|
![]() |
#631 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
možda je već netko pitao......razlika između 5800 i 5530? znam da 5530 nema gps ali mi to ne igra baš nikakvu ulogu.e sad je li netko imao obje u rukama pa da mi pobliže opiše ima li razlike u brzini rada,općenito čvrstoći uređaja (kvaliteta izrade) i ostalo?i je li istina da na 5530 baterija ne drži baš?
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#633 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Broadcom chipset pretpostavljam? Ako jest, skini i instaliraj Widcomm drivere s HP-ove stranice.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Nokia 5800 XM Contact bar
mene samo zanima jel moguće napraviti tu kontakt traku da se moze "sakriti" odnosno da se dodirom nekog "gumba" ona makne i kad ju trebam da opet neki "gumb" stisnem i da se pojavi hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čini mi se da je pitanje već bilo, ali nemam volje klikati sve stranice. Imam priliku vrlo povoljno uzeti dotičnu iz t-mobilea (u izlogu sam vidio blue verziju, ali pitanje je koja se nalazi u kutiji). Jesu li sada lockane na t-mobile?
![]() |
#640 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
5530 nema 3g,gps; cvrstoca je oke,izuzev toga sto zadnji poklopac pucketa-ugl oba su moba nize klase tak da neku preveliku kvalitetu nemozes ocekivat-makar mi se 5800 cinio truncicu "cvrsci"... ,brzina rada na zavidnoj razini-brzo reagira ,u rijetkim trenucima zastane malo pa nastavi-zbog malo ram-a kad je otvoreno par aplikacija(trebalo bi bit bolje sa novim softwareom),manji ti je font nego kod 5800 jer je reza ekrana ostala ista a dijagonala smanjena-meni nije neki problem a i imas za povecat font...wlan funkcionira super,surfanje brzo-stranice otvara pravilno,zvuk odlican i na zvucnicima i na odlicnim prilozenim slusalicama, zvuk tjekom razgovora glasan i cist... kamera mislim da je samo truncicu losija kod 5530 (osobno mi nije btna stavka posto koristim n82 za slikanje ukoliko je potrebno)...za bateriju sam citao da drzi i do 5 dana-na gsmareni-to jos tek moram isprobat... no punjac je ocajan5.0v 350mA-treba mu 4 sata da napuni bat do kraja(mozda je to samo do prvog punjenja posto sam ga samo jednom punio) dok mi se n82 sa svojim punjacem napuni za sat vremena (5.0 v 800mA ![]() posto sam ga tek jucer kupio nisam bas sve istrazio do kraja, makar sam symbian korisnik vec ohoho... istestiram uredaj kroz dan dva do kraja pa ti javim na pm ugl ak treba ![]() nadam se da sam pomogao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Imam nokiu 5800 i stavljen garmin na nju.Kad sam ju uzeo odma sam obrisao onu pristupnu tocku od T mobilea,jer kod pucanja Wlana znao mi se automatski spojiti preko te tocke.Jedan prijetelj je uzeo isto nokiu al u mobisu(inace na VIP-u).E sada,inace iskljucen mi A-gps,tj mislim da nije ni mogao raditi jer sam obrisao one postavke.Danas sam kod njega vidio kako brzo nadje satelite tj spoji se sa opcijom Agps.Danas sam zvao T mobile i poslali su mi sms sa postavkama,koje sam spremio.Al sada kad upalim Agps nista brze mi ne nadje,s obzirom kod njega da u roku max 10 sek.Sta da jos napravim ako sam nesto izostavio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
e ovako... ne znam jel se spominjalo vec na forumu ovo pitanje, i nisam bas cito svaku stranicu hihi... kupio ja 5800 i sad mi redovito sama skida pare s racuna, nedavno sam ju uzeo i ne kuzim u cem je fora, u t-mobile-u sam uzeo i na simpi je.. votafak?? pretpostavljam da je nesto u vezi s netom ili gps-om |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ukoliko netko ima problema prilikom voice diala preko bt auto radija... točnije gubitka bt veze nakon prve zvonjave, rješenje (u mom slučaju) je uklanjanje detalja kontakta sa "neuobičajenih" mjesta tipa bussines mobile i sl. te prebacivanje istih u "klasična" polja tipa fixni telefon ili nešto takvo. saznato na teži način ![]() 5800 zadnji nokia firmware i pioneer p700bt radijon. pas mater ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Registered User
|
jbt skido mi svakih 6 sati po 50 lipa, uzas... a kad nemam na racunu, dobijem poruku sadrzaja: Iznos na Simpa racunu nedovoljan je za prijenos podataka. Za prijenos podataka ptrebno je nadoplatiti Simpa racun. iz teksta je ocito da se radi o netu, samo ne znam jel to povezano i s time sto je moj uređaj Navigation Edition pa zbog te licence mi skida stalno... ne znam... izgubljen sam hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
idi u meni-programi-lokacija-odredjivanje pozicije-nacin odredjivanja pozicije-i makni kvacicu sa GPS potpomognut internetom.Jesi mozda konfigurio mail client pa postavio da ti se svakih nekoliko sati spoji na net da provvjeri postu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Registered User
|
na postavkama e-maila mi pise da je preuzimanje e-poste onemoguceno... a skuzio sam u cemu je problem, u onom programu lokacija-određivanje pozicije-nacin određivanja pozicije tamo sam maknio kvacicu sa potpomognutim GPS-om i kad sam maknio i dalje je skidalo, pa sam maknio kvacicu i sa onog zadnjeg, putem mreze... sad ne skida vise. zahvaljujem svima... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
koji je zadnji izdani softver za nokiu 5800xm? pred mjesec dana sam updejtao sa v21 na v31.0.101 i ne pronalazim nikakva poboljšanja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
evo danas naletio na jednu novu c/p Izgleda da izlazi FW 41 za koji tjedan ![]() eldarmurtazin: Next FW for 5800 4.10 wont add kinetic scrolling. I think that Nokia wont implement this feature on 5800. Ahhh eldarmurtazin 5800 4.1 update, some clarification. I have still beta version without widgets, kinetic scrolling.In 1st versions it was.No sign now. eldarmurtazin Lol, just received FW 4.1 (1) with widgets; latest 4.1 (5) without widgets Few minutes later: eldarmurtazin Finally. 5800 04.1 will have kinetic scrolling but no widgets like N97. FW is like 5530 and other products of last time. 2-4 weeks to go to je isti izvor koji je tvrdio da je nokia odustala od poboljsanja fw za 5800,ostalo nam je jedino cekat jer ja osobno ne vjerujem da ce fw izaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Potpis, tvrdilo se prije nekoliko mjeseci da ce taj famozni FW izaci krajem listopada. A onda je sredinom listopada izasla verzija koja je i dan-danas posljednja dostupna, dok je N97 dobio kinetic scroll i widgete. Ako i izadje, nece imati implementirane neke grandiozne promjene.
![]() |
#656 |
EMP moderator
|
Novi firmware je već vani, ali nikako uhvatiti vremena za upgrade... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|