|
![]() |
#181 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() meni je taktika, cekaj dodu blizu, frezze, sten mlati i shattera ih, moj lik uletava sa momentum, backstab(automatic on incapacitated target ![]() ![]() whyne mi sam healala i eventualno gađa ekipu onom kamenom rukom. btw strat za zmajeve, luk i strijela i deri iz daljine p.s stavi leliani ranger specializaciju , na master ranger zoves poison spidere, blight wolfove i great bearove ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sad lvl 21 i na onom dijelu kad biram Alistaira ili onu drugu za kralja i borim se sa ocem izdajicom...kolko jš do kraja? bate led, igra traje forever... ![]()
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Znaci blizu sam i ja kraja? Ajde ekipa,oni koji su presli neka zalijepe SS-ove svog Hero-a i heroic accomplishmentsa...da se vidi ko je temeljito igrao ![]() ja necu bit miran dok ne predem sve side questove. Zna li tko gdje se nalazi ona kuja Flemeth,koju Morrigan zeli koknut? nije u flemeth's hut Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 20.11.2009. u 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni je FLemeth još tam, jednom sam otišo tam kad me Morrigan zamolila (bio sam 9 lvl) ali sam nayebao k'o žuti ![]() Vratit ću se kad budem 20ti lvl ![]() Trenutno sam 13-ti Nemojte ići tamo ako ne volite zmajeve Konačno je Wynne naučila Lifeward i Petrify, a Morrigan Blizzard, ufff kako kosim sa time ![]() Inače, Cone of Cold je isto predobro. Odvučem petoricu sa Alistarom i svojim likom, flank-am ih sa Morrigan i samo roknem Cone if Cold, zaledim petoricu i onda samo veselo tamburam po njima ![]()
![]() |
#187 |
Premium
|
Meni nema flemeth uopce,trazim ju otkad sam bio level 12,sad sam skoro 21 i nema je uopce... jos trazim jedan onaj place of power,to je side quest,jedino ga nisam nasao u Deep roads...a neda mi se opet cijeli deep roads prolazit da ga nadem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
A places of power sam našao, da, ima jedan negdje u deep roads, ne sjećam se točno gdje. Ostalo mi par side questova, npr neki kod vukodlaka di sam pobro neki tablet, nemam pojma šta s njim napravit. I ono u circle of mages, neki ritual treba obavljat s onim knjigama i to, to niš ne razumijem... ![]()
![]() |
![]() |
#189 |
|
Ja sam našao sve dijelove Juggernaut armora, ali treba Strenght 36, a nitko mi toliko nema. Ja imam 32 a Alistar 33, pa čim gainam level sva tri cu dati Alistaru u strenght i staviti mu taj Juggernaut armor
![]() |
#190 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim ovo je fakat više smješno ajde ok nevolim kad je RPG prelagan ,dapace ali na svakom drugom questu naetim na gomilu tipova koji masakriraju cjeli aprty ko piceke a igram na easy težini, mislim fakat nema smisla, npr u onom gradu na d kako se već zove (neda mi se sad ic gledat) ima onaj bloodmage quest, ok prođe se nekako većina toga ali u zadnjoj prostoriji su 3 bloodmagea od kojih svaki dosta da me pogodi sa 1 onom novom ili koji je već q** to kaj baca i ubije i mene i supka alistera odjednom da ne spominjemo da ima svaki po dva merka sa sobom mislim cmon people...
![]() |
#191 |
|
Taktika i samo taktika! Ovo nije hack'n'slash, a igru praktički ne možeš igrati bez supporting healera. Možda na easy i BOže pomozi, ali na normal i teže NFW. Ja igram sa 2 healera i zna biti dlakavo, a još Wynne može oživiti nekoga usred borbe Svako malo pauza pa pa kemijanje sa spellovima i skillovima, nemoš igrati sa 4 tenka i očekivati da češ sve pregaziti Naravno, tipka F5 također se mora često upotrebljavati (quick save) jer sam i ja puno puta znao uletiti u borbu pa nayebati ko žuti ![]()
![]() |
#192 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
hehe, ja igram s 3 i s onom babom ![]() jedino kaj je glupo je kad mi boss ubije dvojicu s trećim nastavim trčat u krug i dok me debos prati iz daljine ga baba gađa s več nečim... a boss nebi palo napamt da krene na nju, doduše krene jednom, pa onda s njom bacim šturu po dijagonali a zadnji vorijors ga pikne tek tolko da ga pocjeti kog on zapravo naganja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Inace imam Healera ali ocito nije dovoljno jaka i upravo o tome govorim pa heboga malo je previše tih questova u kojima se nemre ništ napravit, zakaj ti ga onda daje za preuzet ako se nemože završiti...
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
e jel postoji neka reputacija u igri,jer ja ne mogu vise kupovat nista od onih dalish elfova,a kad sam došo kod njih mogo sam... napravim quest za merchanta onog i nece vise trgovat,doduše jesam malo krao tamo i ubio drvo ono u šumi i te šeme....ali me zanima jel se može negdje vidjet kako s kim stojim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Gamer 2 the Bone
|
Hmmm..ne znam frende, ja igram na normal i riješio sam sve questove u igri sem jednog ili dva koje nisam skontao šta trebam napravit. Sad sam na zadnjoj borbi sa zmajem. Igram ko dual wield warrior, i u pravilu vodim sa sobom hilericu, morrigan ( prehebena sa crowd control spellovima) i roguea da mogu škrinje otvarat. Nisam nailazio na oveće poteškoće sem na par mjesta gdje sam morao nalodavat par puta da prođem borbe. Da, magovi su najusraniji sa fireballovima i slično, njih prve krkam. I ofc, F5 tipka mi se već izlizala od quicksaveanja hehehe.... Kad krene borba, stisneš space, pauziraš, malo progruntaš, dodijeliš kome šta i kako i peglaj. ![]() Sad zašutam archdemona pa krećem ispočetka sa rogue-assassin, idem zlim putem jer sam sada bio dobar....i ženski lik naravno, da vidim kog mogu sve zbarit tako ![]()
![]() |
#196 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#197 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Ja isto biram kralja, taman sam nagovorio Alistera da se ozeni s onom macom kraljicom, a lvl 18. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 20.11.2009. u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
2 St-M Ja sam trenutno 13. lvl A baš gledao opet taj Jaggernaut armor, 38 Strenghta traži, ja mislio 36. Oh well, još će malo pričekati. A brutalan je armor, tj, cijeli set. Breast plate ima 18 Armor i 10% + resistance na sve - fire, cold, lightning, mental... A Boots i Gloves +5% resistance isto na sve Helm ima nešto drugo 4 djela ima set, 3 dijela sam pokupio od ova 3 Revenanta u Brescilian Forestu, četvrti u Werewolf lairu Spasio sam onog dječaka od Demona, i sad sam u onom selu pod planinom našao onog Genetivia te sam u hramu tražim Urn
![]() |
#200 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sta ti imas ? Vidim da si otporan na sve zivo po 20-30 %. I lvl 20 si a ja 18 :S ne kuzim nista sad Btw ja sam u onoj misiji kad lutas po veilu, spasavas kompanjone, kad se mozes pretvarat u misa itd. sve one nasao sto ti daju permanent +1 za snagu itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
|
to sam presao,tad se dosta nakrcas sa statsima,evo vidi moje prstenje,lifegivera sam kupio odavno: ![]() prstene sam platio pravo bogatstvo,prodao sam armora i armora za njih,a o lifegiveru sam pisao prije 2-3 dana,odlican je...87gold i nesto sitno silvera kosta,a ovaj moj drugi je mislim isto tako nesto koristimo isti armor,imamo isti amulet... belt ti je mozda bolji od mog,moj ima 10%fire resistance i 10% healing effects recieved dosta sam poradio na tome da budem otporan na razne gluposti zato sam i uzeo onaj prsten |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Premium
|
Citiraj:
@VulcanRaven Gdje si uzeo "Ring of Ages" ? Ja sam stavio onaj DLC odmah nakon istalacije u kojem dobije armor prsten belt itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
edit : @ ST-M ovi skrinovi gore su ti bezveze,,, stavi heroic akoplišment da vidimo.... vidio sam hit voriora negdi na netu 250... meni je zasad najači sa lvl 12 bio 85 :-s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
|
A ne znam ti napamet,znam sam da je kostao ko svetog petra kajgana,kao i lifegiver...i da,ja otpocetka nisam kuzio to DLC koje se spominjalo u temi,ja sam poceo bez icega,ne sjecam se sta sam dobio na pocetku al bilo je bijedno i najosnovnije... ![]() ring of ages je cini mi se iz denerima kod onog mage-a u shopu ali nisam siguran,majke mi |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Sad tek vidim, 38% igre tek ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
|
evo moga Heroic-a: ![]() nije mi bas nesto greatest damage dealt,ali uzmite u obzir da otpocetka igre koristim 2 oruzja istovremeno i da nisam nista skillova stavio u dual-hand oruzja.Zato i lupam sa dva oruzja istodobno sa momentumom i po 90dmg po sutu a sve to ubrzano i od strane morrigan sa spellom Haste,pa oni koji koriste warriora znaju kako lupa Hero sa Momentumom I Haste-om.... ![]() jedino mi nije jasan moj hitrate od 100% jer je to nemoguce,ocito neki bug,ako se to odnosi na postotak pogodenih udaraca... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|