|
![]() |
#2132 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Da, skužio sam tamo taj HC match tip. Sad sam na lvl 16, još malo pa ću otključat. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2133 | |
Propali User
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
zna mozda tko? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mah.. sve je to lijepo i krasno, al ja sam jucer evo igrao veci dio dana cod.. (bio prijatelj kod mene pa se malo i on naigrao) i zajedno smo sveukupno odigrali mozda 4 razlicite mape.. afgan nekih 6 puta, ako nije afgan onda je bila favella, treca se vrtila ona u sumi sa kucom.. igram domination i toliko se razveselim kad dodje neka mapa po gustu da je to cudo.. al kad igram, kroz vecer odigram naveliko jednom mapu koja mi se svidja.. ono.. slozi se server, odigramo dvije/tri partije i onda dodje dobra mapa, ali se server zgasi i onda nanovo trazit.. i naravno nakon minute/dve trazenja nadje igru gdje je mapa naravno afgan.. de ajde.. igra mi je igriva 3 od 10 puta.. laga skoro svaki put barem malo.. suigracu nesmijes pric blizu jer se obojica zblesave (nat mi je open), debilna djecica koja sturaju okolo sa dual rangerima mi jedu zivce, al ni priblizno koliko kreteni sa konstantnom igrom sa gl-ima.. al sve ostalo je super ![]() ajd pitat cu ovdje.. nadam se da dovoljno vas cita temu i da ce se nac netko za pomoc ![]() Radi se o cod mw2 dakako i o pojeinimn mapama koje iniciraju taj problem.. nekad igram po koji sat bez problema, nekad (kao malo prije) dogodi se odmah.. imam slab komp pa izbjegavam onu mapu gdje pada kisa jer igra postane usporena i takodjer se javi isti proble.. a najcesce se, gotovo uvijek dogodi na mapi rundown (tamo gdje tece ona "fonja" i dva su mostica preko tog.. mislim da se zove rundown.. ugl.. sto se dogodi.. mnoge texture mi pocrne, pocrne mi ikone timova kad stisnem tab, crna kockica mi bude kada pucam u nekog a on ima painkiller, crn ekran mi bude kada ja imam painkiller pa sve dok ne prodje nekoliko sek dok se ne istrosi, cijeli crn ekran mi takodjer bude ako ciljam javelinom recimo.. crni budu i protivnici, barem donji dio.. uglavnom svasta bude crno i igra se i uspori lagano.. kad se to dogodi (recimo sad, nakon rundowna sljedeca je bila terminal koji mi nikad ne radi problema, al sad se problem nastavio) ne mogu izac iz igre jednostavno, jer kad kliknem na quit igra se smrzne i samo tako stoji pa je gasim taskmanagerom.. cesto puta mi kad se vratim tako na desktop rezolucija ostane na nekih 640x480 vjerojatno i ne mogu mjenjat, moram restartat komp.. inace kad nije rundown (zna se dogodit i negdje drugdje mislim) sve mi tece pristojno ugodno na nekoj maloj kvaliteti.. graficka je ati x1950.. proc je amd x2 3600 memorije premalo.. sad.. do cega je to..? do directx-a, drivera graficke? preslabe graficke ili svega zajedno..? drivere sam instalirao nove kada sam instalirao igru i u singleplayeru su mi se javljali nekakvi hijeroglifi umjesto slova pa je to bilo rjesenje.. dal se netko susretao sa takvim problemom i ima li tko kakav savjet? thx! Zadnje izmijenjeno od: M.U.P.. 04.01.2010. u 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam pitanje veze igre, kad udem u MP, pojavi se start, option,bla,bla... cuje se muzika u pozadini da ide glatko, ali strelica misa ne radi ![]() OS vista x64 -Sto napraviti?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2137 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel neko obavio onaj challenge Dictator? Naime tu trema sprašit cijeli spremnik u neprijatelje, a kao što znamo LMG-ovi baš i nemaju malo metaka u spremniku.
![]() |
#2139 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja imam problem, naime imao sam Siemens onaj 555 router, sve super ! nabavio max tv odmah problemi, kako mi je sa siemensom router bio spojen s lan kabelom s kompom sad moram sa wirelessom do routera jer televizija nije u blizini kompa. Router je onaj SX763, prvo je trebalo otvoriti portove itd... to sam napravio NAT je open, ali imam uzasne lag spikeove sada, prakticki je ne igrivo ono vidim lika pucam po njemu, sve se zamrzne i u slijedecem trenutku sam mrtav i tako, je li moze biti da je to do wireless usb sticka, ili jednostavno nemam srece, stick je onaj dlink 122. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Haha koji show biti ovdje gore ![]() ![]() Kad su skužili otprilike di sam svi me pokušavaju nekako istjerati van. Dvojica uđu, gledaju gore u mrak nešto im nije jasno, ja u mrklom mraku reloadam oni niš nevide, samo odjednom bez silencera rafal po njima, e kad je onda bježanija ostalih počela ![]() ![]() Needless to say, dobio sam emergency airdrop tam gore i onda su me ubili ![]() Prejako mjesto ![]() Nego, evo pao je i Fall Camo za M4 ![]() ![]() ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.01.2010. u 03:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Guest
|
s vrata se gore sasvim solidno vidi, tj. nisi bas u mraku a i UAV te obasjava ko bozicno drvce :P |
![]() |
![]() |
#2144 |
Guest
|
scrambler je smece, a cold blooded vidim gore da nema. |
![]() |
![]() |
#2145 | ||
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Ne vidi se apsolutno ništa, gore je mrkli mrak, a dosta je ta nadstrešnica dugačka tako da se stalno krečem gore. Mislim, tak i tak oni znaju da sam ja gore pa im UAV baš i ne pomaže ![]() A stari moj, scrambler je pravo zlo od perka, naletiš na Clymoricu ona eksplodira tek za 5 sekundi ![]()
![]() |
![]() |
#2146 |
Bazinga
|
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 05.01.2010. u 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
a to je trenutno nesto zbrejkano na imagesforme sajtu @darth raven probaj otici na internet i ukucat onaj carnet bandwith meter pa pogledaj koliko dobijes up i down
![]() |
#2148 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Isao sam na carnet meter, up i down mi je normalan kao i prije ali kad sam isao na onaj ping test izbacio mi je ovo : Ping 78.2.119.181 je vratio sljedeće rezultate: Poslano: 4 Primljeno: 0 Izgubljeno: 100% Približno RTT vrijeme[ms]: Najmanje: Srednje: Najviše: Upozorenje! Moguće je da je ICMP promet na vašoj mreži onemogućen! sta to znaci ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() korisno jedino ako igras s&d. inace steti (odaje da si u blizini) i zauzima vrijedan perk slot za nesto korisno. |
||
![]() |
![]() |
#2150 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
samo mi reci da ne igraš hardcore sa tim smečem od last standa! Ako igraš regular onda ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
uglavnom .... kako se popne gore ? i trenutno igram zero gear verzija, ako uzmem pravu verziju rank mi nece ostati ? (jer fkt previse citera zna biti, pogotovo navecer)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 | ||
|
Citiraj:
IMHO, ionak u trečem slotu perkova nema nešto previše korisnih... ninja pro mi nije baš nešto, ali mi je Scrambler bolji (ne vide te ovi sa heartbeat detectorima i sličnim, a svi ostali perkovi su katastrofa Citiraj:
Inače mrzim last stand ![]() Na šank prvo, pa na kasu,, e onda je malo zayebano, moraš skakati malo prema toj nadstrešnici lagano udesno, pa se kao zakačiš, osnosno staneš na nešto sitno što vjerovatno i ne vidiš, i onda samo klekneš i uđeš ispod ![]()
![]() |
![]() |
#2154 | |||
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
http://www.xfire.com/profile/tony098...od2/?count=120 Evo pogledaj malo moje screenshotove iz cod 2 pa vidi jeli slično. Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 05.01.2010. u 21:21. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Chipokemon
|
a u vezi zero gear verzije, rankovi se nikako nemogu sacuvati ?
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2156 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Joj... Neki tip je cijeli meč igrao trčeći s onom dimnom za dozivanje airdropa... A ostali svi kampirali po kutovima... Užas... Krenulo mi sa Interventionom ![]() Izgleda da nema više toliko cheatera, već dugo nisam vidio nekog. Osim jednog sa najvećim levelom, ali nije imao pojma igrati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Bazinga
|
Ja sam se danas raspištoljio sa SPAS-12, padali su ko zečevi, a KS nagrade samo su lepršale s neba. Nisam se nadao da je igra sa tom puškicom tolko zanimljiva ![]()
![]() |
#2159 |
Chipokemon
|
acr je bog i batina na vece udaljenosti, snajper uz njega nema smisla ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|