do HG-a sa primkom i pitaj u kojoj su fazi. Grafe se ne popravljaju nego dobivaš novu. @thedream - mislim da ona više ne dela u HG-u
![]() |
#1429 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobit ćeš nešto adekvatno u zamjenu ili povrat love... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1434 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
8800gt 512mb termalne trakice za memoriju,gdje kupiti?
Pošto mi se na navedenoj grafičkoj jako diže temp došlo je vrijeme da zamijenim termalne trakice koje se stavljaju na memorijske čipove i još neke,imam stock cooler gore 1slot sa 1 ventom,te me zanima gdje se mogu kupiti navedene? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | |
HGspot
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
pošaljite mi broj primke, ime i prezime na mail mihaela.bajkovac@hgspot.hr. Budemo to riješili. Lp, Mihaela/HGspot P.S. Da dodam, nisam dobila pedalu, ali odlazim iz HG-a. Nismo se uspjeli dogovoriti. I to se događa... No, za vas se ništa drastično ne mijenja. I dalje ćete imati predstavnika iz HGspota na forumu i moći ćete reći što vas muči, a što se mene tiče, nekako mi je forum, ovaj osobito, prirastao srcu pa ću se rado uključiti i ubuduće, no, isključivo kao private person. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Svojevremeno sam obisao par trgovina po zagrebu koje bi trebale imati takvo nesto. Kad sam ih pitao sta trebam gledali su me tako bljedo kao da sam ih trazio gorivo za nuklearni reaktor ![]() Jebes takvu drzavu u kojoj imas jednu i pol trgovinu koja drzi kvalitetnu termalnu pastu, a na koju opet moras cekat mjesecima. O dvokoponentnom ljepilu, malo vecim ventilatorima, djindjama za kabel management, izolacijskom materijalu,... da ne govorim Da se razumijemo, nije to roba koje se prodaje ko mutave ali sigurno ima svoje kupce i najvaznije od svega nije skupa za uvoz i skladstenje kao neki drugi egzoticni djelov kao sto su vodena hladenja i sve sta uz to ide, dizajnerska periferija, djindje za iphoncice i slicne gluposti Danas svaki mujo moze nabavit dvije graficke, tri monitora, par komada periferije, puknut to u nekoj supici na stalazu, povezat se s nekim generickim uvoznikom, sklepat kakvu takvu web stranicu sa popisom od 5k artikala i glumit vrlog poduzetnika ![]()
![]() |
![]() |
#1440 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |