| 
 | |||||||||||
|  17.11.2009., 13:07 | #1351 | |
| Premium Datum registracije: Nov 2007 Lokacija: Sveta Nedelja 
				 | Citiraj: 
 Također.  
				__________________ “I think we can put our differences behind us. For science. You monster.” | |
|   |   | 
|  17.11.2009., 13:20 | #1352 | |
| Premium Datum registracije: Sep 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 Stisneš escape i imaš opciju da preskočiš. Makar (ako je to usporedivo), kako Nijemci nisu zabranili World at War... Ideš po poljima i bacačem plamena pališ Nijemce koji se povlače (bježe). Iako se stalno iskaljuješ na Njemcima, opet (ako ćemo tako) ni ta misija nije baš u redu... | |
|   |   | 
|  17.11.2009., 13:35 | #1354 | |
| Guest 
				 | Citiraj: 
 mislim nije ovo "POSTAL"...nego COD.. | |
|   | 
|  17.11.2009., 14:51 | #1355 | 
				 | Ja nemam niš protiv te misije, niti mi je pokvarila igru. Dapače. Uostalom, što su oni tako strašnog napravili? Ništa. Rekli ste da one koji su tu misiju IZMISLILI treba bacit u ludnicu? Što su izmislili?  Ha? Što su izmislili? Takve se stvari događaju svakodnevno u svijetu, znate to i sami. Oni su to uzeli i stavili u igru. Big deal. Tolko se sablažnjavate sad oko toga... A kaj s činjenicom da miljarde ljudi umiru na taj način? To nikom ništa, jel... It all goes back to this: smrt jednog je tragedija, smrt milijuna statistika... tvarno, ohladite. Nitko vas ne tjera da to igrate. Nego, upravo sam prošla SP. Prekratak je....       
				__________________ “I think we can put our differences behind us. For science. You monster.” | 
|   |   | 
|  17.11.2009., 15:15 | #1358 | |
| only fool, not a horse Datum registracije: Apr 2008 Lokacija: near zgb 
				 | nebitno koja je igra, da nisu napisali na pocetku da bi moglo biti uznemirujuce, 80% ljudi nebi ni skuzilo da su civili nenaoruzani... de mi recite je li se npr. gta zabranio u rusiji? meni se cini da rusi vole lean, jako, jako..... Citiraj: 
 neznam, nista osobno, ali cini mi se da pretjerano branis tu igru, valjda pokusavajuci opravdat novce koje je kostala... nevezano sad za tu nuklearku... i taj matchmaking, kripl je kazes onaj, ko kaze da ne tradi. ma radi, da, al nevalja qrca, i trebao je bit tu eventualno kao neki feature za quick match ili slicno... igrao sam sinoc mp par sati (hvala skidrow  ), i na zivce mi ide ovo sa rankom.. daj mi recite kako je to bilo na cod4? ja bi ono, da se spojim, i da svi imamo na izbor ista oruzja itd.. a ne da je netko u prednosti jer eto, odigrao je 150h pa ima sve sto mozes imat, a ja nevjerujem da cu toliko vremena bas to igrat, nekako mi je cod2 jos uvijek najdrazi.... | |
|   |   | 
|  17.11.2009., 15:18 | #1359 | 
				 | Pa u COD 4 je bila ista stvar, ovisi kolko, tj kak dobro igraš, tak napreduješ, kaj se tiče ranka i otključavanja raznoraznih stvarčica. 
				__________________ “I think we can put our differences behind us. For science. You monster.” | 
|   |   | 
|  17.11.2009., 15:38 | #1360 | |
| od LemilicE Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Veli Lošinj 
				 | Citiraj: 
 edit: meni je ona scena na aerodromu odlična i svjetki provokativna.. ovako nešto nije niti carmagedon bio... Ista stvar mi je dal klao civile il zombije, sve su to poligoni!! 
				__________________ Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! | |
|   |   | 
|  17.11.2009., 15:39 | #1361 | 
| Bazinga Datum registracije: Nov 2007 Lokacija: Križevci 
				 | Ne kužim zakaj mogu samo na "server" di je max 12 igrača. Kolko ja znam max. je 18 tj. 9 na 9. Jel to ovisi o ranku ili o mojoj konekciji? 
				__________________ The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. | 
|   |   | 
|  17.11.2009., 16:29 | #1362 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2007 Lokacija: Chernobyl NPP 
				 | |
|   |   | 
|  17.11.2009., 16:31 | #1363 | 
				 | |
|   |   | 
|  17.11.2009., 16:48 | #1365 | 
| od LemilicE Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Veli Lošinj 
				 | 
				__________________ Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! | 
|   |   | 
|  17.11.2009., 17:10 | #1367 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2007 Lokacija: Bjelovar 
				 | CD Keyevi opet dostupni http://base-host.com/cdkeyevi.html ukoliko imate pitanja,obratite se na PM ili na info@base-host.com. Pozdrav | 
|   |   | 
|  17.11.2009., 17:17 | #1369 | ||
| its slightly turbocharged Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Slavonski Brod 
				 | Citiraj: 
 Pa da, najlakše mi stisnuti na brzinu Q za neki killstreak reward, za lean me živo zaboli, kao što rekoh, imam i pametnijih stvari na pameti od leana, nit vremena nit volje za izvirivanje A za onaj video, to je postavljeno samo da se pokažu mogučnosti koje se pružaju i da su modani dedicated serveri samo pitanje vremena. ALi da, lud je video 100 gradi, onaj roka iz AC130 največi top ko minigun  Citiraj: 
 Pfff, da, poserem se na tih 400 kn. Tolko Dizel ostavi u jednoj noči u birtiješini    A što se mene tiče, neznam, osobno pak mislim da previše ljudi sere po igri a da ju nije ni vidjela, go figure  A kada ju napokon i probaju, opet će srat čisto ostanu vjerodostojni prijašnjem svjedočenju Nebitno imala igra dedicated servere, matchmaking ili nešto treče, radilo to ili ne, igra je dobra, igriva i povrh svega zabavna, srušila apsolutno sve rekorde prodaje i evo igra se na netu k'o blesava (u ovom matchmakingu piše koliko igrača igra, prvi dan izlaska gledam i ne vjerujem koliko tisuča ljudi. E sad, jbg, druga je priča sa ovim idiotima iz Activisiona, oni su pustili tu zabavu u prodaju i pokupili pare, ni meni se to na takav način ne sviđa kao ni sljedečemu, no ko ih može kriviti? I oni su tu prvenstveno zbog para, ne zbog gamera Zašto me to ne čudi    Ja još dugo neću ni započeti SP, ali ni sam neznam, no vrlo vjerovatno da ću ja preskočiti tu misiju. 
				__________________ blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 17.11.2009. u 17:57. | ||
|   |   | 
|  17.11.2009., 17:23 | #1370 | |
| Premium Datum registracije: Feb 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 http://ucguides.savagehelp.com/Quake3/connection.html Malo literature  Naime takva je arhitektura enginea,da se ovisno o fpsima mjenja sama mehanika enginea. 
				__________________ http://eu.prepsafe.com | |
|   |   | 
|  17.11.2009., 18:39 | #1375 | 
| LateralusX Datum registracije: Nov 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | kad smo vec u blagom OT, da li se netko sjeca, u  Hitman 2: Silent Assassin je bio jedan dio koji se dogadja u cekaonici (mislim da se radi o zeljezinci, ali mozda je i zracna luka?), tamo se moglo igrati identican level ovom iz MW2, samo je trebalo uzeti tesku strojnicu   | 
|   |   | 
|  17.11.2009., 18:55 | #1377 | 
| Registered Abuser Datum registracije: Oct 2008 Lokacija: Velika Gorica \ ZG 
				 | a dali se netko sječa bilo kojeg GTA ! ! ! | 
|   |   | 
|  17.11.2009., 19:20 | #1378 | 
| only fool, not a horse Datum registracije: Apr 2008 Lokacija: near zgb 
				 |  | 
|   |   | 
|  17.11.2009., 19:35 | #1379 | |
| its slightly turbocharged Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Slavonski Brod 
				 | Citiraj: 
    Ja sam jednom naletio na čitera, igramo ja i Lord Klokan, kad ono meni nešt čudno, pogledam killcam do kraja a ono imam šta vidit, lik sa LMGom sa prozora katnice na Derail mapi roštilja po metak - dva u susjedno dvorište, kroz krošnje drveča i ciglene ograde, svaki metak naravno pogađa Izašao po kratkom postupku 
				__________________ blaa | |
|   |   | 
|  17.11.2009., 19:41 | #1380 | |
				 | Citiraj: 
 Makar, koliko ja znam- meni je uvijek bio cilj biti što neprimjetniji, tj. ubiti što manje ljudi... A ne da pobijem cijeli kolodvor  | |
|   |   | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |