|
![]() |
#452 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#453 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#454 |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
jel moguce da je Corsair CX400 "preslab" za ovu konfu Intel E5200 Biostar TP43D2-A7 GIGABYTE GTS 250 2x2 GB DDR2 Segate 120 GB ATA SAMSUNG HD103UJ 1TB WD6400AAKS 640GB 4 ventilatora pitam jer mi se tu i tamo slika na pc-u smrzne a mis i tipkovnica prestanu radit kao da ih je neko isteko jedino mi na pamet pada da su mozda rami sjebani pa cu njih sutra provjerit mem testom |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Nema šanse da je ispravan CX400 slab za ovu konfu.
![]() |
#458 |
Premium
|
@ d4rk_ch1ld: možda da razmisliš i o XFX 850W Black Edition s obzirom na cijenu od cca 760 kuna... http://www.nabava.net/trazilica.php?q=xfx+850+w&x=0&y=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
|
ehh... na masu testova se xfx850w pokazao jako dobrim napajanjem..na ovom je otegnuo papke ali ja i dalje mislim da vrijedi tih 760 kuna... http://www.jonnyguru.com/modules.php...Story&reid=165 http://www.driverheaven.net/reviews....d=839&pageid=1 http://www.overclockersclub.com/reviews/xfx850w/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Señor Audiophile
|
Cisto sumnjam da su u H2 shopu pronasli neki novi nacin carinjenja robe ... 739kn, a u Protisu i ostalim ducanima 1133+kn. To je najvjerojatnije greska u cjeniku (kao sto i Gile veli) ... treba provjeriti telefonski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Señor Audiophile
|
Ukratko ako se trazi najbolje, Seasonic X je zasad najnaprednije napajanje za komercijalnu uporabu. BTW i XFX je Seasonic, ali nesto starija generacija M12D, a bilo je vec rijeci o njima kao solidnim napajanjima (Seasonicu jel). Iskreno, da dajem vec toliko para, onda bi se rastegao tih 200kn ... pogotovo zbog hibridne termoregulacije (Noisefreak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ostaje pitanje zašto je cijena tako niska dok je u ostalim shopovima preko 1K Kn. Primjerice na newegg.com je cijena 200$, što je kad dodamo PDV malo skuplje od cijene u Protisu, no pošto XFX daje povrat 30$ u trenutnoj akciji to ispada tu negdje oko Protisove cijene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
Samo da priupitam stručnjake: Kupio sam LC Power Super silent 550W iz linksa, pa me zanima kako mogu provjeriti koliko je dobro? Neki kućni alat, možda neki softwer ili nešto? Što se glasnoće tiče, zasad gura moju konfu i ne čuje se uopće, samo grafa mi se čuje a i ona je na 43% vent. Možda da ga opteretim nekako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
novija generacija athlona, novija ploca, graficka koja ne zahtjeva dodatno napajanje. jedan codegen 300W sa cetiri godine rada bi ti najvjerovatnije radio 5/5, kamoli novi LC od 550W.......... uglavnom, imas masu programa koji cupaju full opterecenje kompa. prati sa necim napone koliko variraju, ako ne variraju - sve 5. cisto ako ti sto znaci, bilo bi jako jako cudno da naponi "plesu", ipak je LC medu boljih napajanjima nize-srednje klase ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Moderator
|
Multimetar u ruke i mjeri padove napona. Ja napravim recimo ovo. Mjerim napone i potrošnju - kada je stroj u idle-u - kada vrti Prime95 blend test - kada vrti Furmark - stability test - te na kraju pokrenem Prime95 blend test i Furmark stability test u isto vrijeme. No prije toga u Task Manageru skinem jednu jezgru sa Prime-a i dodjelim je Furmarku. Tada i grafa radi na 100% opterećenja i proc na 100%. No ti se ne moraš brinut jer imaš relativno slab komp po pitanju potrošnje.
![]() |
#470 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Aj reci kam crvena kam crna idem ja to zmerit, samo kaj mi nije bas digitalni al ajde ![]() A budem i kod buraza, jer cx400 mu krepaje polako, a na watt metru vuce jedva 250w, grije se ko smuđ ![]()
![]() |
![]() |
#471 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Enermax je stvarno životinja..impresivno. Nemamo ni uvoznika/distributera za njih pretpostavljam? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
noise freak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
@ Burko: grafa ima 6 pinski u sebi, ne znam kako misliš da ne zahtijeva dodatno napajanje? @ Wolverine: imam neki voltmetar, ali nemam pojma što spojiti gdje. Imam prekidače za voltažu i amperažu, pretpostavljam da napajanje baca 12V? Na koliko Ampera da spojim otpor na voltmetru, i kamo idu crvena i crna štipalica na njemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Fale HX i Seasonic X ![]() Ne znam za vas ali meni je onaj Antiša mrak. Citiraj:
Crvenu stavljaš na Žutu -> +12V (molex / PCI-e / EPS / ATX konektor) Crvenu -> +5V (molex / ATX konektor) Narančastu -> +3,3V (ATX konektor)
![]() |
![]() |
#476 |
Banned
|
Možda je pomiješao 4670 i 4770. Ima 1x6pin otraga,da. http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/HD_4770/4.html @ Gorstak - Zašto na silu provjeravati do kada će sve biti u redu,ako imaš garanciju,tiho je,i drži ti konfiguraciju bez problema ? Zašto se forsati na napajanju od 200-300kn? Wolverine je pokazao da drži 3x zahtjevnije konfe od tvoje, sa 4890 karticom, 4870x2 je imala već problema,nek me ispravi ako sam krivo čitao. Isto 550W model,ali još stariji od ove serije,i držao je. Ne treba na silu opterećivati komponentu,da bi joj se kasnije divio kako može držati, nema mi smisla,ali radi šta hoćeš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Banned
|
Nemoj se opterećivati. ![]() ![]() Bilo je puno skupljih Tagana i Chiefteca koji su prdnuli i prozujali. Otom potom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | ||
Señor Audiophile
|
Ufff :S Bas steta ... valjda ih nisu na vrijeme uspjeli dobiti ... Citiraj:
Citiraj:
BTW bit ce dosta taj LC 550 za igre u CF-u ... te grafe trose malo vise od digitrona ![]() Sto se nekakvih torture testova tice, kao sto su i drugi spomenuli, stvarno nema potrebe za time ![]()
![]() |
![]() |
#480 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ekipa, dali tko zna nekakve info o Fortronu 350 ali PN(ne PNF već PN) verziji?mislim tjera e6400/2gbrama/3850 512...ali posto zelim bit ziher u slucaju da podne nekakav OC onda cu uzet 400PNF... Ugl., citam na netu da je olfo dobro, ali razlika između PN i PNF me buni?
![]() |
Uređivanje | |
|
|