|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) Partition Magic i MicroSD kartica - konvertiranje iz FAT32 u NTFS
Kartica je u FAT32 formatu te bi je htio prebaciti u NTFS. Međutim, Partition Magic ju ni ne vidi. Što trebam napraviti da bi je vidio? Hint: stavio sam je u reader ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U Device Manageru bi trebao prebaciti s Optimize for quick removal na Optimize for performance, ako to uopće budeš mogao...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
domy_os zahvaljujem na tipu. Prvo sam formatirao u NTFS i stavio file od 6,5gb na njega i pokrenuo film. Radi besprijekorno. Vidi se razlika između mehaničkog harda i kartice i to velika. Pa sam išao probati dal je to bila jednosmjerna akcija i formatirao u FAT32 i nasnimio 1gb mp3. Ishod je također bio pozitivan i sve je radilo kako treba. Sad sam ga ponovo stavio u NTFS da služi onome za što je i namjenjan a to je prijenos podataka. Hvala još jednom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|