|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Outlook Express i prijenos mailova na drugi kompjuter
Moj problem bi bio slijedeći: jednome tipu sam sređivao komp i sad treba prebaciti mailove iz Outlooka sa starog kompa na novi. Na novom sam već unaprijed namjestio Outlook Express postavke i napravio folder na drugoj particiji gdje će spremati te mailove i u Otulooku namjestio taj folder pod onom karticom "Maintence". Problem je u tome što kad sam sa starog kompa prebacio te *.dbx datoteke u taj folder na novom kompu koji sam odredio kao folder za mailove, kad otvorim Outlook, mailova nema. Jel ja tu nešto krivo radim ili? To sam i prije radio na drugim kompovima i uvijek je funkcioniralo,ne kužim zašto sad neće ![]() edit: zaboravio sam napomenuti jednu stvar koje sam se sjetio. Tamo na Tools-> Account -> All, ja sam slučajno izbrisao accounte "Bigfoot...", "Active directory", "VeriSign internet...", "WhoWhere internet...", da li bi možda u tome mogao biti problem što ne vidim te mailove i ako je,kako da vratim te accounte?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ono što je sigurno je da ti accounti nemaju nikakve veze s mailovima. Ne znam što bih ti predložio osim da ponoviš proceduru, ali s drugim folderom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
problem
Importaj mailove sa tog foldera File , import import from OE6 directory selektiraj sve ako zeliš i to je to
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
ok,fala grga,probat ću to ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|